99

Фандък, тошев и сие

преди 11 години

До vaaТогава всички политици и 90 % от чиновниците трябва да изчезнат от София...

98

Анонимен

преди 11 години

Абе те първо да почнат да глобяват спрелите по тротоари, завой, всякакви камиони, който разтоварват стока и блокират двивение и автобусни спирки, паркирали автомобилина жълта непрекъсната линия.

97

уса

преди 11 години

Каква Европа,тука е пълна селяния и само амбицирани миекащи кариерисчета,това е за съжаление,като направят минималната заплата 400евро в като Гърция ,тогава да ми говорят за зелени и сини зони.Ей не се налапаха тея мизерници и това си е.Ама на другите избори,пак гласувайте за тях.

96

Фандък, тошев и сие

преди 11 години

Миналата седмица председателят на транспортната комисия Радослав Тошев коментира пред Investor.bg, че вероятно новият вид предплащане ще бъде под формата на абонаментни карти, издавани за период от 1 месец, 6 месеца и година, като "логичната" според него цена ще бъде 150 лв. на месец..СЛЕДВА 10 000 БОГАТИ ДА ПРЕПЪЛНЯТ ОСВОБОДЕНИТЕ ОТ ИЗГОНЕНИТЕ МЕСТА..ЦЕЛТА ЩЕ БЪДЕ ПОСТИГНАТА-МАФИЯТА ЩЕ Е ОК+ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ТРОШЕНЕ...

95

уса

преди 11 години

Тея ,тикви имат ли представа ,че това е пълно безумие.Ако заплатите ни бяха ,като в Германия и Франция ,ок нямам нищо против, ама с наште мизерни заплати,а и това да живееш в центъра и да си плащаш ,е това го няма никъде.Само в Абсурдистан могат да се случват такива простотии.

94

vaai

преди 11 години

V Amsterdam puk struva 5? na chas da se parkirash...edin weekend hodihme s maika mi,ostavihme kam 100? po parkingi :/

93

Анонимен

преди 11 години

Аз предлагам да взривим колите на общинарите, които паркирата безплатно и ще видите, колок бъроз ще се откажат.

92

Джо

преди 11 години

аз пък предлагам да се върне софийското гражданство и то със задна дата, примерно 20 г. назад. който е дошъл с София през този период, марш по родните паланки. така ще ни стане широко в града, спокойно за паркиране, а и за придвиждане по улиците.

91

Кмета

преди 11 години

Горе главата гора, протести е истината - нека вземем и домати или яйца тези дни!

90

Lo_Ridah

преди 11 години

До Анонимен 102т.е. искаш да сe плати единия милиард на руснаците ? Дa ходят да правят като вятъра - и една стотинка не заслужават.

89

visa

преди 11 години

Протести до отстояване на гражданските ни права, сезиране на прокуратурата за нерегламентираната печалба на Паяци и скоби и главата на Радо Тошев и Петър Диков! Никакво отказване, тези *** трябва да си ходят, ГЕРБ правят голяма грешка!

88

до 100

преди 11 години

150 лева не е много и ако живееш в краен квартал, сметката пак е по 12 лв месечно на домакинство.Щом няма проблем домакинство от центъра да плаща 150, тогава няма проблем в Надежда, Обеля и ДолниЛозен също да плащат.Срещу тия 150 лева ще получат ПРАВОТО да паркират и в центъра. И ще има равноправие за всички.Ако тая винетка, срещу която получаваш ПРАВо, можеше да се вземе и от други хора, а не само от живущите в центъра, принципът щеше да е спазен. Само че общината принцип не ги грее, а пари

87

Столичанка

преди 11 години

Само за властта и техните слуги няма синя/зелена зона в столицата.Отидете пред ДАНС и НСО на бул. Н.Й.Вапцаров и ще видите как паркират на платното където има знак за синя /зелена зона и не плащат за това.Даже гонят този който спре и иска да си плати с талон.Цялото управление на ГЕРБ е лъжа и демагогия.

86

Анонимен

преди 11 години

Кардинално няколко човека ще решат този проблем и синята зона ще падне тутакси. Много е лесно всичко - схемата е изпипана. Има бум - тротилче , С4....Жертваш 10-на автомобила , слагаш им контакт ключ - вдигнат гръмнат и всичко ще си дойде на място. Както ЕТА и в Италия направиха след като се посяга на чуждото.Алчните ще избягат моментално. Тук софиянци не се шегуват. А и един гранатомед по "Будапещ, 17" и ще кажем чао на Градска мобилност и компания.

85

Малко е

преди 11 години

Зонирането си е много добре , през деня се пракира без проблем , вечер става лошо .Значи все още е евтино ...... да се вдигне цената и да се удължи времето до 20.30 ч. Сериозен съм 1 час - 3 лева !!! На живеещите в платените зони - 1 кола без пари , 2 -ра 2000 лева на година , 3-та 10 000 лева на година ! Това да важи и за фирмите в центъра и да могат да вземат най-много до 3 служебни абонамента , служебен абонамент - 10 000 лв на година !

84

Анонимен

преди 11 години

Господа общински тикви и вие другарко Фъндъкова. Как не ви е срам да наричате клоаките на София - Женският пазар и Централна гара - център, пък било то и широк. Защо централни райони на 10 пешеходни минути от НДК с откровен проблем с паркирането и много офиси са подминати от зонирането? Как не ви е срам да прокламирате използването на градски транспорт, а да си оставите привилегиите за паркиране.

83

варненец

преди 11 години

Как ми е кеф да чета софиянцити как се гърчат ! Плащай шопе дървен, знам че си закърмен с мисълта че си "първа ръка човек" -а сега докажи го ! Плащай ! Знам че си свикнал на държавна службичка и всичко да ти е безплатно напрактика ! Транспорт, телефон, дрехи , храна, почивка на море ... Хем плюеш "селяните", хем искаш 500 евро за порутения си таван на "солунска" и не ривеш кат ги вземаш ! ПЛАЩАЙ !

82

Анонимен

преди 11 години

Второто поколение комунисти от ГЕРБ постъпиха като безпардонните си бащи. Касичката е празна и как да я напълним - като репресираме малка част от населението, за което даже други ще ни ръкопляскат. Сега след презонирането и данъците ще вдигнат, защото били правени инвестиции, но това касаело само 180 000 души. В Люлин,Младост, Надежда и Дружба нямало да ги вдигат - там, не че няма инвестиции, напротив основните са там, но има много електорат.

81

аз

преди 11 години

Софиянчо, и аз съм от Софията прошлячето ми то. Забравил си обаче че малкото ми село беше пъпа на Лондон (South Kensington) в по-голямата част от живота ми където съм се до ушите отракал как общината 'рекетира' жителите с такса паркинг и синя зона.Ако не беше толкова ограничен щеше да си жалък, да не говорим че всъщност си предимно смешен, но неволно, защото лафчетата ти само и единствено теб радват. Не ти се получава - история на твоя живот като че ли.Губиш време - отивай на светофара.

80

Анонимен

преди 11 години

А сутринта по телевизията даваха,дава изгерберастели урода-мъжки и женски,които обясняваха как ще се откажат от привилегиите си.