467

Анонимен

преди 11 години

Звяр, държан на въже, хуква да бяга и се *** когато му дадат свобода. Една друга категория не могат да си мръднат краката.

466

смях!

преди 11 години

Продължавайте да я давате и не й пречете да се излага. Ако ги подкарате така и другите каки, успеха няма да закъснее.

465

Анонимен

преди 11 години

Много ми е трудно да го повярвам. Възможно ли е човек в информирания 21 век да не знае отговорите на толкова опростени и ежедневни въпроси. Пише го навсякъде, всеки втори българин е емигрант.

464

Анонимен

преди 11 години

Простата Златка е типичен представител на чалга поколението, което продължава да се развива в България. Заради такови хора като нея винаги ще ни смятат за ***.

463

-

преди 11 години

Не е луд този който яде хляба, луд е този който му го дава!

462

do 449

преди 11 години

Тя договора го е подписала само като е прочела за какви пари иде реч а не че разбира нещо от договори и за това не е бавноразвиваща. Не бива да обвиняваме бавноразвиващите хора защото това все пак е вид заболяване за което те нямат вина докато за тъпотията на Златка-***" си е виновна самата тя...Може да иска "специална марка кафе"всяка сутрин а неможе да научи поне 10 столици в ЕС..

461

Мариян

преди 11 години

Евала на Патрашкова - такива прости и кухи хора нямат право да бъдат ВИП-ове!

460

Бай Иван

преди 11 години

като знам на какво ниво е еобразованието в България не ме очудва нищо, но тази тетка има бякалаваърска или магистърска степен от престижен университет в България.

459

Къци

преди 11 години

Аз влязох за пари. Звездите трябва да имаме кинти.

458

Шужука

преди 11 години

До 666! СУПЕР... Баце, днеска май си трезвен, щот пишеш големи глупости.

457

tania

преди 11 години

До hddd podkrepiam!

456

hddd

преди 11 години

Тя и Патрашкова щеше да се справи със същия супех, така че да си мълчи.. Всеки има силни и слаби страни, проявете разбиране.

455

ххххххх

преди 11 години

До Буревестников ама те всичките са чели Пауло Коелю.Дали когато са били по гръб ? Май при тях е модерно да са чели един и същи автор всичките, защото май не са запомнили друг.

454

ИВАНЧО

преди 11 години

НЕКА ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ТОВА КАК СЕ ИЗДАВАТ ДИПЛОМИ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В НЯКОИ УНИВЕРСИТЕТИ И ДА СЕ ДАДЕ ПОСЛЕ ПУБЛИЧНОСТ НА НАПРАВЕНИТЕ ОПЕРАТИВНО-СЛЕДСТВЕНИ КОНСТАТАЦИИ. ЗАЩОТО ВЪПРОСНАТА ЗЛАТКА КАЗА В ЕФИРА НА "НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ", ЧЕ ИМАЛА ЗАВЪРШЕНО ВИСШЕ ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ И ЧЕ БИЛА УЧИЛА ЗА ПЛОСКИЯ ДАНЪК, НО НЕ УСПЯ ДА ОБЯСНИ КАКВО ОЗНАЧАВА ПРОСЪК ДАНЪК. ОСВЕН ТОВА ЕДИН ВИСШИСТ НЯМА КАК ДА НЕ ЗНАЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТОЛИЦИ. МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ И ДАЛИ ДИПЛОМАТА Й НЕ Е ФАЛШИВА!

453

до 666! супер?

преди 11 години

Ти си безмозъчен спамер, със акъл колкото на златка и половина ...

452

Анонимен

преди 11 години

Жалкото в ситуацията не е простотията на златката, а факта, че е най-коментираната тема ...

451

Анонимен

преди 11 години

Предлагам да проверим и правописа!!!!

450

Ристу

преди 11 години

Както казват по врачанско, то да е uj, да му го набиеш, ама то акъл... Mission impossible

449

Хорхе

преди 11 години

Доста преиграва с глупостта си ;) Всички очакват да е глупава и, о каква изненада тя радва всички с това, ама малко елементарно подхожда. Очевидно играе роля ама някак не се старае.

448

Ангел

преди 11 години

Е това е да си неграмотен.Неми го побира акъла,и това е момиче с някакви претенции към живота.Злате ходи да храниш кокошките на село язък за хубостта ти