16

правилно

преди 11 години

ама и другите са адски зле - 7 часа разлика и онова крими мазало, дето не му знам името и което се продавало и в чужбинаА там работата е още по-зле, защото на фона на ужасяващата престъпност в страната да се правят такива филми е престъпление

15

Мони

преди 11 години

Не знам точно кой е виновен, но този сериал е най-тъжното, скучно и бездарно нещо излизало някога по телевизията. Конкуренция му е само онази чудовищна помия по тв7 "Сутрешен блок". Такива псевдо продукции са обида за зрителя.

14

Behind the Curtain

преди 11 години

До Анонимен - Моля, не профанизирай. Който го е написал, е под абсолютния творчески контрол на продуцента, който от своя страна е избрал и одобрил и декорите - това е връзката. Нищо повече от това не трябва да се разбира. Просто що се отнася до оригиналността на сюжета, която тъй разпалено се коментира тук, сценаристите са последните отговорни. Те са наемници, които изпълняват чужди "творчески" заръки, и често няма значение дали тези заръки им харесват или не.

13

мах

преди 11 години

До до Н.ДимитроваМдаа, положението е плачевно. Не е лошо да се замислиш, ***. Другият вариянт е да продължаваш да се въртиш в самозаблуждаващ снобски кръжец от позабогатели пикльовци.

12

Bob

преди 11 години

Плюйте и не гледайте бездарниците. Нито една бг "продукция" не съм гледал повече от 10 сек., не мога да издържа. Пробвах последно "женени с деца", ама то отврат ужасна, едни плоски смешки, дървени "актьори", нещо се опитват да имитират...С две думи- жалка работа.

11

Behind the Curtain

преди 11 години

Без да искам да съм апологет на чието и да било умение да пише сценарий, добре е коментаторите да си дадат сметка, че в конкретния случай на "Домашен арест", а и в общия случай на българското производство на сериали, сценаристът много рядко има думата за каквото и да било. Сюжетните и декорните решения, които се коментират тук, са изцяло под контрола на "творческите" продуценти и телевизията. Самите сценаристи са под техен контрол. На сценариста у нас все още се гледа като на разсилен.

10

Този филм

преди 11 години

Домашен арест е нещо като черешката на изключителното посредсвени и *** филми, които телевизията излъчва. Не познавам човек от мойте близки които да е успял да гледа цяла и една серия

9

ЕК

преди 11 години

Коментара ми е от три думи , повече не са и нужни - Супер *** сериал , затова и не го гледам !

8

реплика

преди 11 години

Съвременното българско кино е много зле и най-вече не е българско. Нека разберем откъде се финансира, защото ще излезе че "който плаща парите, той поръчва музиката"Натрапени стереотипи, чужди на мисленето и културата ни. Ние сме свикнали с високите постижения на европейското кино, а не с комерсиални скечове с ръкопляскане и смях, вградени в тях. Жалко за по-младите, те нямат база за сравнение.

7

най-голямата скука

преди 11 години

"Домашен арест" е най-голямата скука и монотония излъчвана по телевизията!

6

Асен Блатечки

преди 11 години

Не е хубаво да копираш "Аида" и "Щурите съседи".

5

съгласна напълно

преди 11 години

с коментарите по-долу.Искам само да допълня, че ако изобщо се загледам такъв "нов български" сериал имам чувството, че се декламират вицове от вестниците или нета, все тая, един след друг.

4

Расъл у Расник

преди 11 години

Сценаристът, който не обича да си измисля ...Затова копира от други сериали... Да гледа "Етажна собственост" - това е най-добрия сериал в България

3

Анонимен

преди 11 години

"Сценаристът, който не обича да си измисля", ама тя не обича и да мисли или дори и да се напъне не й се отдава. Гледах две серии и веднага забелязах, че повечето лафове са крадени от чужди сериали, декора също е краден както и цели сюжети. Накрая разбрах че Господари на ефира са направили предаване, в което отбелязват прекаленото и буквал взаимстване от други други сериали. Бтв като претендира за авторски права и авторско предаване, да вземе да ги спре, че това е интелектуална кражба все пак.

2

Анонимен

преди 11 години

Да каже защо откраднаха декора от Двама мъже и половина

1

до Н.Димитрова

преди 11 години

Не желая да гледам как Лолова се *** в някакъв *** битов сериал.И защо сериалите са за ***,клошари,убийства,мафиози и престъпници.Защо от екрана звучат псувни,простотии и жаргон.Какво ще разбереш от човекоподобното наречено бакшиш.Или в градския транспорт,където хората са смачкани психически,от живота.Аз имам свободата да не харесвам твоя сериал и да не го гледам.Писна ми от псевдо сценаристи,които правят сериите си според рейтинга,това е порно тип биг брадър.