12

Bob

преди 11 години

До зомбираните от Стефка: Отидете и на други концерти, на други изпълнители, така както правя аз. Аз бях на концерта на Стефка, слушал съм цялото й не толкова богато творчество и затова мога да кажа: запознат съм с музиката на Стефка и с концертите на Стефка - затова мога да коментирам, а вие фенките не сте били на друг концерт освен на нейния затова сте бедни от към музикален вкус. Стефка не прави лоши концерти, но други групи и други изпълнители са класи над нея в концертите си - факт.

11

Bob

преди 11 години

Фенки на Стефка, явно мозък имате, но разумът ви куца. Цитирате 110 концерта после се съгласявате, че не са толкова. Цитирате 20 хил. после казвате 19 хил. капацитет. Капацитет 19 хил, може да има, ако на терена няма сцена. Това дали ви стана ясно? Повтарям за ***. Капацитет на зала Арена Армеец може да е около 19 хил. зрители, но ... ако на терена няма бутафорен замък, ако зад замъка около 1/4 от седалките не са празни. Хайде сега пак да сметнем как ще напълни залата с 19 хил. зрители?

10

Факти

преди 11 години

Еми , Боб- фейсбук - 53 млн. лайка-ютюб - към 2,5млдр. гледания-туитър - 29млн.(най-много в мрежата)-2011-печели най-много награди грами-2010-печели мтв награди-2011 и през 2012 на 14-то място в форбс за най-влиятелните жени на планетата и единствена певица в списъка(по-влиятелна от Елизавет 2)-2011- най-известната личност на планетата и най-печелившата певиЦА - 90млн.долара за година-2010 - тайм (списание) - най-влиятелната личност на планетата-2010-грамиЕ още ли се чудиш как ?

9

фдфф

преди 11 години

Боб като не знаеш не коментирай . Капацитета на залата при КОНЦЕРТИ е 19 000 ,виж в лики . В Лондон имае 2 концерта по 50 000 хиляди . Изнесла е 49 концерта , но ще има още 60 . Тя обяви ,че ще са 110 ,преди да почне турнето . Почети малко!

8

Bob

преди 11 години

Фенка 9 или "фдсф": Лъжеш, провери в официалната страница на турнето BTWB на Стефка. От началото на годината досега Стефчето се е показала 49 пъти пред публика. 16 в Азия, 17 в Океания, 16 в Европа - досега. Лъжлива фенке, къде видя 110 концерта? Къде видя милионите посетители? Милиони зрители? Да, ама на телевизор, там сигурно е имала зрители. Хайде малките и лъжливи фенчета да четат и гледат малко повече статистики за концерти. Там великаните са едни други изпълнители и групи.

7

Bob

преди 11 години

рекапитулациятаЗала Арена Армеец официално 8 000 зрители - Фенките 20 000Лондон официално 55 000 - фенките 100 000Моят съвет до фенките на Стефка е: Свалете розовите очила с големите диоптри и гледайте малко по-реалистично :))Иска ви се - ама не е. На концерта на Red Hot в Арена Армеец имаше поне 2-3 хил души повече. Шоуто им бе взривяващо, за разлика от трътлата Стефка дето покрещя, размаха целулита на бедрата си, направи малко монстърски ръчички и полежа на смешен подиум с мотор.

6

Bob

преди 11 години

Стефка няма как да напълни с повече от 12-14 хил. зрители зала Армеец, щото максимума който залата има е толкова. Много сте зле фенките на Стефчето. Иначе и аз се учудих откъде се събраха 3-4 хил. ненавършили 20г. фенки. В Лондон наистина е имало много хора - официалната цифра е 55 хил. Част от тях мощно са я освиркали заради последния опит на Стефка да ги разплаче с песента за принцесата, демек мислете за Лейди Д. Изводът е че феновете на Стефка лъжат като дърти ромки.

5

фдсф

преди 11 години

само не знам кой е този хейтър , където е поставил 5 коментара . Лейди Гага е много красива . Вие пък ако сте толкова красиви , защо не се снимате . Само я нападате и до Боб - Лейди Гага препълни арената . А и световните класации оглавяват турнето на Лейди Гага за най-доброто и най-мащабното за тази година . 110 концерта- милиони зрители . Това ,че тук се събраха 20 000 хиляди , не значи ,че няма интерес към турнето . Само в Лондон са я гледали 100 000 души .

4

Bob

преди 11 години

Намериха нещо да напишат за Стефка. За пореден път Стефка е в медиите само заради клоунадата й с шапките и грима. Нищо стойностно. Една зала Армеец не можа да напълни половината от зрителите бяха родители. Как ли върви глупавото й турне от Турно Мъгурели на запад? Тулски вземи стани фен на някой DJ те вече имат повече публика от "звездата" Стефка.

3

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** няма ли кой да му играе една лопата в главата пфуу ***.

2

колежка

преди 11 години

Преместен на колегата

1

Габриела

преди 11 години

Найстина тук е много красива