29

Анонимен

преди 11 години

Целия проблем е там че жените не се интересуват от това което обичат да правят мъжете и си мислят че света се върти около тях. Чакат само пари и секс без да правят опити да се развиват защото е по лесно . Не четат книги и не се образоват достатъчно. Под книги нямам предвид романи а философия. Ако го правеха щяха да знаят къде грешат и защо се стига до крайни ситуации.

28

Анонимен

преди 11 години

Статията е много точна...за тези, които са я разбрали. А другите, които не искат да се разпознаят в нея - ами ваш си проблем; и хиляди мнения да изпишете, с това няма да станете по-големи. Порастналият човек си личи по отговорностите, които поема за себе си и други хора. Важи и за мъжете, и за жените...а, че има меркантилни, непорастнали и глупави и от двата пола... - ами има.

27

Анонимен

преди 11 години

А ако има различно виждане за живота защо трябва да се съобразява с това което някой друг си мисли че трябва да прави и да има строго определена цел която трябва да следва ?

26

До 28

преди 11 години

Градус Целзий*Много ще им дойде ако е в Келвин.

25

Майничка

преди 11 години

Имам 5 фирми и давам работа на близо 300 човека. Имам съпруга и две деца. Издържам моите и нейните родители. Играя CS (Counter-Strike) всяка вечер. Проблем?

24

Анонимен

преди 11 години

Защо се побликуват толкова статии очевидно писани от момичета със IQ колкото стайна температура

23

Анонимен

преди 11 години

И не забравяйте - ако получава 4-цифрена заплата всички тези глупости за зрялостта отпадат :)Той е перфектен!

22

Анонимен

преди 11 години

Авторката естествен без име. Най е добре така - аномнимно!Кажи си името мЪ... да ти се посмеем колко си тесногръда - тип Космополитан.

21

Анонимен

преди 11 години

Айде стига сте ни налагали всякакви норми как да изглеждаме, как да се държим, какво е зряло, какво не е. Няма нищо лошо в маратонките, в игрите, в партитата. Е не може всички да сме като по учебник, де*а мама му!

20

Анонимен

преди 11 години

Е да ама тия които сте ги описали имат опашка от обожателки, тъй че не е толкова зле да си незрял ***..... Колкото си по-зле толкова по свястна жена ти се лепка...

19

Ирина

преди 11 години

Моят мъж абсолютно отговаря на описанието ,но ето вече сме заедно повече от десет години.В края на краищата стана малко по -отговорен ,но все така неспрособен на риск и вечно се оправдава с околните.Но за сметка на това е много забавен ,с свеж поглед върху нещата-вечният юноша.Аз пък в по- голяма степен развих инициативност,без конкуренция от негова страна ,така че се допълваме чудесно.Няма перфектни хора ,трябва да сме гъвкави и да се радваме на общуването между нас и изобщо на живота.

18

Анонимен

преди 11 години

Аз съм на 31, имам дъщеря на 9, собствен бизнес. Издържам и баба ми. И продължавам да си играя на компютър. Това значи ли, че съм незрял?

17

тихата_стъпка

преди 11 години

Какво означава да се държиш като отговорен и възрастен мъж? Трябва ли да съм толкова сдухан, да се изолирам от малките удоволствия в живота, за да се водя "зрял" мъж (аз също съм на 30), защо авторката на статията си мисли, че такива хора автоматично попадат в категорията "безотговорни" ?Видеоигрите, купоните с приятели, дори носенето на маратонки са все неща, които доставят удоволствие, не може целия свят и човека до теб да гравитират денонощно около теб "възрастния".

16

Анонимен

преди 11 години

Абе от къде намирате и преписвате такива *** статии? Царе сте в тази област!

15

Жена

преди 11 години

Мъже подкрепям ви! Вярно е,че статията е много ***!

14

brigante

преди 11 години

До Nina, порасТвам - порасТнете :) то като започвате изреченията с голяма буква и като се стараете да спазвате препинателните знаци, та да не би да сте мно' грамотни :) или да не би да сте па и умни:)не само в коментарите из различните сайтове, ами и в смс-те, чатовете сте си тъй неграмотни:))))ние ще порастнем, но вие ще си останете *** ***:) и к'о пра'им?а?

13

СТИФМАЙСТЪР

преди 11 години

Оххх НАДЯЯЯЯЯЯЯ малииииииии бабанкееееее

12

у лево

преди 11 години

Дрън дрън, бля бля, за повърхностните мъже има повърхностни жени, ще кажеш че няма повърхностни жени, всички са топ оф дъ топс. Дет се вика за всеки влак си има пътници.

11

Анонимен

преди 11 години

А какво искате бе ПАТКИ ?!? Още от 16 години да ви вземем на пълен пансион и вие да си карате кефа за наша сметка !!! Е нема да стане ,ставайте лесбийки и се оправяйте както си знаете, ше ви и у...

10

Kratos

преди 11 години

Жалко ,че не може да се слагат минуси и на статиите...Много *** статия ,вероятно преписана от чужда медия. Как може някои хора да взимат пари за подобен вид писания не ми е ясно,но явно може.Смешна работа.