119

benevolent

преди 11 години

заради картела на Мтел и Глобул в БГ се плаща около 15 лв за 500 МБ, а в Европа 5 Евро?

118

Анонимен

преди 11 години

О, Макбук и който и да било компютър на Епъл имат стабилност на работа, като никой друг компютър, поради простата причина, че софтуера е специално разработен за хардуера, на който да върви. Най-ценното при Епъл, освен дизайна, е софтуера им - уникална стабилност и сигурност. Един Макбуук ти служи адски дълго време и там забиване, крашване и т.н. просто не съществуват като понятие. Не случайно техните продукти държат доста дълго време цена на старо. Просто железни машини.

117

Striker

преди 11 години

iPhone 5 за мен е перфектният телефон просто! Става ми много смешно като почнат да го сравняват с жълтурските пластмаски...:) Най-смешното е, че се набутват примерно за едно Самсунгче калпаво, колкото за един айфон...деца. Това е все едно да сравняваш БМВ с Хюндай.

116

ShaMana

преди 11 години

Генерално искам да кажа, че не ми пречи телефона. 5-цата си е нормален телефон за ползване нищо повече или по-малко от масовата конкуренция. Това което ми пречи е начина по който работи за цената за която плащаш. Почти напълно затворена система ограничена в екосистемата на Apple. Като МакБук-а. Ако му погледнеш параметрите и вземеш идентичните такива на нормален лаптоп цената пада наполовина. Плащаш повече получаваш по малко. Просто изглежда добре. Това е нещото което мен не ме задоволява.

115

ShaMana

преди 11 години

123 нали знаеш А5 (не се знае за А6) чипа какво е реално Cortex A9 който е произведен изненадващо от .... Самсунг.122 нямам с 3 а с 2 и съм дал на половината от сегашната сена на айфон 4. С3 няма да взема защото 2-ката задоволява всяка нужда която може да излезе текущо. Работя ежедневно с Apple устройства и мога да ви кажа, че за сравнение те не могат. Поне за мен.А явно работиш за епъл за да знаеш колко струва 5-цата сега защото аз говорех за 4с

114

ShaMana

преди 11 години

Няма да се счупи като чаша ако го изпусна на асфалта.Информативно, имам галакси с 2 което работи прекрасно вече 2 година и има 2 дена живот на батерията като го ползвам целодневно за мейл, rss, remote control, Network Media Streaming (по LAN), browsing, chat, разбира се евентуалните разговори или ако излезе нещо допълнително.Full Flash поддръжка, безплатна офис апликация, пълна интеграция със социални мрежи, поддържка на пълна скорост на HSDPA мрежата и още. За камера си имам фотоапарат.

113

Анонимен

преди 11 години

На iPhone абсолютно нищо не му е произведено в Китай между другото. Просто там се сглобява. При Самсунг всичко е low cost, няма лошо, ама защо го продават на цена неотговаряща на таргет групата им?

112

до ShaMan

преди 11 години

за да добавя към мнението на коментар 119, искам да те питам, шамане, ти колко пари даде за С3? Щото аз имам спомен да е на същата цена като iPhone, а ти сам казваш че е от пластмаса(т.е. по-евтино от алуминий и стъкло).Ще ти опровергая и цифрите. iPhone 5 с новите си екстри стурва около $200 без да включваме китайския труд. За сравнение таблета на Самсунг Галакси Таб струва $205. Представи си сапунерката им трета версия колко е - $100-$120.

111

ShaMana

преди 11 години

119Аз се задоволявам с продукт които ще ми позволи лесен достъп до моите устройства (PC, SMART TV, LOCAL NETWORK, TABLET, LAPTOP), е ми позволи да го направя така както на мен ми харесва, ще ми позволи да взаимодействам с продукти на други компании, ще ми позволи да правя няколко процеса наведнъж, ще ми позволи да прехвърлям имформация между тях, ще ми позволи да чета мултимедия която аз реша (mkv, flac, etc.), ще ми позволи да браузвам бързо които пожелая сайт без ограничения. И най важното..

110

И таз добра

преди 11 години

Лелеее 100 коментара за една слушалка ... Ало, ало и туй то ... другото е компромис между PC i Ало, ало ... :-)

109

До Шамана

преди 11 години

При положение, че Галакси С3 е далече по гладкост на работа от iPhone 4 дори, все тая каква му е батериятя и процесора, а за качеството на АМОЛЕД дисплея изобщо няма смисъл да говорим - абсурдно. И има разлика между лъскаво и качествено, iPhone не лъщи така както полираната пластмаса на Галаскито. iOS е перфектна система, нямаща нужда от персонализация, като погледна каква безумна шарения е Андроидския десктоп все едно е правен в Илиянци. А и Епъл го казаха - всеки може да прави по-големи телефони, предизвикателството е да направиш следващия си продукт по-тънък и лек, но с повече възможности. А пикселната гъстота и материалите на изработка ако мислиш, че са малък детайл от един продукт, ясно защо се задоволяваш с Галаксито ;)

108

ShaMana

преди 11 години

NFC и какво ли още не. Почти по всичко С3 превъзхожда айфон 5 с изключение на: Пикселна гъстота и материали изработка (по лъскаво).Само информативно производството на този "високо качествен" телефон реално струва около 150$ произведено в Китай.А вие за колко пари ще дадете за да си го купите ?

107

ShaMana

преди 11 години

Коментарите ми напомнят ми на нещо което четох скоро .Преведено на кратко значи:Галски С3 е по гъвкав, но Айфон 5 е по добра изработкаИли интерпретацията:С3 може повече, но айфона е лъскав :DDDD А всички знаем колко много хората харесват лъскаво. Нищо че самсунга има по голяма батерия, повече възможност за персонализация, повече функционалности, свобода на файловата система, възможност да възпризвежда всеки формат познат на средностатистическия БГ пират, микросд, микроусб, го голям екран

106

Мартин

преди 11 години

Незнам защо всички хейтъри трябва си проявявате малоумието тук,ползвайте си азиатските пластмаси със здраве и няма за какво да плюете по Айфона,поне като качество на материалите е светлинни години пред азиатските,а колкото до операциионни системи всяка си има предимства и недостатъци

105

Анонимен

преди 11 години

Една впечатляваща компания, със забележителна философия и успехи. Нито продажбите ще им паднат, нито нищо, както предвиждат някои тук. Прекрасни телефони, ако елиминираме ценовия фактор, само 2 или 3 други модела ще останат да се състезават по качества с айфона.

104

pora

преди 11 години

Истината е следната - АЙ Фон губи позиции и все по-малко хора ще ги купуват - това е безспорен факт - неслучайно се нахвърлиха така на Самсунг с тези дела в опит да ги компроментират, но мисля че всички тези неща само вредят на Епъл - още една причина да не си купиш ай фон. И дизайна на тая пръчка е много зле...

103

американец

преди 11 години

хаха, че кога в БГ ще има скорост LTE на 150 mb , смех, смех, туй някъде 2021 година ша стане.

102

АМАН

преди 11 години

До АнонименПоредния ***..чете и сравнява..що не прочетеш една приказка и да ни убеждаваш..когато имаш двата телефона под ръка..тогава ела да ми говориш.90% от тук пишещите са аналогични..чели некаде нещо.,научили некакво понятие и тук блесват със сложнотия..***

101

Анонимен

преди 11 години

Nokia sa mnogo bagavi, zatova sa vav ***, okaza se che praveneto na umni telefoni ne e kato da pravish takiva za 5 leva...

100

Анонимен

преди 11 години

хахааа, Лумията 920 има по-висока пикселна гъстота. Четете и сравнявайте.