140

Анонимен

преди 12 години

С Белене икономиката ни щеше да дръпне. Вместо това, сега след *** номера на ГРОБ едва ли някой голям инвеститор ще дойде в БГ. А на тези, които мразят Русия, предлагам да се откажат от колите си, защото ги карат с бензин, произведен в руска рафинерия.

139

U2

преди 12 години

Едва ли в нашата страна ще се намери и един фен на Дянков, но извинявайте да търпим унижения и подигравки от разни гейове и лесбийки и да се съгласяваме с всичко най-безропотно, то трябва да сме абсолютни мазохисти. Каквото и да е, обаче олигоф*енията в тези гейски държави е очевадна и да приемаме безропотно те да ни дават оценки е малоумно. Предпочитам да си живея в нашата дивотия отколкото в общество, където навсякъде да ти подскачат мъже с розови балони и ***.... Мерси!!!!!!!!!!!!!

138

Анонимен

преди 12 години

Дянков, защо не вземеш да обясниш, каква полза има милата ни родина от улесняване на начина по който да я напускат собствените и граждани? Да не би като отида в чужбина да работя, да спомагам повече за подобряване на състоянието на българската икономика? Вярно е, че ние искаме да можем по-лесно да бягаме, но не ме убеждавай, че ти спомагаш за икономическото израстване на страната ни. Още повече, че Холандия има право, тук съдебната система е безобразна, а престъпността все така безспирно расте.

137

Анонимен

преди 12 години

Абе...то не е честно и това, което ти правиш в България и нейните граждани, ама си го правиш, нали?

136

бай Мангал

преди 12 години

Дяянков е дрогиран,вижте му физиономията.

135

Фен на Дянков

преди 12 години

Този май е единствения в това правителство, който има самосъзнание на гражданин, а не на роб !!! Само за това, че не отпуска още и още пари на ушевите ***, ще съм му фен до край !!!

134

морски

преди 12 години

Ядосала се мишката на лъва че не й дава кокала.

133

Даси

преди 12 години

Хич не ни трябва Шенген. Като външна граница ще трябва да строим бежански лагери и да храним разните аборигени, които са се устремили в Европа за по-добър живот.

132

Уса

преди 12 години

Дянков-недоносче шашаво,какъв Шенген ,какви пет лева.Не виждаш ли,че сме в третия свят,даже и македонците са с по-високи доходи от нас.Е то бива,бива ,ама па вие направо прекалихте.Колко още ще се гаврите с българския народ?

131

БоСимеонов

преди 12 години

Дянков трябва да е ядосан повече на себе си. Живее в някакъв сън и когато се сблъска с реалността и се събуди е нормално да е киселичък. Но това е само леко пробуждане. Истинското събуждане очаквайте догодина на изборите.

130

дрън-дрън

преди 12 години

До 146Съжалявам за 12-те години затвор, но това не е аргумент да си черним държавата. В крайна сметка всеки народ сам си подрежда порядките в страната си и никой не ни е виновен, че простотията и мутренското в управлението е в много голям процент.

129

Анонимен

преди 12 години

Скандинавските страни си остават нацисти. Спомнете си ,че тези страни първи и доброволно се присъединяват към Хитлер и помагат във Първата и Второта световни войни. Не може да очакваме от тях положително отношение.Това което ме дразни обаче е ,че Холандия е настанена трайно в България , притежава доста фирми като Близоо например и ни обират както си искат! Те предпочитат да останем така ,защото печелят повече от нас!

128

Анонимен

преди 12 години

До Анонимен нещо не си разбрал,не различаваш Шенген от еврозона.Като разбереш кое какво е пак пиши за шизофренията.Не съм фен на Дянков ноо...истината преди всичко.

127

Kreti

преди 12 години

Той Путин чу че ще го пляскат и на крака му идва сега. Интересно ми е би ли го казал в присъствието на Путин.

126

....

преди 12 години

До Анонимен: Май ти си шизофреник. Каза, че ще се въздаржим от влизането в ЕЗ, за Шенген не съм чул. Аман от мрънкалници.

125

дрън-дрън

преди 12 години

Никога Дянков не е казвал, че ще се въздържаме от присъединяване към Шенген. Твърдеие, че България ще се въздържа от присъединяване към Еврозоната, което е много различно от Шенген.

124

Али Керпедена

преди 12 години

Дянков, само така! Наплескай ги и тези!

123

хаха

преди 12 години

Ами като им е ядосан на холандците,да вземе и тях да напляска,както прави с руснаците,хаха!!!Ама май раздава плесници само по вестниците,инак него редовно го пляскат по дупето,хаха!!!

122

Анонимен

преди 12 години

Дянков, само да те попитам нещо - нали преди 2 седмици ти самият твърдеше, че България ще се въздържа от присъединяване към Шенген? И един въпрос към читателите - това не ви ли прилича на шизофрения ?

121

Анонимен

преди 12 години

Кофти е когато другите не играят честно с теб нали Дянков ? И ние така се чувстваме вече 23 години