184

Анонимен

преди 12 години

Епъл твърдяха години наред, че предния екран е най добрия възможен размер, проектиран създаден специален и изведнъж се отметнаха и го промениха като на другите телефони :).Той АЗ си е написал прекрасно какво куца в айсифона, това, че разни зомбирани болни хора с вакум между ушите го купуват и се редят на опашки и си продават бъбреците, не ме впечатлява. Даже ме кара да гледам със съжаление към тези хора и ми напомнят за крепостните селяни които се редиха за олио през прехода.

183

До AZ

преди 12 години

*** те Епъл всичко са кoпирали според теб, защо ли обаче телефоните са им в пъти по-добри от измъчените Галаксита? Ако не си забелязал екранът на новия iPhone е по-дълъг, но не по-широк, защото Епъл мислят, а не вадят 20 инчови екрани, на които никой нормален човек не би искал да работи. А за качеството на дисплея при Самсунг не искам да говоря, че ми се доплаква. Amoled-a е пълна скръб, шарения, на която може да се радва единствено малко хлапенце и някой луд. А камерата на Галаскито, пфффф

182

Анонимен

преди 12 години

Андроид не не шарен, а е кичозен. Епъл са единствената компания в момента, спазваща десетте принципа на добрия дизайн, разработени от Дитър Рамс, дизайнерът на Браун. Самия той го каза - "В момента има само една компания в света, обръщащащ педантично внимание върху дизайна на продуктите си, а не само на функционалността им и това е Епъл". А интерфейса на OSX винаги е бил уникален и никога не можеш да го объркаш с друга ОС, анимираният dock за бърз достъп до приложенията беше нещо невиждано и е отличителната черта на OSX. Системата те предразполага да твориш, било то музика, или нещо в областта на графичния дизайн. Да наречеш иконките на OSX скучни е мега абсурдно.

181

Анонимен

преди 12 години

Чудя се как не са се сетили да сложат радио поне в тази версия, за да не чакат хората iP6 за да получат тази "екстра", която я имат дръвцата от преди 6-7 години, или пък поддръжка на Java да кажем... Ако си оправят SAR нивата също няма да е лошо...

180

Анонимен

преди 12 години

Другото, което не са краднали е WiFi hotspot-а, който го има от години в Android телефоните. Нямат и USB OTG. От няколко версии насам се сетиха, че и те може да сложат LED за камерата, защото наскоро видях как се ползва фенерче за да може да снима iPhone-а... смех... Могат да краднат и идеята на Samsung да сложат барометричен сензор примерно. Не поддържат RSS, значи и него могат да краднат.

179

az

преди 12 години

Да, iPhone 5 е с по-голям екран и по-висока резолюция заради Samsung Galaxy S3. От Samsung краднаха и LTE-то. Нямаха време да узкопират безжичното зареждане от Nokia и NFC-то от LG. За сметка на това оставиха един несъвместим с нищо конектор, който другите отдавна махнаха! Батерията им е малка, защото им е дебел дисплея (в сравнение със Samsung Galaxy S3). За сега не са изкопирали идеята да сложат слот за карта, защото иначе няма как да си продават iCloud-а.

178

Мислещ

преди 12 години

немислещ, ника ти е много точен. Снобарски дизайн не значи изчистен дизайн. Много сте го прехвалили този дизайн.Дизайна е нещо много разнообразно и е много погрешно твърдението, че само минималистичния дизайн е добър дизайн, дори е много малоумно твърдение. Света е голям и ако си свалиш капаците ще видиш, че има много хубави дизайни и извън снобарския мак.И мак дизайна е станал нарицателен за снобарщина не толкова заради самия него, а заради такива като теб, радикални фанатични фенбойчета.

177

до НЕмислещ

преди 12 години

То е видно, че си не мислещ, но да знаеш кича е нещо характерно за феновете на айсифона, а не за останалите които не са зомбирани до козирката овце готови да се редят по опашки с дни, все едно за олио през прехода :)Епъл вече са догонваши в иновациите, нищо интересно не видяхме освен по голям екран (нещо което другите имат отдавна) и нов конектор което е смешно и жалко.

176

НЕМИСЛЕЩ

преди 12 години

До Мислещ За такива като теб кито се радват на шарении и претруфен дизайн има толкова много китайски производители, че незнам какво си седнал да мрънкаш, че дизайна на iPhone и Mac са прекалено изчистени за твоя вкус, купи си Vertu щом те кефи кича, а ако нямаш пари си купи реплика, ще останеш доволен гарантирам :-)) И да Apple може да затънат ако всички като теб си пдат по кича и шареинията.

175

Мислещ

преди 12 години

Не знам за ненадминатост в дизайна, на мен са ми малко скучни, прекалено минималистични.Андроид има по-красив и интересен интерфейс, да не говорим за Виндовс Фоун. Супер остаряло стоят иконките на иОС...и на МАк ос, направо СКУКАААА, но дразнеща.Общо взето в един момент епъл ше затънат, ако не направят скок в нещата. Но, разбира се не бих им дал и един лев.

174

tishko

преди 12 години

Естествено, че Самсунг са откраднали дизайна на айфона - припомнете си как изглеждаха смартфоните преди и след негоЕпъл се ненадминат в дизайна, но освен в чисто визуалния аспект, те са безспорния 1 и в потребителския интерфейст и интуитивност. Много фенове на Андроид телефоните просто забравят, че нещата, които приемат за даденост всъщност са измислени и внедрени от Епъл - като мултитъча и много другиНо че от Епъл злоупотребяват с необосновани цени, особено за вградената памет съм съгласен

173

Анонимен

преди 12 години

HAHAH samsung i inovaciq e kato magare i cosmos.Kakvo novo ima v novite modeli samsung.Po golqm ekran i do tam.Inovaciite idwat ot Apple sled koeto se kopirat ot samsung i ostanalite kompanii.Vie ste ili slepi ili tapi 6tom ne go razbirate

172

Анонимен

преди 12 години

"207 $ struvat samo komponentite v sravnenie sas 24-te dolara za s3" поредната гнусна измишльотина която някой зомбиран с промит до вакум между ушите мозък, айсифон фен просто си изсмука от четирибуквието и тиражира като научен факт :).Пичове жалки и смешни сте :)

171

Анонимен

преди 12 години

Калитко, а как ще си обясниш това, че СГС3 е по добрия, по иновативния, по малко зомбиращия и т.н., телефон, но пък е по евтин :)Хората в статията питат защо за 16 гб повече памет плащаш 100 долара (в германия 110 евро)при положение, че модула за памет струва 10 долара. Айсиктир феновете да се замислят защо ли :)

170

Анонимен

преди 12 години

До Лошия баткоГалакси с1 при с2 и с3 е много размито.Самсунг са ги предупреждавали много кратно от епъл и от гугъл че се доближават страшно много до айфон.И сега защото са прости трябва да плащат 1милиард на епъл + верянти банове на модели на самсунг.

169

koseneca

преди 12 години

Zashto pluete iphona ne mi e qsno.Kato nqmate pari da si go kupite i go pluete.Iphone e nai dobriqt smartfon.Nai dobrata iOS i nai dobriq dizain.207 $ struvat samo komponentite v sravnenie sas 24-te dolara za s3.CIfrite govorqt sami za sebe si koi tel e ot po kachestveni materiali

168

Калитко

преди 12 години

Немога да разбера ако айфона струва 207 долара за изработка при положение ,че епъл не произвеждат никакви части а ги купуват от хиледи доставчици защо самсунг който си прави почти всичко сам и ползва по-нискокачествени материали продават телефоните си горе долу на същата цена като на айфон?

167

до 179

преди 12 години

И аз се чудя дали е възможно да е истински. Има и вариант да е обикновен ***, който си мисли, че има смисъл от това което прави. Естествено може и наистина да е толкова глупав, колкото и да изглежда невъзможно ...

166

до 175

преди 12 години

По същата причина, поради която всички селски кифли четат П.Коелю (при цялото ми уважение към него като автор)

165

do 176

преди 12 години

И местенето на пръста по телефона от ляво на дясно и от дясно на ляво :))