23

Анонимен

преди 11 години

Аз не мога да разбера- закон за това нямало, онова не било регламентирано, еди-какво си не било в нечия си юрисдикция, не знам си що не можело, защото еди-кое си не било доказуемо по незнамсикой параграф на член от някой си недовършен закон...За какво изобщо ги има тези стотици институции и агенции измислени, начело с парламента, като никога нищо не могат да свършат и все се оправдават една с друга а ние си им плащаме заплатките тлъсти и бонуси

22

Анонимен

преди 11 години

30 *** са пребили 3 полицаи в Бяла Слатина. Ква интеграция, кви мауглита. Тия полицай защо само получават заплати, ми те *** ще започнат да ги изтребват докато се правим на толерантни спрямо тях.

21

До Ради Ангелов

преди 11 години

Абе пич, да не си пускаш децата на училище е по-скоро за доброто на децата, какво престъпление те гони тебе... Къде точно го видя това 'адекватно образование' - в училищата ли? Май си живееш с представи отпреди 20-30 години... Нямало детето ЕГН - направо се потресох, да ви кажа... И като му сложат номерче всичко ще е наред, така ли? 'СЪстоянието на децата е добро, комуникатични и общуват нормално' - да се чуди човек как така без ЕГН общуват нормално, тц, тц... Нищо им няма на децата, а вие...

20

е,

преди 11 години

Издирването им продължило повече от месец заради труднодостъпната местност---------------------като пишите глупости, защо смятате че хората трябва да ви ги четат ? *** има навсякъде дори в храстите на курортите, Иска почистване и дизенсексия на този вид кърежи,Тези еоито ги развъждат и разпространяват са в *** квартали и министерския съвет.Това е всичко. Ако някой друг намери друг източник на разпространение моля да пише !

19

bolka

преди 11 години

И още нещо - не зная каква е тази информация, но ако децата са живеели в гората от почти 2 години, е много загадъчно как са изкарали зимата при минусовите температури и снега? Особено пък най-малкото дете, което би трябвало да е бебе на месеци? Че през изминалата зима големи мъже просяци замръзнаха от студ, и то в градовете, а какво остава за гората?! Да не говорим за храна, която няма откъде да си набавят.Евтина и недостоверна сензация.

18

*

преди 11 години

В щатите, ако оставиш за 5 минути даже дете без надзор може да ти го отнемат, а тук да захвърлиш три в гората - не си виновен. Нищо добро не ни чака с такива закони и правораздаване, защото сега ненаказани въпросните родители ще си направят нови три и също после ще ги хвърлят като ненужна вещ.

17

Анонимен

преди 11 години

Всичката Цвъцкова чета ги знае и не предприема абсолютно никакви действия. Пита се защо сега врещите и каква ви е целта с тая поредица.

16

Анонимен

преди 11 години

А сига хисахте глупости. Всички знаем за кои става въпрос. По-добре питайте защо се допуска "роми", които нито ходят на плаж нито имат законна работа да пребивават по храстите в курортите.... А ?

15

до 3 и 9

преди 11 години

Лошото е че на 21-ви Тези които чакате са на страната на илюминатите.Идва новия световен ред.Не идват за да си спасят,а да помогнат да стамеме по-големи роби на собствената си простотия.

14

ЗЕЛЕНЧУКА

преди 11 години

КАК МОЖЕ ДА НЯМА НОВИНИ ЗА ОНЯ ЛУДИЯ С НОЖИЦИТЕ ???

13

Ицо

преди 11 години

След прочитането на статията(два пъти) останах с усещането,че нещо или не съм разбрал всичко или тоя дето я е писал не си е доизпил кафето:)

12

анонимен

преди 11 години

че то катуни има из цяла България , ей тия, дето калайдисват ... катуна им е виден от 1 км. и кво ?нещо да не са нарушили закона ? ааааа , нямали са касови апарати, да чукат бон на изпросена монета , ясно ..

11

veso96

преди 11 години

Вижте още уникални снимки по темата: ***/Pa3XMe

10

Анонимен

преди 11 години

Уффффффф, айде стига сте раздухвали тая случка! Такива катуни има около всеки град или село! Ц*ганета без ЕГН-та отиват да раждат и чак тогава се разбира, че ги нямат. Това е просто ц*ганската ц*игания!, пардон, традиция! Ако моето дете е без ЕГН - нали се сещате, че ще ме разкитайчат! На тях - нищо!ПРИЛАГАЙТЕ ЗАКОНА И СПРЯМО ТЯХ!!!!.....И каква е тая "труднодостъпна" местност? Един баир между Влас и Сл.бряг с ниска дъбова гора! Дигнали са им катуна, щото е взел да пречи на някой баровец! ;)

9

Ибре курорте

преди 11 години

Ако ги бяха оставили на мира,след 2-3 години щяха да започнат да проституират и да си изкарват с честен труд парите.

8

анонимен

преди 11 години

ми дайте им апартамент в центъра , кво толкова. нали така ги интегрираме. плащаме им всичко и им даваме жилище. останалите *** да го д*т

7

Салахадин

преди 11 години

Радвам се, че не са от ромски произход, нас ромите само по такива новини ни дават, а виновни са българите.

6

до 3

преди 11 години

СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБЕ ! ИВАЙЛО ПЕТРОВ СЕ КАЗВАМ !НЯМА НИЩО ИЛЮМИНАТИТЕ ИЗЧЕЗВАТ СЛЕД 21-ВИ ДЕКЕМВРИ, ЩЕ БЪДАТ СМАЧКАНИ ОТ ИЗВЪНЗЕМНАТА АРМАДА КОЯТО НАБЛИЖАВА !

5

мим

преди 11 години

Според Наказателния Кодекс,за да носи един родител отговорност,ТРЯБВА ДА БЪДЕ БЪЛГАРИН-*** НЕ ГИ ЛОВИ ЗАКОНА.ТЕ СА НАД ЗАКОНА.

4

ined

преди 11 години

Не си прав, жизнено важно е фаровете да работят след като сме се устремили към дъното.