190

Анонимен

преди 11 години

Въпросът не есамо в това кой е платил полета на правителствения самолет,за да удовлетвори капрза на разпасания министърпредседател.Въпросът е откъде са натрупани толкова много пари у депутатите на ГЕРБ?Защо никой не отговори на този въпрос.България имала стабилна икономическа политика.Глупости!Това съществува само в первезната фантазия на управляващите и в измислените по тяхно нареждане цифри от НСИ.ОСТРАКИЗЪМ за всички управлявали страната след 1989 г.

189

Анонимен

преди 11 години

Въпросът е кой плаща за полета, а не толкоз кой се вози на самолета. Ако са си платили - няма проблем. Ако държавата им плаща - има проблем.

188

223,

преди 11 години

Курумбашев е най малко човека който да дава определения.Първо да определи себе си.Човек без капка морал,който накара цяла България да трепери и да пие йод!!!!!!!!

187

Анонимен

преди 11 години

shtom ste glasyvali za nego znachi ima pravo da polzva samoleta kakto nameri za dobre kvo tolkova stanalo ,drygite kato imat samoleti da ne sa padnali ot nebeto kypenisa ot vashiatdyd deto im rabotite bez pari kato robi za 350 500 leva i vi eksploatirat glypaci takiva.

186

SOS

преди 11 години

Курумбашев даде точно определие набожеството от Банкя, члена на БКП Бойко Борисов.А съпартийката му партийният секретар на БКП от Плевен Цицка Цачева, като Зоя Космодемянская само гдето не се самообеси в защитата на Вожда си.Голям смях с тези самолети. Голям резил на Борисов с неадекватното си поведение в НС.Освен "старши тарикат", да се допълни "старши ***".

185

DDD 67

преди 11 години

Г като ***,Е като Егоисти,Р като Рапони,Б като ***!ГЕРБ. Нямам какво друго да кажа.

184

DDD 67

преди 11 години

Няма да обиждате Вожда, ей! Тиквата Борисов не е "старши тарикат", не е! Тиквата Борисов е обикновен селски хитрец, дошъл в големия град със селския си манталитет. Както и повечето му министри.

183

123

преди 11 години

Браво бе Борисов, по-нагло обяснение от това не можеше и да направиш! Правителствените самолети ще обслужва Бистришките Тикви, Емо Фаса, Пашата (на Боко), Машата и др. от шайката на ГЕРБ, защото били " втора ръка ".Ех, ако само Гълъбин знаеше,.... колко ядове щеше да си спести с това ВИП такси... хахаха!

182

до 218

преди 11 години

ЯВНО СИ ДОБЪР УЧЕНИК НА БОЙКО- ТОЙ ВСЕКИ ДЕН ПОВИШАВА С ЕДИН МИЛИАРД ЦЕНАТА- ЗА НЕГО ЕДИН МИЛИАРД ПОВЕЧЕ КАКВО Е? ТА ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ЦЕНАТА- В ДОГОВОРА ПИШЕ- 3,9 С ЕСКАЛАЦИОНЕН ИНДЕК СПОРД ЕВРОСТАТ. ПУТИН КАЗА 6,3 С ЕСКАЛАЦИЯТА СЛЕД ТРИ ГОДИНИ, КОНСУЛТАНТЪТ КАКВО КАЗА, НИКОЙ НЕ РАЗБРА, ВЪПРЕКИ ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ ПЛАТИХМЕ ЕДНИ МИЛИОНИ. БОЙКО ПЪРВО КАЗА 20, И ТАКА ВСЕКИ ДЕН СИ ГИ КАЧВА. А КАК ЩЕ НАПРАВЯТ 7 БЛОК В КОЗЛОДУЙ- С КАКВИ ПАРИ И НА КАКВА ЦЕНА? ИМАШЕ ЛИ ОБЯВЕНА ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА ИЛИ КОНКУРС?

181

До 215

преди 11 години

Стига вече с тия комунистически миризливи партенки, не ви ли омръзна постоянно да лъжете и да изопачавате истината! Засрамете си най-после ако сте българи. Защото тия 24 милиарда които ги нямаме, а трябва заем ще ни докара, перманентна хиперинфлация, която ще обрече на мизерия няколко поколения. Мисли с празната си червена кратуна преди да ръсиш глупости!

180

Анонимен

преди 11 години

ПОНЕЖЕ САМОЛЕТИТЕ СА "ВТОРА РЪКА" *** ГИ ПРИВАТИЗИРАЛ.БАХ ТИ ОБЯСНЕНИЯТА НА ***.

179

ДО 213

преди 11 години

А КАВО СМЯТАШ ДА ПРАВИШ СЛЕД 5 ГОДИНИ, КОГАТО СПРЕ ДА РАБОТИ 5 И 6 БЛОКОВЕ И ОСТАНЕМ НА ТЪМНО И СТУДЕНО ?

178

Анонимен

преди 11 години

До ФАКТХехе значи авиоотряда може да вози президент премиер министри журналисти и т.н. а обикновени хора - не? хаха пълен абсурд! специални полети може - обикновени, не може. Пълен смях!

177

Vic

преди 11 години

До АнонименКойто иска да си строи Белене. Аз лично не бих искал моите данъци да се изливат там, а с тях да се модернизира България за нас и децата ни. Който иска да си вкарва паричките там и да печели след 50 години.

176

Анонимен

преди 11 години

ПО-ТЪПО ОБАСНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ БОЙКО- ВСЕКИ МОЖЕЛ ДА НАЕМЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ, ЗАЩОТО ПИЛОТИТЕ НЯМАЛИ ЛЕТАТЕЛНИ ЧАСОВЕ. А ТОВА, ЧЕ Е НЕЗАКОННО- ДУМА НЕ КАЗА. А МОЖЕ ЛИ АЛКАЙДА ДА НАЕМЕ ЕДИН КУРС И ДА НАТОВАРИ ВСИЧКИ ВОЙНОЛЮБИВИ АМЕРИКАНЦИ И ЕВРЕИ И ДА ГИ ПРАТИ В ЧУКОТКА?

175

Анонимен

преди 11 години

СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО,ЧЕ СА ИКЪКАЛИ ОЩЕ ЕДНО ГОЛЯМО ЗА ДВА МИЛИАРДА- КАК ИЗОБЩО ИМАТ ОЧИ ДА ГОВОРЯТ- НАГЛИ,НАГЛИ, НАГЛИ. ОЛАФ ХУБАВО ИМ ОТКАЗА ДА РАЗСЛЕДВА АЕЦ БЕЛЕНЕ, ПРОКУРАТУРАТА ТРИ ГОДИНИ САМО ТОВА ПРАВИ, АМА ЙОК! ЩЕ ПЛАТИМ КАТО ПОПОВЕ, ВМЕСТО ДА СИ Я ПОСТРОИМ С ТЕЗИ ПАРИ. И В ПАНОРАМА ТАЗИ ВЕЧЕР ДОБРЕВ ГОВОРЕШЕ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ- В КОЗЛОДУЙ ИМАЛО ИНФРАСТРУКТУРА,ДА АМА НЯМА ПЛОЩАДКА.ИНФРАСТУКТУРАТА СТРУВА 400 МИЛИОНА, ПЛОЩАДКАТА-1,3 МИЛИАРДА, РАЗРЕШИТЕЛНОТО И ЕВРОПЕЙСКАТА ЛИЦЕНЗИЯ КОЗЛОДУЙ НЯМА

174

николай

преди 11 години

*** герберски кратуни искат да ни управлява тарикат. Е този път няма да стане!

173

Анонимен

преди 11 години

*** празни червени кратуни вместо да се лекуват от срамната си болест, взели да дават акъл. Абе гледайте си здравето, Борисов управлява много добре държавата, а и му отива!

172

николай

преди 11 години

Простите гербери си мислят, че са наясно кой от какъв яд умира? Нищо не разбират и не могат защото са на ниско ниво и неграмотни. Това личи по нивото на нашия живот.

171

Анонимен

преди 11 години

Червените олигарси умират от яд, че Борисов им развали рахатлъка да си крадат от държавата необезпокоявани и да трупат несметни богатства на гърба на оскотялия от бедност народ, както и да имат удоволствието да си слагат министри и премиери, каквито си искат, но винаги бездушни кукли на конци. Другари червени капиталисти, олигарси, вече наближава времето, когато колко и да не ви се иска, трябва да си платите масрафа! Трябва да отговаряте пред съда, но не пред корумпирания Гоцев съд, защитаващ престъпниците, а пред новия съд на България за тези огромни злини, които докарахте на България. Но ако все пак успеете да се измъкнете от съда тук на този свят, сигурен съм, че на другия свят ще ви съдят двойно. Кармата ви на престъпници ще се предава в рода ви до 9 то поколение. Сега червените капиталисти чрез медиите си, купени с крадени пари от народа плащат на други дребни *** да драскат от рано сутрин до късно по нощите едни същи простотии срещу най-големия българин в момента Бойко Борисов и се надяват с гадните си плюнки да го свалят от власт и да започнат пак наново с кражбите си от народа. Но другари -предатели олигарси и драскачи-***, скрийте се в мишите си дупки, защото Страшния съд идва и ще горите в Ада при съпартиеца ви Луканов! Лошото никога не остава безнаказано, рано или късно ще го разберете!