16

Airway

преди 11 години

Летището беше на бившата Организация за съдействие на отбраната (ОСО), ползваше се и от селскостопанската авиация. Там имаше няколко аероклуба развиващи дейности като летене с моторни и безмоторни самолети, скокове с парашути, парапланеризъм и др. Сега мисля че е частна собственост, нали новите ни западни съюзници ни казаха, че държавната собственост е нещо лошо в резултат на което всичко беше разграбено. Не знам за какво РВД(ръководство въздушно движение) някой долу пита, предполагам че става въпрос за РП(ръководител полети). Навремето имаше РП на летището, има си кула със зала за РП и т.н. В момента не знам каква е ситуацията.

15

Големият малчо

преди 11 години

"Малкият LZ" е един от най-големите малки самолети в света.

14

ASAN

преди 11 години

*** откраднали бензина

13

анонимен

преди 11 години

Очаквам това да се случи и на летиште Крумово;само че жертвите повече;От тези разглезени богаташи не можем да спим:Летят на метри от главите ни!:

12

F.S V

преди 11 години

Пазарджик. Малко дете от ромски произход на около 6-7 години се вмъкна между събралото се множество хора в църквата "Св. Богородица" в село Симеоновец и отмъкна кутия с гълъби, предаде Фокус.Гълъбите са били оставане в храма с цел освещаването им след края на службата. Момчето побягнало през двора на църквата, гонено от собстевника на пернатите, но така и не било заловено. Цената на 1 гълъб в празничния ден е от 10 до 15 лева.Църковната служба се ръководи от отец Петко Еленкин, като ежегодно жителите на пазарджишкото село Симеоновец почитат Рождеството на Света Богородица и празника на селото на 8 септември.

11

Анонимен

преди 11 години

дали пострадалите не са ***

10

анонимен

преди 11 години

Летището е предназначено само за селскостопанската авиация,няма писти за големи самолети,просто е гола поляна.

9

Ф.С.В

преди 11 години

На бедняците това не може да им се случи защото само горивото за засилването на самолета по пистата е колкото месечният им бюджет)))

8

green onions

преди 11 години

Опасността за тях още не е преминала

7

LZ

преди 11 години

с LZ се означават българските самолети. Не вярвам това е марка на самолет.

6

Ф.С.В

преди 11 години

Някой *** са му направили саботаж на самолета --затова идва първо полицията -нали тя ги пази --както се пее в една култова песен на небезизвестния рогоносец Веселин Маринов)))

5

Н. Коперник

преди 11 години

Магнитното поле и въздействието на ГРОБ-ското ядро на Фидосова действат по начини, неясни за нас хората ...

4

Ф.С.В

преди 11 години

язък за самолетчето - а богатите ще хапнат понякоя и друга пържолка в частната болница и ще почнат да ревтунят за самолетчето от 500 000 евро

3

Анонимен

преди 11 години

"На място били изпратени незабавно полицейски"закакво им е полицейси та тях им трябват линейки до кога ще пращат полиция и там където ще пречи

2

Анонимен

преди 11 години

ако това е пистата е чудно че има само една катастрофа

1

Анонимен

преди 11 години

не знаех че в Шумен има летище но съм сигурен че няма РВД