9

Анонимен

преди 11 години

Гърците вървят надолу, а България нагоре. Най-доброто правителство до момента успя да ни издърпа пред гърците и скоро те ще идват на работа при нас. С ГЕРБ напред!

8

Анонимен

преди 11 години

българските полицаи и гръцките *** що не са застреляте ....

7

Мдааа...

преди 11 години

Гърците не знаят какво е това прична за НЕДОВОЛСТВО, и от какво може да се предизвика.За да разберат трябва да им командироваме Дянков и Борисов...и гледай какво ще им се случи само след месец...и на едните и на другите.

6

Анонимен

преди 11 години

С две думи хем голям к** да ги е** , хем да не ги боли. Да видим !

5

до 3

преди 11 години

И не само петък- изумил съм се работното им време. Помеделник, сряда, петък и събота се работи да 2, администрацията - до 1. вторник и четвъртък- до 2 и след това от 5 до 8. И ако ги попиташ, много работят и проетстират срещу повече работни часове. на мен ми отне седмица, за да си зивадя един *** документ- всеки ден ме връщаха, защото от цял етаж админситрация, никой не може да свърши работата и човекът си е вече тръгнал...нямам думи- комунистическа администрация в най-лошия й вид

4

гърците ще се оправ

преди 11 години

ама вие тъпите *** надали някога

3

Анонимен

преди 11 години

Винаги го отнасят по-бедните. Като ходихме наскоро обаче до Гърция в 17.30 в петък бяха затворени магазините в Кавала и Драма. Казаха ни ,че затваряли още на обяд и почвал уикенда. И това ако не е мързел, не знам как да го нарека по друг начин.

2

Гошо Тъпото

преди 11 години

Всички световни...кризи,се пишат на гъ*а на наемните работници и бедните селяни. - Буров

1

Анонимен

преди 11 години

Все пак остават 13-та и 14-та заплата,макар и намалени,нали?Трябва повече работакис,по-малко сиртакис и узакис.