107

Миро

преди 11 години

Престанете да го наричате Гризко, Дриско, Глистко и прочие. Той си се нарича Криско. Тъпо е, ама той така си иска.

106

А стига бе

преди 11 години

Малее колко фенове на Пайнера са се събрали тука.........ама то не ви остана дъх от плюене бре хейтърчета........да не вземете да се гътнете от злоба. Евала Криско, евала брат, сташни хитове правиш!

105

me

преди 11 години

Фнимавайте и не пишете глупости, че Дриско слага минуси :D

104

Анонимен

преди 11 години

127 ами нек'ъф църул...

103

Анонимен

преди 11 години

"Очаквам скоро да прочета, че съм умрял." - НИЕ СЪЩО

102

Не че нещо ..

преди 11 години

.. ама кой е тоя ?

101

Анонимен

преди 11 години

пак реклама- до днес не го бях чувал даже, а сега разбрах че е певец и борец наркоман... пускам да му свалям албумя

100

Марино

преди 11 години

А защо не са задържали този "познат на блюстителите на реда дилър"??? Тази история е толкова измислена!

99

Marino

преди 11 години

Вие сте пълни *** и хейтъри. Криско е много добър продуцент и сериозен професионалист, който е учил в академия, за да прави музика. Или чакай, вие предпочитате силиконовите чалга *** - те не се друсат, само се *** за пари - така е честно! Никой в БГ не прави хитове като Криско - сам, с Дивна, с Ангел и Мойсей. Ама най-лесно е да плюеш, явно не знаете с колко труд се постига неговия успех в БГ.

98

Гено

преди 11 години

И Кристоф Даун (бивш треньор на Байер Леверкусен) твърдеше, че не взимал кокаин. Предложиха му лабораторен тест на косата му, той прие и се оказа, че въпреки всичко шмъркал човека. В разултат си загуби работата. Ако този е толкова убеден, че е невинен, сега е момента да докаже невинността си на обществеността. Не е длъжен, ама може да го натири на всички журналисти и полицаи. Само моля пробата от косата да е взета в присъствието на полицаи.

97

Анонимен

преди 11 години

Krisko ---***!!!!

96

50 cent

преди 11 години

чики ---------------------боец

95

mlad6ito

преди 11 години

"дялкам бяло" е една от "песните" с които 30 килограмовия наркоман стана известен в интернет. в нея обаче се пееше как се друсал с амфети та предполагам това му е спора хванали са го с амфети не с кокаин.

94

Анонимен

преди 11 години

Не знам кой е този "Криско", за първи път го виждам и чувам за него и се разрових из коментарите. Виждал съм негативни коментари под статии, но това бие всички рекорди ! Не видях НИТО ЕДИН коментар в негова защита ! Съчувствам му даже на човека, че е такъв ***, за да успее да предизвика толкова негативни мнения, но най-правилното решение при това положение е ДА СЕ КАЧИ НА ПОСЛЕДНИЯ ЕТАЖ НА НЯКОЯ СГРАДА И ДА СКОЧИ ОТ НЕЯ БЕЗ ДА СЕ ЗАМСЛЯ !!!

93

Йожен Минчефф

преди 11 години

Дриско, сега е моментът да отвлечеш вниманието от новината, като пуснеш видеото, където заедно караме трамвай :*

92

Анонимен

преди 11 години

"Наркотици не употребявам" Да ве, за това 2 години възпяваше амфетамина!" Очаквам скоро да прочета, че съм умрял." Ти си мъртъв за мен !

91

!?!?!

преди 11 години

Мии, тъй то, Криско, тъй! Първо коли крадеш, после "израстваш" и с наркотици се захващаш..... Ама нали те показват "по ттелевизоа", младежта да учиш! Евла им на тия умници!!!!!!!"Бело, бело, белисимо" - н'ъл тъй пееш?;) Е, и сега ще пееш, ама в гамата "зор-мажор"

90

откровен и остър

преди 11 години

Ми ти сам си го правиш ве, кой ти е виновен? Оня клип с мацката дето ти го е налапала - кой го разпространи- БГ журналистите или ти самия? Или гониме да сме скандални докато станем известни, ама после се обиждаме.Кефи ми това момче, щото беше нещо свежо, ама почва се държи като примадона, не го знам дали е гей, но знам че със сигурност у един гей има повече мъжество от тоя. Хем ме боли, хем ме и сърби. *** ми, дойди ми...*** !!!!

89

Анонимен

преди 11 години

Евалата криско! Спечелил си хората на 100%! Една добра дума не прочетох за тебе "велики" музиканте :)

88

Шишо Мамара

преди 11 години

Дриско, биг респект, красавице - ние българските рапъри трябва да се подкрепяме... отзад.