36

акс

преди 11 години

вече и аз подкрепям протеста.аллах над всичко!!!

35

Анонимен

преди 11 години

Понеже съм *** като тиква, аз да питам. Що мюсулманите се перат един друг здраво след в 10-текато тяхната религия го забранява изрично?

34

Анонимен

преди 11 години

Ибрици, ибрици, с тез потури и терлици само за мекици ще ми барате ибрици

33

ЕвроПси

преди 11 години

Старите хора са казали:Станеш ли приятел с камиларя,ще си преправиш портата спрямо камилата?Чакам експертни кометнтари!

32

до 35

преди 11 години

абе тъпчо! че в библията има ли???

31

Анонимен

преди 11 години

към всички необразовани душички; думата "Аллах" на превод от арабски означава- Господ, Бог, Покровител...не е нещо различно от това, което вярвате вие християните!!!

30

хм

преди 11 години

не, няма да се изморят, това ще е началото на трета световна война, така че не е било нужно да ги дразнят точно сега с тия карикатури

29

зигани

преди 11 години

т'ва българина е интересно същество, което сам си противоречи! ... вчера в един друг новинарски сайт всички псуваха македонците, че са направили някакъв филм, който представял българите, като нацисти, но днес всички подкрепяте същата постъпка, която извършват французите спрямо мюсюлманите!

28

Дали знатете ?

преди 11 години

Че пророка Мохамед е един обикновен педофил.

27

до 26

преди 11 години

"Те забраняват другите религии,но не ги осмиват и не се гаврят с тях. " това е доста толерантно и аз нямам нищо против в цивилизования свят да забраним исляма и да не се гаврим с него, да не го осмиваме и изобщо да не ни дреме за исляма. не мисля че на някой в Европа ще му липсват новини за протести на мюсюлмани, за искания на мюсюлмани, за взривове, бурки и т.н.

26

до 1ви и 2ри

преди 11 години

момчета ще извинявате ама, обвинявате ги че са диваци, необразовани и невежи, но до като те си стоят мирни, вие образованите и културни българи подкрепяте ничии деяния, които според мен са израз на ниска култура и дивачество!

25

JR

преди 11 години

Драги ***, добре дошли в демократичния свят, тука всеки има право на мнение и го изразява. Ние не се правим на дълбоко вярващи и сме освободени и широкоскроени хора. Имаме безброй карикатури и пародии на Исус, но го приемаме с чувство за хумор. Разбира се, ако това нарушава вашия морал, винаги можете да се върнете в родината, където да живеете според вероизповеданието си необезпокоявани. Благодаря за вниманието.

24

до 18

преди 11 години

Така е,но за мюсюлманите Мека е това,което би било за християните кръста на който е разпнат Христос,ако беше запазен целия-едва ли щяха да се допускат нехристияни,всъщност в много църкви и манастири не се допускат нехристияни.Алкохола е забранен заради религията им,библиите-защото забраняват проповядване на други религии. Те забраняват другите религии,но не ги осмиват и не се гаврят с тях.

23

до 20

преди 11 години

и ти какво предлагаш? да дадем специален статут на някакъв култ и да забраним със закон осмиване, критикуване, обсъждане на исляма, защото мирните последователи на тая мирна религия се взривяват, палят, нападат посолства, убиват хора и имат много искания и то в цивилизовани държави, където те са избрали да живеят, без някой да ги е молил. с лодките и саловете идват тука и после обидени и искат всички да ги почитат като специални видове. до кога?

22

Анонимен

преди 11 години

Абе аре вече майната му на тоя пророк. Много па обидчиви. Ибрици.

21

Мюсюлманите да спрат

преди 11 години

Еми да не използват Интернет мюсюлманите и няма да има проблем "с осмиването".Нека си стоят в страните, да напуснат всички западни страни и никои няма да им се сърди.Преди да се жалват, че са ги обидили да престанат да пият алкохол, да престанат да ровят в Интирнет в порносайтовете и да се опитат и те да дадат нещо на света. В последните 400 - 500 години нищо не е излезло от тези страни, като изключим самоубийствените атентати.

20

До 8

преди 11 години

Значи ти предлагаш да ги подкараме с бомбите,само защото си уважават религията и така да "решим" проблема?!То това не е "смелост", а детска безотговорност.Ясно е ,че има голямо напрежение в целия свят в момента,но то не е на верска основа-някои хора просто имат интерес да го изкарат такова,но интереса е друг-геополитически и икономически.И трябва да си голям шаран,че да кълвеш на тая гола кука,дето ти я показват западните медии-първо ги дразним,после защо недоволстват,дай да направим една война.

19

Анонимен

преди 11 години

Мохамед наказва , ако някой се наведе на молитвата и пръцне или му се сцепат потурите!!

18

до 16

преди 11 години

вярно е че не се мери с един аршин. мюсюлманите искат всеки да се съобразява с тях, обаче в Мека на немюсюлмани дори е им е забранено да влизат. в Саудитска Арабия е забранено да се внасят библии. като се отвори една кръчма в Мека за чужденци да пият бира и да си четат библията, тогава ще ми говориш за аршини.

17

до 9

преди 11 години

"Вместо да охраняват да арестуват провокаторите. "ами те са арестували богохулниците и тези дето са твърдяли че земята е кръгла ама по времето на инквизицията. тогава църквата е властвала и е горяла и мъчила хора, ама на европейците им е писнало и са изклали доста хора и после са се модернизирали. така че тези дето много искат да се върнем в тези времена да не забравят че европейците са толерантни, ама като откачат и милиони хора изчезват за нула време