47

Анонимен

преди 11 години

Аз да не съм Бургазлия че да ги бия жените,а от батките изобщо нямам притеснения,те се бият с жените..след две бързи парцуци:)

46

Бургас

преди 11 години

Това ми звучи като да са от твоят си край ? Гурбетчиите бързо се намирате . Айде недей и ти се пали . Виж наистина какъв хубав ден е отиди да поцапаш морето малко, пий една бира, ракия, квото там пиеш в 10 часа сутринта , набий жената ,че тая вечер може да няма кой да набие неговата . И не се притеснявай , никоя нацепена адидас батка нищо няма да ти направи ....докато не започнеш да се правиш на нацепена адидас батка ;) Всичко хубаво и лек ден от мен.

45

audi

преди 11 години

ОДИ ГО ТУРСИ СЯ ИЗВЪРШИТЕЛЯ..

44

Сандо

преди 11 години

Винаги казвам на моите децаче трябва да напуснат тази държава(село Б-я)ако искат да имат бъдеще.

43

Анонимен

преди 11 години

Не,краката им се размекват като кажа че не съм от Бургас:)

42

Бургас

преди 11 години

Чаткам и бачкам , щото мога да го правя едновремнно. Вярно прав си , не с особено добър правопи. Ама поне лошият ми правопис е там където само ти си ми проверяващ. Но пък поне не съм отишъл да живея някъде където не ми харесват хората , само за да мога да цапам морето....Е това щеше да е жалко ;) Чакай бе нашите жени не са ли мутреси на нацепените батки ? Как ти обръщат внимание да нямаш БМВ-а ...Или просто като им кажеш "Как е гурле? " им се размекват краката.

41

до 11

преди 11 години

Бате, и не стига, че ушаните са твърде многочислени и никва не я вършат, че и *** за зеле не стават, ми и за увеличение на заплатите ревът, чумичката да ги тръшне макар. Не стига, че и тва им е много. *** главния ушко ще им угоди, то се знае. И ние само ще си плюем по форумите, тяхната кожа.

40

До Бургас

преди 11 години

Що така бе батка,бачкаш уж пък чаткаш в нетчето,ако и работата и е като правописа-къдриш.А относно виждането-откъде си сигурен,аз съм си у ваше село,откакто оцапахте реката у наше село,аз дойдох да ви цапам морето:)Пък и мегдана ви е по-голям,и жените ви са самотни,тук ми е добре:)

39

Бургас

преди 11 години

Слабо ,маняк. На работа съм . Пък и ние... по селата пием вече. Някак си по спокоен ни е животът на нацепените батки и не се налага да се наливаме от сутринта ;) . Всичко хубаво ти желая Гражданино Гурле. Няма да се поля , поне съм спокоен ,че теб няма как да те видя у наше село. :)

38

Анонимен

преди 11 години

ДПС е единствената алтернатива и сила, която остана да направи нещо. Всички други перковци се видяха какво могат-анархия, мизерия и бандитизъм.

37

Анонимен

преди 11 години

До 35/ Навярно и така е било, но днес пък виновен никога няма да влезе или пък ще избяга и ще се скрие, а го отнасят невинните. Законите на Тошо са истината-иначе спасение в бугаристан няма.

36

Анонимен

преди 11 години

На запад също се извършват престъпления, но законодателството защитава хората на доста високо ниво. Днес в Бг защитени и въоръжени са само милиционери, военни и пенсионерските им формирования и съмнителни бизнесмени, простосмъртните господ да ги пази.

35

До Бургас

преди 11 години

Е,какъв комплекс може да имам от Бургас,село като село:)Споко,не се пали толкова,вън е хубав ден,излез на плажче,удари една биричка,гурле:)

34

до 31

преди 11 години

А знаеш ли покрай *** и колко невинни са влизали в кауша?

33

Анонимен

преди 11 години

Няма такава политическа сила днес, която би искал да да имаме стабилни закони, спокоен и сигурен живот. И гербери и бесепари-сите са от едно котило и не им дреме за нищо. Редуват си се през година и им дреме за просто смъртните.

32

Бургас

преди 11 години

В интерес на истината...гурле ...квото и да означава това, изключително много харесвам и Пловдив и Варна и Стара Загора и сума ти градове в България, живял съм там и никой не разбра ,че съм нацепена батка...под прикритие ще предположиш - един вид. Комплексираната част няма да я обсъждаме , щото така като ти гледам коментарите , се тресеш от комплекси като чуеш Бургас. А колкото до Провинцията , която споменах - сега е момента със смесени чувства да те въведа в дебрите на сарказма. Всичко хубаво

31

Анонимен

преди 11 години

Или гей,или педофил,или Бургазлия.

30

Анонимен

преди 11 години

Стандарта, който и бил при Тато и законодателството, което сме имали е на светлинни години от днешното беззаконие. Ред и сигурност е имало и *** бързо си били въдворявани, там където им е мястото.

29

??

преди 11 години

Или е бил педофил,или гей,или и двете заедно

28

Riko

преди 11 години

Такава анархия и бандитизъм не е било и през турско, убеден съм. Всичко е било измишльотини. Това ще е дереджето и законодателството, докато управляват комунисти. Как ни търпят в ЕС не е ясно.