16

До 16

преди 11 години

В България съществува и НАционален пенсионен фонд ама питай пенсионерите какви пенсии вземат!!!! Ако сам не си помогнеш няма кой да ти помогне комсомолецо!

15

До № 5

преди 11 години

Уважаеми, в България съществува държавен фонд стишийни бедствия и масови аварии, това учили ли са Ви? Или ти си застраховател, бивша мутра използваща нормалният човешки страх, за да вземеш едни пари. Като ***: дали ще дава /обезщетение/, или само ще се обещава. После парите се свършиха, обезщетихме когото можахме,а?

14

do 9

преди 11 години

Да сравняваш белите страни с Чалгария си е доста малоумно. Хората като теб които ни искат пари ни сравняват с белите, но не сравняват доходите ни. Защо и не сравниш качеството на застраховане в белите страни и у нас а ? хаха май ще се окаже, че в Чалгария застраховането е най голяма измама след рекламата.

13

т

преди 11 години

Правилно эадължително эа общински сгради ,и министрите

12

Анонимен

преди 11 години

До 11Американските застраховтели що все още съществуват!?

11

От 2 до 5

преди 11 години

Точно това имах предвид! Всички плюем по Соца но искаме всичко да ни е безплатно и да не работим както ония времена! Живеем във времена на див капитализъм и само тези които рискуват имат шанс за сносен живот. На времето беше лесно щото бяхме на принципа "Аз се правя че работя - те се правят че ми плащат" Сега никой частник не би те държал на работа ако не работиш! Никой не ти плаща здравеопазването! Никой не ти е длъжен да ти плаща и щетите!!! Но в България всички сме "след дъжд - качулка"!

10

До №7

преди 11 години

Резервни фондове в картини със съмнителна стойност? ДЦК на държава, недай си боже, сполетяна от огромно разрушително земетресение, и ще имат стойност? Разрушените активи на застрахователя ще ги кешираш? *** много книжно, невъзможно реално. И в италия казваш колко сгради са разрушени? Много малко! Не цели градове и села.

9

а права имаме ли?

преди 11 години

Законно ли е това? Не е ли доброволно застраховането??!! Може някой да не иска да се застрахова и не дайБоже ако нещо се случи със сградата му да няма намерения за иска *** от държавата. По каква логика точи човек е длъжен да се застрахова?!?! Виж- ако иска обезщетения, а не се е застраховал- нещата са по-различни! Аз обаче ще попитам- НЕ Е ЛИ ЗАДЪЛЖЕНА ДЪРЖАВАТА ДА ОСИГУРЯВА РАБОТА ЗА ГРАЖДАНИТЕ И СЕЛЯНИТЕ СИ?! - без уговорки? Калко завода построихте? Колко работни места открихте и закрихте?!

8

Анонимен

преди 11 години

До 6 от 5Най малкото се поинтересувай как е по белите страни: вариантите са 2. Или се използват частните застрахователи или държавата си прави застраховател/фонд и го управлява сама.Това както ББ да тича и да раздава по ххх лв бе никакво основание освен изборите го няма никъде.

7

Анонимен

преди 11 години

До 6 от 5Безнадеждни сме. Затова после само ще ревем.

6

До 4

преди 11 години

До АнонименАми не е баш така "яли пили и т.н." Има си задължителни резервни фондове, плюс тези компании инвестират с ДЦК и други активи които могат да се кешират при необходимост. Разбира се има разлика от застраховка в някоя БГ компания и по сериозните, които не могат да си позволят фалит при едно земетресение. Да си чул в Италия за такива фалити? А бая сгради паднаха

5

Анонимен

преди 11 години

Охаа застрахователите удариха парата. 5 що дрънкаш глупости, като очевадно далеч не си запознат по темата и си тотално некомпетентен. Да не си поредния пишман агент застраховател агитатор.

4

Анонимен

преди 11 години

До АнонименСамо безкрайно ниската финансова култура в БГ ни пречи да си застраховаме къщите. Цената е смешно ниска за разлика от колите например. А домът е далече по-важен от някой таралясник.Аз имам и апартамент за 150 хил. застраховката излиза около 300лв годишно за всички рискове.както и да го смяташ 0,2% е евтина застраховка, а ползите са не малко - вкл. и защита от недобросъвестни съседи да те наводнят или подпалят плюс кражба, взлом, гражданска отговорност(ако ти наводниш някой) и т.н.

3

Анонимен

преди 11 години

Добре, това хубаво и после какво? В град "Ен" става разрушително земетресение. Всички общински сгради са разрушени и застрахователя не може да покрие щетите, но си е усвоил издръжката, ял, пил, веселил се. Данъкоплатеца остриган, инициатива от общинарите отчетена, грижа някаква лъжовна, застрахователя на яка далавера, а и дали само той?То тур оператор дребен фалира, а застрахователя не може да покрие застраховките, та камо ли при огромна производствена авария или стихийно бедствие.

2

Анонимен

преди 11 години

Поредната безпопощност, некадърност, глупост и т.н. и т.н.!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Трябва да го направят и за частните постройки! Ако всички перничани имаха сериозни застраховки сега въобще нямаше да ги мислим!