210

до 228

преди 11 години

***, кои са тези "всички" по-точно? Ти си един и същи човек, видно е...И как съм се изложил по-точно, аз грешки не съм правил, за разлика от теб :)Или пък да, изложих се с тая запетая, мамка му :)))Радвай се, ***, че не си на нивата!И продължавай с немския, имаш нужда, аз - не!

209

за макетата

преди 11 години

Хе, то пък като че ли българите не правят същото - намиращите се на днешната територия на България тракийски и византийски архитектурни паметници (крепости, църкви, манастири ) често се представят за българско културно наследство. Добре че Византия вече не съществува, та да няма и на нас кой да ни се сърди. Защо не се направи една балканска конференция, на която веднъж завинаги да седнем и да се разберем кое наследство на кого е и да спрем да се излагаме с това придърпване на културни ценности едни към други. Ясно е, че предишните и сегашни територии не се препокриват и културното наследство не може да се поделя току така на кой както му е кеф. До голяма степен би следвало да го мислим за общо и да не ни е криво от това.

208

ей разбирача по

преди 11 години

немски : Ти няма да си признаеш ,че се изложи пред *** *** ,но всички които знаем немски го виждаме ,въпреки че не му слагаме плюсове понеже е турчин или *** ! Тъжно ми е като ставам свидетел на такива неща ,но кво да се прави !

207

до 226

преди 11 години

Добре, и все пак Западна България принадлежи на Сърбия, Североизточна - на Румъния, а Южна - на Гърция.

206

Бъркаш, 218

преди 11 години

Съществува турски обичай - за освежаване на кръвта, не само по женска линия.Крали християнски момичета, това е отделен факт.Турските свекърви са подбирали българи, да ги привикват отвреме навреме при снахите си.Не го пиша за да те дразня, те имат и други подобни обичаи, описани са.А онова, което наричаш гръцко и турско "робство" е присъединяване да отделни региони към дадена държавна администрация.Случвало се е непрекъснато,по цял свят, чак до 18-19 в.Думата "робство" е на руски пропагандатори

205

до 224

преди 11 години

Злобей, злобей, но лъжите на българистите няма да останат ненаказани.След 100 години няма да има БГ, ще е част от Румъния и Сърбия. :)

204

до гури

преди 11 години

Не си ми "брат", аз братя *** нямам. И ти казах още тогава, че едвам ти разбирам писаниците и поправих грешките. Може би си прав, че нямам педагогичния подход на учителката ти, признавам.И не, не съм ходил на курс, моето момче глуповато, и ти ПОПРАВИХ ЯВНАТА ГРЕШКА, както и ти поправих и от теб предложеното изречение! Че не съм наблегнал педагогически на нещата - признавам. Аз не допускам грешки, като говоря на немски, за разлика от теб и посредствените ти знания! Не е срамно, но не се пъчи

203

ДО 214

преди 11 години

ЗА СВОБОДА НА СЛОВОТО ЧУВАЛ ЛИ СИ? ИЛИ ИСКАШ КАТО ПРИ СОЦИАЛИЗМА - ВСЕКИ ДА СЕ ПОПИКАВА ОТ ВЪЗХИЩЕНИЕ ПРЕД ВЕЛИКАТА ИСТОРИЯ НА ***?!

202

Анонимен

преди 11 години

219, пет века турско го има и по сегашните гръцки земи, са остана да докажеш че Истанбул не е Константинопол и си готов

201

А бе, 210!

преди 11 години

Ти имаш ли изобщо идея, какво е представлявала Русия в началото на ХIV век?Колкото повече чета коментарите тук, толкова повече се убеждавам, че май аз и поне още двама човека отговаряме на един-двама с незавършено основно образование. Съжалявам, не съм безработен и няма да отделя повече време за смешки.А ти, ако знаеш поне турски език, прочети поне някои учебници по история за тамошните университети.В тези книги има национализъм, вярно е, но дори и там няма такива глупости като написаните тук

200

ГУРБЕТЧИЯ ДО

преди 11 години

РАЗБИРАЧА ПО НЕМСКИ . Е кво да ти призная ,че си коригирал правилно бе брат ! Аз ти писах :кажи къде ми са грешките ?! Ти защо не ми каза : АЛОООО ,ПРЕДИ ТРОТЦДЕМ ТРЯБВА ДА ИМА ЗАПЕТАЙКА И СЛЕД ТРОТЦДЕМ СЛЕДВА ГЛАГОЛ ! Кво ми се извърташ ?! "Ти като мене не си ходил на курс.." ! Не си ходил ,ама бързаш да правиш забележка за /дер Вег или ден Вег/ ! Е аз обърках от бързане ,но ти дадох възможност да се докажеш щом си такъв голям критик ! Айде не ме занимавай повече ,че дразним останалите !

199

Анонимен

преди 11 години

След пет века турско и два византийско робство да вдигне ръка този, който няма нито капка гръцка или турска кръв!

198

до 216

преди 11 години

Хайде, хайде остава да кажеш, че Илиада на Омир е българска.Абе по това се познава, че *** македонци са българи - смятат, че луната е македонска.Жалко е да гледаш видиотеното население на една замираща никому ненужна държавичка как се бие в гърдите с някаква си история. Само дето българите преди турско и след турско генетично нямат почти нищо общо, щото пра-пра бабати като я е шибнал някой турчин се е родил пра-дядоти примерно.

197

Анонимен

преди 11 години

на български няма такъв израз "в чест на истината", защо казваш "като нас", кои вас

196

Ха ха ха ха!

преди 11 години

205, а кога се появяват изобщо тези хора, чиито потомци са днешните гърци? Какво общо имат те с Елада? Византия тяхна държава ли е? Държавата на днешните гърци възниква едва след Гръцкото въстание от ХIХ век. Друг е въпросът какво историческо наследство си присвояват те.

195

НЕ ВИ Е СРАМ

преди 11 години

Някакъв си необразован гурбетчия да ни прави висшистите тук за 5 стотинки по немска граматика ! Ами така ще е като си купувате дипломите ! ЕВАЛЛА НА *** !

194

Анонимен

преди 11 години

АНТИ-БЪЛГАРСКИТЕ ***-ПРОВОКАТОРИ СА ДОСТА АКТИВНИ ТУК ! ***,ЗЛОБАТА ВИ КОЯТО ПЛЮВАТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПАК ПРИ ВАС,КАКТО ИСТОРИЯТА МНОГОКРАТНО ГО Е ДОКАЗАЛА ! КОЛКОТО И ДА ВИ Е ЯД-БЪЛГАРИЯ Е ПРЕЖИВЯЛА ДОСТА МРАЧНИ ГОДИНИ И ВСЕ ОЩЕ Я ИМА - И ВИНАГИ ЩЕ Я ИМА,ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС !

193

do 208

преди 11 години

В чест на истината румънския и сръбския народ са много повече стока от нас, по-добър материал са просто, като хора са по-читави.

192

до Гури

преди 11 години

***, аз превеждам смисъла, аз не ходя на курс по немски като теб, за да реагирам по определен начин. Просто взимам грешното изречение и го поправям! Както и направих с последното ти (изключая запетайката, разпни ме). И да ми твърдиш сега разни глупости е смешно. Признай си, че съм го коригирал правилно и толкова! :) А ако не е правилно, просто ми посочи грешката, за запетаята разбрахме :)Кое те кара да мислиш, че в немския трябва обезателно trotzdem да се използва? :DБъркаш елементарни неща!

191

оригинални.бе

преди 11 години

Искате на дискутйека в бургас , но нямате подходящото облекло ? Само при нас - най-големи намаления на анцузи,потници и джапанки адидас ! При покупка на пълния комплект официален анцуг , получавате бонус - джобен боен нож ! Това в случай че батката е по-нацепен от вас !