56

Гошо Тъпото

преди 11 години

Гледайте...турски сериали.Там се...карат,трепят се,прости са,умни са,(не)кадърни са,и всякакви...други,но непрекъснато деца им се...раждат.Това е...прокарано като червена нишка и е политика на...държавата им,като един вид...индулгенция за всякакви...грехове..Явно и англичаните са тръгнали в...тази посока,защото взеха да...раждат и на огневата линия.

55

Анонимен

преди 11 години

НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ИЗПЪЛНЯВАЛА КОМАНДА "ЛЕГНИ" ПО ГРЪБ И С РАЗТВОРЕНИ КРАКА И КОМАНДА "НАГЪЗИС" В ЩАБА :) ПРЕДВАРИТЕЛНО Е СМАЗВАЛА АРТИЛЕРИЙСКИТЕ ЦЕВИ С ДОСТАТЪЧНО СМАЗКА ИЛИ ПРИ ЛИПСАТА Й С ВЪЗЕЛИН

54

Анонимен

преди 11 години

0 2 Отговори Анонимен преди 1 минута Абе хора, бебето рита, а тя и това не е ли усетила.Както някой беше написал, дали е усетила, че е родила НЕ, НЕ Е УСЕТИЛА, НО ВЪПРЕКИ ТУБИТЕ С ВЪЗЕЛИН Е УСЕТИЛА ДРУГО :)

53

ПРОДУХАЛА ЦЕВИТЕ

преди 11 години

Докато се готвела за мисия, британката, която служи в артилерийска част, минала през подготовка,..............БАЯ ПОДГОТОВКА ЩЕ ДА Е БИЛО, ИЗДЪРЖАЛА Е С ОТЛИЧЕН :)

52

Анонимен

преди 11 години

Абе хора, бебето рита, а тя и това не е ли усетила.Както някой беше написал, дали е усетила, че е родила

51

НЕ Е УДОБНО ДА КАЖАТ

преди 11 години

ЧЕ БАЩАТА Е ОТЯВЛЕН ТАЛИБАН, ЛЮБОВТА ИМ Е БИЛА КАТО НА РОМЕО И ЖИЛИЕТА - НО НА ПОСТА :)

50

Анонимната

преди 11 години

До АнонименАбе ти колко пъти си бил бременен? Голям специалист се извъни. Хубаво - цикъл нямала - ОК, килограми не е качила - случва се дори жени да отслабнат по време на бременност, ама по дяволите знаеш ли как рита бебе в 9 месец? Може да ти изкърти корема. Чувстваш се все едно пришълеца се опитва да излезе през пъпа ти. Не ми разправяй че не е разбрала. Ей съвсем за мезе ни взимат тия ***. Аман от остроумници

49

СОДОМ И ГОМОР

преди 11 години

ДО КОЛКОТО СА МИ РАЗПРАВЯЛИ ИМА СЛУЧАИ ПРИ НЯКОИ МИСИИ НА НЯКОИ СТРАНИ ПОЛОЖЕНИЕТО ДА Е СОДОМ И ГОМОР ПРИ ВОЙНИЦИТЕ ОТ РАЗЛИЧЕН А ПОНЯКОГА И С ЕДНАКЪВ ПОЛ, ЖЕНА ВОЙНИК, АРМЕНЕЦ МИНЬОР, *** СКИОР И *** С ОЧИЛА :)

48

yara

преди 11 години

Не пише в кой месец е родила - ако е в 25-28 г.с и не е предполагала, че е бременна, не е чак толкова странно да не почувства бебето. Повечето бременни за пръв път жени усещат бебето чак към 6м и то понеже знаят, че са бременни. Да не мислите, че в 6-7 месец е като шут в корема, че веднага да се сетиш, ако въобще и не предполагаш, че чакаш бебе.Странно е, но подобни случаи са десетки и не е кой знае каква новина

47

yara

преди 11 години

Айде стига некомпетентни мнения. На всеки полу грамотен човек му е известно, че когато % мазнини падне, например като на спортистките, цикъла идва от дъжд на вятър, отделно дори и на здрава жена една такава промяна и физическа и психическа може да й спре цикъла за много месеци. За бягането - една позната преди години се съзтезаваше в маратон, е бяга до 5 месец и след това на 3тата седмица след раждането почна с кратки разстояния. Важното е пулса да ненадхвърля 140, ако си трениран, това е лесно

46

До 26

преди 11 години

Браво Мария. Твойта статия е по-забавна от британската.

45

До 45 46

преди 11 години

Стефке, а ти знаеш ли, че си бременна? Или руса. Винаги можеш да си разведеш. Има и организации за защита на жените. А най-лесно е да му вземеш мярка за каска с тигана.

44

Жена до Стефка

преди 11 години

Стефке,тук ли е мястото за споделяне на твоите драми?!Не искам да ти се подигравам,но тук няма да намериш отговорите на твоите въпроси.Трябва спешно да се изнесеш от къщи,сигурно имаш родители или близки.Не чакай,действай бързо,подобни мъже са заплаха на живота ти,примери има много.Това е моят съвет,вслушай се в него!

43

Беселина

преди 11 години

Коментарите след такива статии може да оправят на човек деня! :-)Както казваме шоите: "Епа, оно става и мома да рОди!"

42

Бени

преди 11 години

Вий сериозно ли? Статията да не би да е с цел забавление на народните маси :)Ако е истина тая женица или е имала акъл като на пиле, или няма друго обяснение :Д Много съм потресена. Прави впечатление, че доста мъже се изказват по темата с "цветната" бременност, но както се очаква доста некомпетентно.

41

Редник

преди 11 години

И се е родило с каска,камуфлаж и автомат.А вместо да плаче и да рита е почнало да прави лицеви опори и слънца

40

Анонимен

преди 11 години

Кой знае колко тлъста е била за да не разбере че е бременна...

39

Анонимен

преди 11 години

по MTV има едно предаване точно за такива които са родили децата си без да знаят че са бременни. има всякакви случаи въпреки че са едно на милион. обаче тая според мене се е работела здраво с който й падне и по големия проблем е че не знае кой му е баща

38

Анонимен

преди 11 години

Казвате, че е невъзможно да не е разбрала, защото е нямала цикъл. Не е така, защото при жени трениращи усилено понякога цикълът изчезва. Ако не вярвате питайте професионелните спортистки. Най-вероятно и при тази случаят е такъв, т.е. тя е решила, че няма цикъл заради тренировките и дори и през ум не и е минало, че причината е друга и съответно не е обърнала внимание на другите симптоми, ако изобщо е имала такива. Така, че макар и доста невероятно, не е напълно невъзможно.

37

Анонимен

преди 11 години

А пък ние сме чавдарчета рийш ли