194

анонимен

преди 11 години

хм.а.ми браво на Герб.и на оня.самовлюбения медиен герой.то бива слаба политика.ама неговото е извън пътя.ще говорим в публичното пространство..на висок глас.а и глупости на всичкото от горе.така сме се оакали.че трябва да сме по ниски и от тревата даже и да си траем заради тиквенниците минали през тоя парламент преди тия.ама не.показваме мускули и пренебрежение видимо на Русия.ще ни изсушат само да го решат това.и кой плаща за погрешна политика? познайте от 1 път.и трепането им е малко на тия

193

Анонимен

преди 11 години

Тия мръсни неграмотници и *** от ГЕРБ съсипаха България... :/

192

lor

преди 11 години

Румъния има 5 реактора. Погледни "Earth". На по-малко от 40 км от Българската граница. Мисли малко преди да пишеш.

191

Иванчо до 223

преди 11 години

Нали се сещаш, че не съм ги мерил лично и става въпрос за правописна грешка. Идеята е че хората строят доста отдавна и не се чудят дали трябва да имат инфраструктура или не.Ако не вярваш, че са строили и преди 15 год имаш google и провери.

190

ГЕРБ

преди 11 години

ГЕРБ - Групировка за Екстремно Разрушаване на България

189

до Иванчо

преди 11 години

> Иванчо До киловатчаспреди 59 минутиКоито ти е казал че 15 години не са строили магистрали и жп. трасета се е объркал много да знаеш.През 2003 година в Китай са построени пътища 36 хиляди километра, 40 хиляди километра от тях са магистрали.> Е как така от общо 36 хил. км пътища са построени 40 хиляди км. магистрали? Разтегнаха ги като ластик на още 4 хил. км ли? Плямпаш само Иванчо колкото на лаф да се намираш.

188

Анонимен

преди 11 години

Ще стане , Дядо Иван иде да ни даде Енергив и да накара *** и мюслимчетата да си плащат , или да се интегрират кой каде му видат очите.Освобождение от *** и турско !В 21 век !!

187

Анонимен

преди 11 години

tolkoz godini tochihme rusiq a posle se nasirame sega shte ni go varnat ajde amerika da ni pomogne. i ti da davash na nqkoi a toj da plue po teb kakvo shte stane. i ne kazvajte che sme im davali zelenchuci shtoto nie i sega imame no nikoj ne ni gi iska i sme vse v kriza. te nashte ni vzemat domovete vie pak gi zashtitavate. napraviha ni naj golemite prosqci v sveta vie ste sreshtu rusiq. vsichko koeto sme imali e blagodarenie na neq. i aec kozluduj. mnogo prost narod sme ej.

186

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО БОЙКО ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ Е ОТКАЗАЛ ОФИЦИАЛНО ИЗРАБОТВАНЕТО НА ВТОРИЯ РЕАКТОР? РУСНАЦИТЕ ПИТАХА, ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНАТ И БОЙКО НЕ ГО ОТКАЗА- СЛЕД ГОДИНА ОЩЕ ДВА МИЛИАРДА, АМА ТОГАВА И НЕК НЯМА ДА Я ИМА.

185

Анонимен

преди 11 години

Ами да ги фалират , то те са си се фалирали , само ни увеличават тока .Как платиха консултациите замилиони на западняците. А запаняците искат чертежи и енерг .информация от Руснаците. Един среден пръст.

184

Иванчо До Angelhell

преди 11 години

В предишните си коментари пишех за републиканска инфраструктура и за строеж на производствени мощности, които обикновено се строят извън градовете.Ти си писал за положението със строежа в градовете за което напълно те подкрепям.Много добре знам какво стана в Манастирски ливади, направо е ужас в момента там.

183

до 212

преди 11 години

Ся като ни спрат руснаците и газа, ще сме напълно свободни от руското заробване!Дали ще ни осъдят, дали ще си платиме сметките, не се знае, защото като ни затворят след 5 г. Козлодуй и Газпром ни отпише, остава иу с Лукойл да се сдавиме и оставаме на палци! Мноооо ми е интересно от къде ще внасяме!Аре на бас, че както е тръгбало и станеме 2-ри израел, като дойдат евреите, първо ще докарат тука руснаците, за да оправят енергетиката пак, та да става за живеене! Хааахахаха!

182

murmashka

преди 11 години

Представяте ли си какъв таралеж ни е вкарал в гащите комунягата Румен Овчаров и колко ли рушвет е получил от руснаците за това?

181

Нацо

преди 11 години

Ама фалитът на НЕК е част от това, което се очертава! Дългът на Булгаргаз е поне още един милиард, а руснаците ни чакат с години да плащаме на час по лъжичка. Топлофикациите имат поне 800 млн. борчове! Ако Газпром си поиска парите накуп, фалира и държавата!То убава да се правиш на комита, ама на гол тумбак пищовите най-много да ти докарат колит...

180

Angelhell

преди 11 години

Преди няколко години основно ремонтираха главната ни улица. Всичко беше хубаво, няколко месеца обикаляхме като гламави, но за новото си струваше. Нов асфалт, без кръпки, нови шахти за вода (вярно с обратен наклон, но ги имаше). Всичко беше готино, приключиха и пуснаха пътя. Няма и месец от ВиК започнаха да копаят новия асфалт с "планово" според техните планове прокарване на тръби. Малко след тях енергото се сетиха за осветление... това са пари излизащи от нашите джобове.Търпеливи сме, проблем!!

179

Анонимен

преди 11 години

Със или без АЕЦ Белене това е целта на Русия - пълно заробване на България докато я има.Това е цената на газа, нефта и тока от Русия.Сигурно социалистическите предатели са в екстаз (е.кулация) от арогантните действия на Русия срещу националния ни суверинитет и независимост.

178

Angelhell

преди 11 години

До ИванчоНикой не е казал, че само пътят е инфраструктура.Простичък пример съпоставим с всичко в България.Презастрояването на София, квартал Манастирски ливади.Хората си имаха улици, които вярно малки но бяха асфалтирани и можеше да се минава от там.Строежи, блокове, тежки машини, камиони... вече пътища няма, но никой не го интересува това. Хора газят кал отивайки на работа.

177

Анонимен

преди 11 години

Май намирисва на международен тероризъм.

176

Анонимен

преди 11 години

Първо трябва да се види притока на средства по сметки на БСП и партийни функционери около договора с Росатом. И поеж такива трансвери има, да се съди шефът на Росатом за корупция и нанесени щети на България за 3 милярда аевро, солидарно със Сергей Станишев, който допълнително да бъде съден и осъден за държавна измяна.

175

Иванчо До киловатчас

преди 11 години

Е, ако ти ще строиш завод в България ще си търсиш място дето няма път ли? Няма ли да гледаш да е по близо до магистрала, първокласен път или жп.гара или ще си ги построиш и тях? И аз по просто не мога да ти го обясня.Иначе за това дето пишеш е за локалната инфрастуктура и тя се строи заедно с обекта спор няма.