255

Хан Крум

преди 11 години

И това, че Иисус е бил женен и е имал деца още един път доказва предимството на християнството пред исляма чийто "пророк" е бил ***, неграмотен, педофил и наркоман.Иисус поне е бил здрав, високообразован, високо интелигентен и нормален мъж.

254

Хан Крум

преди 11 години

И какво ако е бил женен? Това с какво променя факта, че е син божи? това, че поповете са изопачили писанията така както на тях им е скимнало не омаловажава величието на саможертвата му а показва, че просто се е пожертвал напразно заради някои хора. Но за това те ще си платят. Попове, ходжи, имами, лами или равини - всички те паразитират на гърба на простолюдието. тях Христос е изгонил от храма с камшик. Всички тези тунеядци не могат да намалят и опорочат величието на божия син.

253

дантол

преди 11 години

До АнонименВ коя от книгите?

252

LafStori

преди 11 години

Ясно.. с Юда да са били баджанаци

251

Е, и?

преди 11 години

Какво значение има дали е бил женен, или е имал пъпка на носа човека? Казал ли е на хората да се обичат и да бъдат състрадателни един към друг - казал е. А ние си намираме оправдания, вкл. великата дискусия дали е бил женен...

250

Анонимен

преди 11 години

ДА прочетат ЛЕЛЯ СЛАВА-ТЯ ГО Е КАЗАЛА ОТДАВНА,и не само това,ами,че имат и деца,които са кралете и царете на Европа,това как звучи?

249

Анонимен

преди 11 години

Също има милиони доказателства за това, че написаното в Библията относно сътворението не само, че не е вярно, ами е пълна глупост.Ако ти действително вярваш, че планетата е направена от дух, който е личност и прилича на теб /защото нали си негов образ и подобие/, за шест дена, че Слънцето е направено след Земята, че на земята е имало вода преди да има Слънце, че Земята е на около 6 000 години /според Стария завет/, че видовете са се появили наготово и прочие дивотии, значи ти си НЕУК и ***

248

Анонимен

преди 11 години

До 264Ама ти верно си силен мозък. Откъде ти хрумна, че доказателството за атеистите, че няма Бог, е това, че той не се вижда!? Това е разсъждение, типично за религиозен ***. Плоско, та се е вдлъбнало. Ще го обясня като за ***:- Религиите обясняват произхода на планетата и човека със свръхестествени явления.И няма нито едно действително доказателство за това.- Науката обяснява произхода на планетата и човека с ЕСТЕСТВЕНИ явления.И има милиони доказателства за това.

247

Анонимен

преди 11 години

В Библията не пише, че Исус не се е женил. И да е бил и да не е бил женен, това по никакъв начин не променя от философията му. За вярващите християни, това не е от значение.Е, поповете в църквите може и да се скарат на тема наследници и наследство.Впрочем, известно е че Исус е говорил с метафори. Така че, не е задължително споменатите изрази да се разбират буквално. Липсва текст!

246

Анонимен

преди 11 години

Следващият папирус ще покаже,че "моята жена" всъщност е мъж със женски дрехи...

245

до 263

преди 11 години

А ти имаш проблеми с мисленето.Липсата също трябва да се види.Помисли си защо.Щом Бог не се вижда (и това е доказателство за атеистите, че Той не съществува), значи неговата липса трябва да се види (за да могат същите тези атеисти да приемат това за факт (по тяхната логика)).Сега успях ли да ти обясня.

244

Анонимен

преди 11 години

256 - "не съм виждал липсата на Бог"WTF???Не знам каква липса не си виждал, но имаш сериозни комуникативни проблеми. Също и оня 255, дето е обърнал думите на Монти Бърнс за Библията и ги е натъкмил за науката. Ако си прочете внимателно какво е сътворил, ще се изчерви от срам. - Благодарение на НАУКАТА пишеш на компютър, получаваш информация от интернет, имаш право на свободно мнение и за секунди комуникираш с човек на другия край на света.- Благодарение на РЕЛИГИЯТА си щастлив ***.

243

до *

преди 11 години

"Нищо ново под слънцето."На тебе оставям да се сетиш откъде е това.

242

*

преди 11 години

Мислещ понеже все пак колкото и да е малко мястото за кометнарии искаш доказателства ."Този който вижда сламката в окото на другия , а не вижда гредата в своето ..." - Тутанкамон" Аз съм в домът на баща си..." - ТутанкамонЗа Симеон Първозвани пише из попските книги , но тъй като с Исус Христос , Исус Навин и Йоан Кръстител са били съвременници много от неговите дела са приписани на другите ...........На Ехнатон е идеята за монотеизъм ...

241

Анонимен

преди 11 години

Защо си мислите че като е син божи е бил ЕВНУХ ?Или на някой е било удобно фактите да бъдат прикрити!

240

Анонимен

преди 11 години

Това на снимка си пише на гръцки, разчита се.Може да произвеждаме артефакти на кило.

239

Анонимен

преди 11 години

4 века са 400 години. При онази липса на ТВ и медии , при наличието на една шепа грамотни хора кой може да каже след близо 400 години какъв е бил Христос и дали е имал жена ?! Ние за нашата си история не сме напълно сигурни за преди 400 години, та какво остава за онази епоха......

238

A

преди 11 години

Лелееее, край, обида, скандал, започваме да горим знамена на Харвардския университет, палим посолства, горим, стреляме, беснеем, крещим като обезумели по улиците, Харвард се извинява, всички ги е страх!

237

Анонимен

преди 11 години

Не знам защо атеистите толкова настойчиво искат да наложат на другите, че "няма Бог".И колко са смешни доказателствата им - " Щом не съм Го виждал, значи няма Бог".Ами това доказателство може да се обърне на обратно - "Щом не съм виждал липсата на Бога, значи Бог има".

236

Анонимен

преди 11 години

Т.нар. "Наука" е толкова примитивно скалъпена дивотия, че направо ми става тъжно като видя съвременни хора да и вярват и да си мислят, че тя притежава нещо свръхестествено. Съвренните учени са сладкодумни луди, които волно или неволно са употребявани за създаване на култ. А и времената са подходящи за това. Масово невежите люде вярват буквално на всичко, което им се каже от висока трибуна.Това е положението.