10

Анонимен

преди 11 години

Европейците искат девствена природа,вие ще превърнете националното ни съкровище в чалга забавление,а и един страничничък въпрос,колко ще струва удоволствието за българи,или вече с нашите доходи ще можем да гледаме Леденика само на картички?Реших да заведа семейството да види др.забележителност9Боянската църква,вход 12 лв на човек,по 4ето ти ги 50 лв,е върнахме се,без да гледаме,да не стане и тука така

9

Анонимен

преди 11 години

В Европа има 3 държави с НАЙ НАСЙ много исторически обекти Гърция ,Италия и БЪЛГАРИЯ Първите две правят пачки от това а ние пак гледаме и не знаем какво да правим

8

Анонимен

преди 11 години

Това, че се дават пари за развитие е похвално. Притеснителното е, че не се осъществява контрол след това, а всичко се оставя на произвола. Но това властта не я интересува, нали е "усвоила" парите вече.

7

Петрова

преди 11 години

В България единствено туризма движи икономиката ни,а притежаваме безценен културен туризъм,който е време да бъде показан на света.

6

Анонимен

преди 11 години

След колко време долу-горе се очаква да се възвърне инвестицията от 5,3 млн. лева?

5

Мишо Бирата

преди 11 години

И аз се опитах да привлека туристи с моята бира "Леденика", ама агент Гоце ме уби и ми провали идеята. И това само задето споменах, че го познавам и съм го помолил да ходатайства пред ББ за мен.

4

Да,да

преди 11 години

Ще бъдат ,,Усвоени,,споко!

3

Евала

преди 11 години

Това ако наистина се осъществи - Евала на инициаторите на идеята! Толкова много природни красоти имаме, 4е можем да се преврънем в туристи4еката мека на европа.....само да искаме! Трябва да използваме всяко едно такова място и да го показваме на света, но разбира и да пазим природата си - тя е едно от огромните дарове които сме наследили на тази територия!

2

Тццццццц.....

преди 11 години

тццццццццццццццццццццццццццц!

1

Ахахахаха

преди 11 години

Бръмбарче "светломразец" :D :D :DДа ви имам тъпите идеи. На лунапарк искате да го превърнете. Бляк!