122

Анонимен

преди 11 години

Кое е вярното?"-годишният Цветелин Асенов ще лежи зад решетките година и четири месеца, след като Хасковският районен съд го призна за виновен за блудство с 10-годишно момиче ..."?"Под предлог, че ще берат круши, осъденият замъкнал детето в изоставена сграда и там я изнасилил."Как така го осъждат за блудство при изнасилване? То малко обща култура трябва, за да не се пишат противоречащи си неща.

121

Анонимен

преди 11 години

poredniq maloumen journalist ot dnesbg, sq posledno bludstval li e ili q e iznasilil ... nekadurni avtorcheta

120

Truth_Hurts

преди 11 години

На тоя *** доживотен затвор му е малко наказание.

119

Анонимен

преди 11 години

Сашенце, отивай да нанкаш или да си пиеш хапченцата!

118

petar

преди 11 години

tozi triabva da go kastrirat

117

Анонимен

преди 11 години

Интересно в наказателният кодекс каква е минималната присъда за блудство с малолетни. Сигурно пише бране на круши. Хасковските магистрати са педофили.

116

Килъра

преди 11 години

Браво на съдиите, нека като излезне да изнасили и техните деца и внуци, НЕКА! :)

115

Сашо

преди 11 години

до 125Не мога да разбера колко трябва да сте комплексиарани, че да криете очевидни неща. Дори на жените ви им е ясно, че в казармата са ви отворили и сте познали мъжкките ласки. Има си документи за всичко.

114

Казармата

преди 11 години

Отдавна не бях чел таква простотия като тази на Сашо - 119 и 121. И как бе момченце, като не си минал през казармата, ги знаеш тези неща, дето ние дето сме били повече от две години в казармата не ги знаем? Как така ние не знаем, какво сме правили там, а ти знаеш?

113

???

преди 11 години

Сашо 119, откъде извади този "гениален" извод? От задната си дупка ли или да?

112

Анонимен

преди 11 години

Едно момче, за да стане мъж, трябва да е минал през казармата. В противен случай започва да бълва детски дивотии като 119/121 Сашо.

111

Сашо

преди 11 години

до 120Аз не съм ходил в казарма и съответно това не се отнася за мен.Недей да се измъкваш по такъв просташки и *** начин. Не е срамно, че си имал полови контакти с мъже. Срамно е, че се опитваш да скриеш очевидното и лицемерничиш.

110

До 119 Сашо

преди 11 години

Сашо, товя опит като е бил такъв, не значи, че и останалите са като теб.

109

Сашо

преди 11 години

Единствените мъже, които има някаква вероятност да не са имали хомосексуални контакти са мъжете, които не са били в казарма. Абсолютно ВСЕКИ мъж, който е бил в казарма е правил секс с други мъже.

108

Чужденец

преди 11 години

Както обикновено, пак българин е автор на гнусното престъления.

107

Аз

преди 11 години

Комшията ми е стршина в затвора от 25 години, сега е пред пенсия - разказва жетоки неща за изнасилвачите, не е истина просто. Яко бой , секс и извращения.

106

martin

преди 11 години

oh bqlo dupee ko te 4aka

105

Анонимен

преди 11 години

SRAM ZA TEMIDA 1.4 ZA IZNASILVANE NA 10GODI6NO DETE TREBVA DA IZNASILAT NA NEKOI ADVOKAT DETETO DA VIDIM KAK 6TE SADAT TOGAVA

104

мен

преди 11 години

Ах как искам сега аз да те *** със странджанския ми к-у-р. пиле шарено после ще сереш като самосфал. *** жена хорото води а ти гората ще нбийш.

103

Пич мен

преди 11 години

До Зъл ветеринар Не ми се вярва само трима да са го минали, или само толкова е имало в стаята. Аз като служех в Горна Баня имаше един , който го пратиха в дисципа за 6 месеца за бягство. Като се върна да си дослужи( тогава се дослужваше) като го напихме една вечер разказа , че на вечер по 7 - 8 са го минавали, имал си е женски тоалети и бельо и е бил по едно време жена на някакъв със всички задължения. Оня го поскал на други сещу заплащане и даже само предложи да врътне на някой една ***.