55

Анонимен

преди 11 години

флиртът е присъщ на момичетата, не толкова не жените (без значение от възрастта). момичетата не са събрали достатъчно кураж да вземат съдбата в ръце и си четкат егото с мисълта, че щом някой ги харесва значи още стават и могат да избират.виж, жената е нещо различно - тя си е поставила приоритетите на място, изградила си е принципи и е гототва да следва определена цел. но е ясно, че флиртът е конструктивен и за тях, когато искат да привлекат вниманието на даден мъж.

54

алоооооооо

преди 11 години

ЕЕЕЕЕЕВРИКААААААААА!!!Най -накрая АДМИНИТЕ приеха вулгарните ми, но прави постове,които пишех в статиите "антимъже"защото мъжа-българин беше изкаран най-долното същество на майката Земя и написаха и СТАТИЯ$СЪВЕТ за по-младите момчета,от какво да се пазят-И НАИСТИНА има верни неща в нея!)РЕСПЕКТ АДМИНИ!Два дни няма да ругая никого по форумите във ВАША чест!Лошото е,че не виждам коментар от основните си опонентки...

53

Анонимен

преди 11 години

за жените, които преди всичко обичат децата си = няма лошо, ама направете първо правилен избор за мъжа до вас, пък после мислете за деца. децата не са ерзац за вашите несполуки и несгоди, те не са длъжни да страдат след време от грешните модели на недорасли родители. за децата няма нищо по-хубаво от това да растат в щастливо семейство с обичащи се родители. затва скъпи майки не бъдете такива егоисти, не се мислете за жертва на съдбата и едничка цел да родите дечица и да се жертвате за тях.

52

Knock

преди 11 години

Ако ше сЪ чаластрим да Съ чаласрим! Няма коте-моте... Щяла да ми сЪ хили,пачЪ. Яяяя from ass 2 mouth

51

Анонимен

преди 11 години

Добре де, и сред жените и сред мъжете има лоши екземпляри, но това не е повод да слагаме всички под един знаменател. Трябва да се уважаваме един друг за да вървят нещата. То не са обиди, то не е плюене към българката...но все пак тя заслужава уважение - тази, която е останала тук и се опитва да гради и да участва в българското общество въпреки трудностите, която често издържа семейството си...и не бива да я оплювате!

50

о

преди 11 години

Малеееее ,каква злоба ,какви лоши думи....

49

от 72 пак

преди 11 години

и граматически правилното е "Чалгар е комшиятати КОЙТО те е направил", ама в чалготеките няма как да го научиш, *** ***...

48

до 73

преди 11 години

Ама разбира се , изобщо не злобееш , само раздаваш обидни квалификации и се пениш като бясно куче. Имай предвид , че хората намират за най-дразнещи в другите собствените си недостатъци,може би трябва да минеш на диета. ;) Айде със здраве , със стена човек не може да спори .

47

До Миглена

преди 11 години

Дам хубаво е да си пишеш, ама в момента на мъжлето му скъсват *** от бачкане, за да удовлетворява прищявките на теб и децата ти

46

от 72

преди 11 години

хахах, не се нервирай ***. аиде марш в чалготеката да си намериш нещо за е*ане, че те тресат нервите нещо

45

Анонимен

преди 11 години

пич, не съм тя, а съм той.обичам майка си, баба си и жена си. страхотни хора са. тва че ти си някакъв *** чалгар и единствените жени с които имаш контакт са като тебе прости чалгарки си е твой проблем

44

до 67

преди 11 години

Пак не стана ясно като всичко ти е наред и си толкова доволен от живота , защо злобееш по форумите ?Нещо май си противоречиш . Хем дебели и грозни не искал , хем *** по форумите как баш тия дебелите и грозни не му обръщали внимание и не искали били да му раждат деца, хахахха , голям си *** да знаеш. Развесели ме много.

43

Един Българин

преди 11 години

Надявам се всички жени,които не искат да раждат да прочетат Миглена.1 жена не е непълноценна - тя не е съществувала ако не роди. Същото се отнася и за мъжете. И защо не в България? Да не искаш френците да ти вземат детето щото не говори френски? За другото си права,че си страшно комплексирана. Какво лошо има да се стои в кухнята? Кой ти казва да купуваш фолкпевици. Те вече са на изчезване. Аз моите ще ги науча какви са не само Ботев и Левски! Мислиш че на запад няма "западнали" учители и деца?

42

Анонимен

преди 11 години

едно нещо не мога да разбера. цял свят казва, че българските жени са най-красивите, само простия българин ги псува през цялото време.а бе ей, хора, едно единствено хубаво нещо си имаме, а единственото което правите е да го плюете. е за това никога няма да се оправим. не ни е виновен нито Бойко, нито Станишев, а сами сме си виновни. природата и жените, само тва имаме, а сер*м върху него през цялото време. ЗАЩО?

41

до 65

преди 11 години

И като знаеш какво ще излезе от тебе за чий хикс ръсиш "мъдрости" и даваш "меродавното" си мнение какви били българките ? Явно ти си комплексарът , за да си запълваш времето със злобеене по форумите. А що се отнася до това дали съм пъпчива и дебела *** , ако съм - проблем ли е ? Не аз съм се притресла как да накарам някой да си омеша гените с мен , ти си тоя дето писка,че никоя не искала да му ражда деца , явно да си модел не е достатъчно. Пак ти казвам , гроздето ти е кисело май.

40

до 60

преди 11 години

Баш от тебе както виждаш никой нищо не иска. А какви сме , що сме си е наша работа и теб не те касае , капиш? Гледам газ пикаеш и бръснарски ножчета обаче , че никоя "бг крава" не те отразява. Айде ние сме егоистки , а па ти големия алтруист даваш , даваш , кво даваш лош генетичен мат'рял даващ хахаххаха.

39

Анонимен

преди 11 години

Снимката е кадър от филма: "Съседка за секс" ("The Girl Next Door") отпреди 10 години. Много култов филм. (За тези, които не са го гледали :))

38

АС

преди 11 години

ЛЮБОВТА Е СЛАДКА НО ПРАВИ ОТ ЧОВЕКА ***

37

до 55

преди 11 години

Гроздето е кисело обаче , като не искаш да имаш дете от 'ганьовка' какво си се притресъл да мрънкаш ,че 'ганьовките' не щяли да раждат . Върви Айшето да ти ражда , ама сигурно и нея не мое'ш да навиеш , та ще се наложи семето да си го завреш където слънце не те огрява.

36

лес

преди 11 години

гадно ли ви става комплексарчета? не знам докога жените ще ви търпят