261

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ 307:Вместо да се опитваш смешно да философстваш, вземи да прочетеш за историята на мобилните телефони.Ако не беше Apple да разбие монопола на операторите, досега щеше:- да си купуваш smartphones само от операторите, които щяха да избират моделите за продажба- да плащаш безбожни цени на операторите- да знаеш, че само операторите ти инсталират програми, т.е. да ти го brand-иратВсъщност, операторите попречиха на Apple да реализира soft-SIM карта, даваща свобода на клиента...

260

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен #310Какво точно са спрели, бе, кълвач? Имаш ли представа какви ги дрънкаш? Чел недочел, ама дава компетентни мнения по форумите. Викам да си хващаш лопатата и обратно на двора..

259

Mr.twitter

преди 11 години

Не знам защо хората са полудели по iPhone ? Какво толкова им харесва ?

258

Анонимен

преди 11 години

Светът е луд и без айсифон

257

Анонимен

преди 11 години

а защо айфон спряха ютюбата и гугъл мапс? някой може ли да обясни? щото са *** и решиха заради спорове с конкуренцията да прецакат потребитлите - епъл са фирма, която не е ориентирана към клиента, а към себе си и печалбата...

256

Анонимен

преди 11 години

Към БГ. Внимавай човече с половите връзки.Заразите от Златка Интелекта са доживотни.Най-важното изобретение -стъпването на *** по пътя да стане човек е било направено в Африка.И всички произлизаме от "***". Бялата цивилизация нямаше да я има ако не е стъпила на изобретеното от азиатците. Ако имаш някакви познания припомни си преди 2, 3, 4000 г. къде са били европейците и какво са правили и изобретявали азиатците.За американците не говорим ,щото те са били още червени на цвят :).

255

Анонимен

преди 11 години

Показателен е факта ,че адвокатите се използват като оръжие което ясно говори ,че качествата на новата петица не могат да устоят на конкуренцията.Но за да запази Епъл (временно) ненормалната си печалба всеки с Айфон ще е платил 60$ на адвокатите чиято работа е задушаване на Самсунг и др. и в следствие спиране на развитието на технологиите.Интересно как никой не вижда ,че това е същото като споровете за авторските права и АСТА.Някой да е видял нещо добро от спазването им освен тлъстите продуценти

254

Анонимен

преди 11 години

Ако познаваш историята ще знаеш и бъдещето..!Пословица която важи и тук.Справка- IBM, Microsoft, Intel, AMD, Oracle, Apple, HP,paq и т.н.По-силният побеждава!Не по-добрият, по-силният!! Затова не трябва да се допуска да има много силни!Конкуренцията е основен двигател на прогреса.Благодаря на Самсунг ,че диша във врата на ябълката иначе щяхте да плащате (който може да си го позволи) още по 1645$ за нещо дето струва 200$.Щяхте да говорите по 5лв/мин през бълг. GSM оператори.

253

Кумчо Вълчо

преди 11 години

Аз знам какво означава Самсунг, в учебниците по психология, терминът се нарича: комплекс на ниското самочувствие в областта на високите технологии, на английски съкращението е Samsung :-))) или по нашенски: вечните догонващи които искат да са първи :-)

252

Чичо Манчо

преди 11 години

Айде зомбита купувайте Galaxsy SIII'ки че господарите Ви от Samsung събират пари за глоби :-), а трябва да им останат и с нещо да се хранят.........

251

Големия Жълт Член

преди 11 години

Много ми е интересно, защо зомбитата на Samsung се лепят като мухи на *** по новините за Apple и яко се пеняват. Като не ги интересуват продуктите на Apple, защо попиват всяка новина за iPhone и се тръшкат колко са им хубави корейските тояги в коментарите към новини за Apple? :-)))

250

войн

преди 11 години

ка52alligator и тука ли се излага?Има един Казанлъшки ***,когото прогонихме от АutoMedia ,сега вас ли ще тормози ?

249

Анонимен

преди 11 години

Айде оня наблюдателния *** дето изръси че Апъл са убиеца на Канон и Никон пак се обади. Ти още ли не разбра колко си дебилен бе моето момче?

248

Анонимен

преди 11 години

До .......Зле зле ама са излезнали резултати от тестовета на процесора А6 който направо е смазал всички андроид помии то били с 4ри ядра и 2гб рам.За пореден път се вижда че са каде каде понапред и блъскането на хардуер по телефона не струва щом софтуера е засран и бавен като андроид.хахаха аиде сега с 4те ядра си ги наврете в *** щото за нищот друго не стават освен да прикриват скапания лагав андроид

247

.......

преди 11 години

Mnoooooogo e zle tozi i-phone :-) ima da gonqt oshte dosta

246

Анонимен

преди 11 години

Както знаем само балъците са повече от Китайците. Та Епъл не продават КАТО луди, а НА луди :).Може да ги видите на горната снимка :)

245

Анонимен

преди 11 години

To се вижда кой пълни гащите даже след пускането на новия си модел и атакува конкурента си на база измислени патентни дела които за сега минават в Хамерика. Формата била същата хахаЕпъл си признават поражението и типично по американски целия свят им е длъжен.Наебател и ти ли приличаш на тия палячовци от снимките по опашките :))).

244

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 247 дрън дрън та пляс.Нищо не се сглобява в самсунг само се купуват части отам.Нали ако се сглобяваха там щеше да има кам 20 вида пластмасови имитации още преди пускането му.

243

Анонимен

преди 11 години

Значи андроид влизате само да злобете и се опитвате да накарате някой си купи пластмасова хемероид играчка за зрънчо и дайбоже ако си взел нещо друго си .Първо защо влизате и коментирате в тези статии? Да сте видяли някой епъл фен да влиза да плюе по ви пластмасови телефони дето се правят за 60$ и после ги продават за същите пари като айфон? Всеки си решава сам за себе си!

242

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ 289:И ти ли не правиш разлика между Java и JavaScript?