19

до анти комунягата

преди 11 години

До До 7 и всички видяхме как балона се спука.А защо ли??????

18

хаха,гейбери

преди 11 години

там поне човека има кравичка,за да оре,и хора имат РАБОТОСПОСОБНИ по селата,и рабо,а тука вашите електорати *** отмъкнаха и кокошките,обраха ЖЕЛЕЗОТО от ралата,а за крави да не говорим....я виж булката ква е дебелка-на вашта фидоска мяза,а я идете по селата да видите кво е

17

Анонимен

преди 11 години

Ами техните ръководители им създават тези трудности.

16

Анти-комунист

преди 11 години

Много модерно земеделие имат в Северна Корея, видно е от снимката.Изобщо много напреднала държава.

15

До 15

преди 11 години

Да,да да, слушали сме ги тия. Типичен комунист. Трябва да ви съберат в резерват и там да си викате. Видяхме кой беше затънал в дългове, кой строй падна и кой плати след това тия дългове. На Северна Корея точно Щатите или друго казано ООН им дават постоянно помощи под формата на храна,защото тия ненормалници влагат всичко в атмомно оръжие, а не за храна на робите си.

14

алоооооооо

преди 11 години

абе тикви ли сте,*** ли сте,при тая посрана ситуация тука,НАЙ *** БОЛИ НЕЩО за СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!!!!!!!!!АРЕ СТИГА ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

До номер 8

преди 11 години

И къде е САЩ и Япония и Великобритания например?!?След като външните им дългове надминават Брутния им вътрешен продукт.......и са затънали в дългове?! Тооо и аз мога да тегля кредити и да живея в лукс и да викам ааа аз съм по добър от вас.....и да оставям децата и внуците ми да плащат, ама това е до време!Мога да кажа, че Северна Корея ще я има доста време, ама САЩ така ще се сринат, чее и след 200 години ще връщат пари заети от Клинтън, Буш, Обама и така нат.и то на комунистите от Китай!!!!!

12

Анонимен

преди 11 години

За какви пазари, за какви икономически промени говорите? Всичко е само една вероломна политическа върхушка и един смачкан безумен народ. Ако този техният Тато реши да пусне нещо, то ще е само заради смъртен страх от подлите му приближени.

11

Pin

преди 11 години

"на фермерите ще се дава близо една трета от реколтата им" ..."славни промени под ръководството на новия млад лидер" - Добре де, в учебниците по история тези реформи са описани при прехода от робовладелски към феодален строй.

10

до 10

преди 11 години

Щото може би сега не са, така ли?

9

Анонимен

преди 11 години

Хайде на бас, че тези ако отворят пазарите по китайския модел за 3-4 години ще дръпнат и ще са по-добре от нас?

8

шах

преди 11 години

Последното социологическо проучване - ГЕРБ абсолютно мнозинство, втори Кунева,трети БСП и четвърти ДПС - други нямааа,айде да ви е честито.

7

До 7

преди 11 години

Иска ти се ,***! Това комунистите го говорят от 1918 година. Видяхме къде е СССР и къде е САЩ. Къде е Северна Корея и къде Южна. Къде е източна Германия и къде западна. Всички анти-комунисти знаем много добре,че без западните пари Китай е едно нищо. Най-евтината работна ръка в Китай и Виетнам. Защо е евтина се пита. Отговаря се- нисък стандарт. Няма как да заместиш САЩ с мотиките и рикшите.

6

Анонимен

преди 11 години

Краят на Американската хегемония! Просто Китай ще я замести ...

5

do 4

преди 11 години

прав си, това в северна корея не може да продължава вечно. обаче интересен е въпроса дали юга (респективно американците) ще искат такова нещо, все пак става въпрос за МНОГО пари.

4

Анонимен

преди 11 години

....остана и тези да ни изпреварят...

3

до 1

преди 11 години

Можеш да си сигурен, че Северна Корея с помощта на Юга и Китай много бързо ще влязат в 21ви век(и от към технологии и от към манталитет), а бай ти *** все още ще си плюва по предишните и ще си реже лентичките през 100м построена магистрала, едва ли не е някакъв национален празник.

2

Анонимен

преди 11 години

VIVA NORD KOREA!!!

1

Анонимен

преди 11 години

АКО СЕ ОТВОРЯТ ПОНЕ МАЛКО КЪМ СВЕТА МОЖЕ БИ ХАХ