77

Антигона

преди 11 години

До Валериа ти и другите, дето плюете битиви, явно работите в Нова или в Глобъл. много ти е неуместно изказването.

76

Анонимен

преди 11 години

Последно гледах Киролюба в Катуница по босфор тв и затрих канала от телевизора.

75

Анонимен

преди 11 години

Тия bTV станаха много смешни. Слогана им е: Не ни разбраха.Така стана с Катуница, Орлов мост и сега с "Господари на ефира".Подмолно закупиха правата от италианците, съвсем не-подмолно после напускаха изявление, а сега търсят дори и цвете с авторско право в кадър. Смешно ръководство!

74

Валери

преди 11 години

Много служители на *** ТВ са строени да плюят предаването. Бачкайте другари, плюйте усилено но не прекалявайте защото скоро ще сте безработни и ще си търсите работа в телевизиите които плюете. За фалита на тъпата ви телевизия може да благодарите на жалките същества Бенатова, Найденова и колхозникът назначен като собственик на БТВ .

73

БББ

преди 11 години

Босфор ТВ - повече от ***: турски бози и цензура! Моля, не коментирайте тези некадърници от БТВ, защото така стават значими. Просто не ги гледайте, не заслужават! Убийте ги с незаинтересованост!

72

Анонимен

преди 11 години

Ако тези адреналинки се премахнат от предаването, ще се получи нещо по-добро, хуморът не се нуждае от разюзданост на екрана, предаването само губи от тези така наречени "момичета".

71

Анонимен

преди 11 години

БТВ, никой несе интересува от авторско право в тая скапана държава. Желая ви успех, ама се съмнявавам че ще го имате...

70

Анонимен

преди 11 години

Вижте сега, всеки краде, въпроса е че Господари на ефира крадат зле. Отврат е това предаване с тия три ***

69

Анонимен

преди 11 години

Мисля че Магърдич Халваджиян се опиянява от вниманието с което го обграждат в момента, но както се е опиянил, така ще залитне към затвора, защото вече не сме в периода в който всеки си крадеше кабелна телевизия. Като правиш предаавне - трябва да ПЛАЩАШ за него, иначе бегай в гората, ама къде ти арменец да плаща, чудо невиждано

68

Анонимен

преди 11 години

Кой се интересува вече от такива предавания!! Чакахме години за български сериали и бТВ ни ги дава, затова винаги ще уважавам тази телевизия. Хич не не интересуват Господари на ефира, че те някога правили ли са нещо без да копират, и с лиценз и без лиценз???

67

ПИСНАЛ

преди 11 години

СТИГА С ТОЯ PR БЕ, И ТРИМАТА НА СНИМКАТА НЕ МОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ ВЕЧЕ!!!

66

Анонимен

преди 11 години

Господари на ефира е адска боза и тъпня. Като крадат, да бяха откраднали по-хубавите неща от оригинала

65

Petrova

преди 11 години

Purvo iskam da se izvinq, che ne pisha na kirilica. Telefona mi ne q poddurja. Ot detskite si spomeni se seshtam, che vuprosnoto predavane trugna ot edna kabelarka, koqto samo zaridi predavaneto gledahme vuv vkushti. Ot kakto se premestiha v btv stana pulna tragediq. Dano v nova otnovo ne stane taka.

64

дмт

преди 11 години

Давам идея - да почнат да копират failblog или Le zap de spi0n, тогава може да започна да гледам телевизия;ПП: faith in humanity restored

63

йъэ

преди 11 години

Баси безмислените спорове. Нова на нищо не прилича - простотия - Вип бръдър /баси виповете/, впечатлиха ме особено със съдебния спор /от 18 ч./ - цял месец. Бтв дават репортажите както им изнася, много често митинги и протести за увеличаване на цените изобщо не се отрязяват /дали е случайно?/, но пък е малко по-свежа. Не може през ден да дават Приятели, Грозната Бети и т.н., Сам в къщи - е повръща ми се като ги видя...

62

уъ

преди 11 години

Ако имаха поне малка представа колко са дървени и колко за нищо не стават, щяха да се заврат в някой мухлясал ъгъл и да замълчат.

61

Анонимен

преди 11 години

Не гледам никаква телевизия. Последното предаване, което гледах от време на време беше "Господари на ефира". Някой май се изгаври с авторите му и го спряха.

60

Анонимен

преди 11 години

И на двете телевизии им го подавам мек, но топъл. Аз телевизия не гледам и съм много щастлив от тоя факт. Пробвайте и вие, няма да съжалявате.

59

Анонимен

преди 11 години

БТВ е поръчкова телевизия, видя се и при протестите за горите. Там се гонят само частни интереси, Не знам как може нормални хора, на които им пука за България изобщо да и обръщат внимание?!?!?

58

Миро

преди 11 години

С Кеворк и Господарите на Ефира НОВА ще удари яко по конкуренцията !Ще стане доста гледаема телевизия ,въпреки че има още много какво да се желае за да стане номер едно !