15

Анонимен

преди 12 години

Пишела история...другия път ще пише че приказката свърши...писна ми да чета за надеждите ни и накрая само с това си оставаме !

14

Истината

преди 12 години

"България е в Европа. Само по себе си това е огромен успех. Не ги разбирам тези, които признават само добрия живот, и то само ако е изграден със собствени усилия. На такъв хубав континент даже съществуването като бедняци, крадци и *** е огромен успех".

13

Истината

преди 12 години

Цвети Пиронкова е сред 16-те най-силни тенисистки на този турнир. Само по себе си това е огромен успех. Не ги разбирам тези, които признават само първото място, а и само ако е спечелено с голяма разлика спрямо втория. На такъв турнир даже преминаването след първия кръг е огромен успех.

12

7

преди 12 години

Хахаха, единия знаел какъв е, другия ми вика да чистя клозетите, третия пък ми цитира олимпийска статистика...Точно заради това бухане в гърдите 2/3 от българите чистят кенефите, а не аз. Отива в Гърция да бере маслинки, и докато гледа как дебелия грък му ш*ба жената, той се радва на осминафинали. А тоя номер 12 що не ми покаже статистиката от последната олимпиада, вместо от 1988 или 1980 ? Нещастници. :D

11

до мангал N 7

преди 12 години

Страна Участия на летни олимпийски игри Злато Сребро Бронз Общо Участия на зимни олимпийски игри Злато Сребро Бронз Общо Общо участия на олимпийски игри Злато Сребро Бронз ОбщоБългария 19 51 85 78 214 18 1 2 3 6 37 52 87 81 220

10

Анонимен

преди 12 години

до 7ОТРЕПКА СИ *** СИ ОСТАВАШ!АЙДЕ БЕГАЙ ДА ЧИСТИШ КЛОЗЕТИТЕ!

9

до 7

преди 12 години

ние, Българите, поне знаем кои сме.а ти, дето не си от Българите, сигурно не знаеш както какъв се определяш в каквото и да е

8

ъх

преди 12 години

"Пише история" оффф, мъка, мъка.

7

ама че народ

преди 12 години

Ало(в), ционистите тука да не се обаждат. Да си гледат живота защото техния е на път да приключи. Единствената религия в света която проповядва омраза към ближния е еврейската (Тора, Талмуда и т.н.). Всички останали сме мирни хора и от сърце се радваме на успехите на ближните.Браво Цвети !!! Имаш подкрепата на тези които те оценяват по качества. Само напред !!!

6

Анонимен

преди 12 години

Оф, пишела история...вие българите сте е*ати бълхарниците, никога не можете да победите в нищо и затова се радвате на осминафинали и 4-ти места. Прошляци.

5

do 1

преди 12 години

Пиян ли си го писал този коментар бе момче ? Желая ти да не излизаш от болниците !

4

българка

преди 12 години

От сърце пожелавам успех на Цвети !

3

2

преди 12 години

късметлийски жребий,нищо особено,няма игра наща и иванович ще я напердаши здраво

2

Анонимен

преди 12 години

Хайде дано не е уручасаме. Още 4 победи и е шампионка!

1

Алов

преди 12 години

Тая па....Големият успех ,няма що. Тя и *** по случайност и по милост им дадат да бият некой и всички победи им са с клизми .Мога да се обзаложа ,че както винаги ще оцапа гащите и ще се върне.Ама нахални тая скумрия и нащ Дрищо /На всеки турнир се натискат.Те хората не може да ги понасят ,а се навират навсякъде.