79

Анонимен

преди 11 години

Колкото е по голям един приют,толкова е по голяма далаверата за тези които го обслужват.Така че и по голям ще построим да знаете,но проблема с кучетата ще го оставим.Все пак има кучета има далавера,няма кучета няма далавера.

78

боби

преди 11 години

Едно куче може да струва стотинки на данъкоплатеца.Все пак толкова струва един патрон.Кво ще ги прибират,хранят ваксинират.Само разходи.Аман вече,грижим се за ***,за кучетата,за затворниците и за кой ли не.А ние вече изнемогваме.Така че ..........

77

Анонимен

преди 11 години

Писаха ,че едно куче струвало по 80 лв. на ден ?! Тия кучета бон филе ли ядат ?!

76

предл.

преди 11 години

Бензина и доматите по 5 лв./кг и ще съберем 5 млн. лв. за улични кучета.

75

Анонимен

преди 11 години

До azНикоя европейска столица не е пълна с кучета, камо ли в ресторантите. Кучета по улиците няма никъде, освен на каишка. И тук ще стане така, а такива като теб ще ги приберем в лудниците, където им е мястото. Никъде не само в Европа но и по света не е такъв помиярник като в София, само тук заради кучкарските ***.

74

до ЖОРКО БЪРБОРКО

преди 11 години

Как се прибират според теб ***, а?:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

73

Как се фалира БГ?

преди 11 години

За последните 3 години колко заеми са сключени от държавната и общинската администрация в държавата? Дайте актуален списък!

72

за да може да се ...

преди 11 години

краде повече предлагам ГРОБ да построи и приюти за мравки и калинки !! докат ги изловят що пара ще се смъкне ... Може да вземем и заем от ФЕД за целта - 2-3 млрд ... и задължително да има баня и сауна ... ....

71

до ЖОРКО БЪРБОРКО

преди 11 години

Фандъкова,първо прибери по страшните зверове-***! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------Жорко, *** се хранят със змии, а змиите са хилядолетни врагове на човека.Има си исторически причини за това. Но явно ти не си човек, а си поред "мъжка" змия, нали.Каква ли мама те е родила?

70

az

преди 11 години

До АнонименТе сигурно затова големите европейски столици са пълни с хора с кучета и то в ресторантите и магазините. Интересно защо ли не са в гората...

69

Svilen

преди 11 години

По цял ден в медиите се говори за 2 неща - софийското метро и кучетата в София. Сякаш други градове с проблеми в България няма

68

ТОНИ

преди 11 години

НЕ И ВЕРВАМММММММММММ, ПОРЕДНИЯ ПИ АР

67

Анонимен

преди 11 години

До азКато нямааш приоритет пред животните какво правиш в града? Ходи си в гората. Града е за хора.

66

Killer-а

преди 11 години

Смърт за всички помияриииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 11 години

Ако бях аз да съм ги избил докрак

64

ГЕРБ заемите

преди 11 години

За последните 3 години колко заеми са сключени от държавната и общинската администрация в държавата?Дайте актуален списък!

63

44

преди 11 години

Комунисти - 60 Години управление - няма завод за отпадъци

62

asd

преди 11 години

25 декара са 25 000 кв.м., нали. Хиляда кучета ще побира, значи се падат по 25 квадрата за куче. Някой пак се *** с нас. Отделно каква далавера ще пада покрай "грижите" за една куче. Да не се окаже накрая, че за едно куче ще се дават повече пари отколкото разполагат повечето пенсионери в страната. Едно е сигурно, бездомните кучета около моя дом продължават да тероризират хората, след смъртните случаи нищо не се случи. Кофти матрял сме си, прав беше Вожда.

61

аз

преди 11 години

До BG KU4EПълни глупости говориш. Де да бяхме най-кучешката столица.

60

Жоро

преди 11 години

Фандъкова,първо прибери по страшните зверове-***!