16

Анонимен

преди 11 години

Някои хора тъгуват с дойстойнството и свободата си... та защо да не продадеш и малко генетичен материал? В крайна сметка това са просто няколко милилитра слуз (от която евентуално може да излезе и човек).

15

До 16

преди 11 години

Първо: пише се беЗплоден! Второ: ако някой е болен означава ли според теб,че вече е бита карта и не трябва да се лекува,защото нещо в тялото вече не му е наред! Трето: Ей, заради такива като теб,българките няма да раждат деца, а всички дружно ще плащаме за отглеждането на Ушурнайстото дете на 20-годишна *** ( с ПЕРФЕКТНИ ГЕНИ)

14

Казвам си мнението

преди 11 години

1. Какъв е смисълът да износиш ембрион, създаден от чужда яйцеклетка? Ако имаш пари за подобни манипулации, по добре сурогатна майка да износи такава яйцеклетка, оплодена със семенната течност на съпруга ти.2. Не е ли по-разумно медиците да насочат усилията си към стимулиране на яйчниците на по-възрастните здрави жени, за да могат да създадат бебе от техен собствен генетичен материал? Не поощрявам отлагането на бременността за по-късна възраст, но все пак някои хора преживяват лични трагедии...

13

ииии

преди 11 години

продължава оживената дискусия между Кристалина и нейният събеседник,ха,хаааа!

12

уъ

преди 11 години

Не мога да си представя колко голямо е нещастието от това да не можеш да заченеш нормално. Но не знам как може да приемеш *** с гени на ***, носител на простотия, неподлежащ на промяна дори и в прекрасни условия. Природата никога не греши.Законите са й безпогрешни. След като е решила да нямаш, значи се примиряваш и нямаш.

11

Анонимен

преди 11 години

Много е просто. Монтират ти на ку8а бодлива морска краставица, като барнеш си набождаш пръстите. Или кактус с издълбана сърцевина.

10

днес.бг

преди 11 години

а,бе пияни ли сте,какво праи Кристалина над статията,,търговия с епуветки,и тя ли участва,нема,да се учудя!!!!

9

до 6

преди 11 години

Муаахахаххаха.....кой ме следи,че не си бия *** или правя секс???Муахахахахааххахахахахахахахахахаххахахахахахахахха..............

8

абсурдно

преди 11 години

Това просто минава всякакви границим за това намират ли се все още нормални и морални хора на тази планета?

7

Анонимен

преди 11 години

От 1000 души по малко от 50 броя са стерилни.Около 5%.Какво огромно внимание се обръща на тези 5 % не е истина.Никога не бих отишъл до Индия за да заплодят от спермата ми неква *** която най-вероятно ще си е дала матката под наем на двойка,тройка,четворка или направо група дърти хомосексуалисти от женски или мъжки пол.Със цялото ми уважение и толерантност към всички дивотии в този побъркан свят ,но си мисля ,че това си е извращение.

6

Анонимен

преди 11 години

ДЯВОЛСКА търговия,освен и,че могат да се използват за какви ли не дяволски експерименти.

5

65

преди 11 години

Да, ама ако искаш да даряваш *** те карат да подпишеш договор, че 6 месеца няма да правиш секс или да си биеш ч*кии, а всяка седмица ходиш да даряваш. Ако не спазваш режима не ти плащат. Знам, че е така при мъжете, при жените не знам как е, но със сигурност не е толкова лесно, колкото изглежда.

4

Анонимен

преди 11 години

Всъщност коментар 1 (изтритият) беше в смисъл,че дали е стока мъжката ***,най-наясно са тъй наречените "плеймейтки".И какво нецензурно съзряхте в него?

3

Анонимен

преди 11 години

Алооо,що скрихте коментар номер 1?Да не би да не отоговаря на истината?

2

Търговец с х*й

преди 11 години

Давам спермата на половин цена.

1

Анонимен

преди 11 години

Тая Кристалина какво работи?