176

До 222 /Левски/

преди 11 години

Ах ти простьо с простьо. Как смееш да се зовеш Левски?От какво семе си се пръкнал та скверниш името.Че си ***, ***, нагъл лигав като *** е ясно. *** ГЕРБ-иите всички сякаш един --й ги е правил, проста *** еййй.

175

Анонимен

преди 11 години

Не,ГЕРБ работят само за себе си,както предишните,за нас един.....

174

Диман

преди 11 години

Ало, червените!! Вие няма ли да мирясате най-после?!!

173

ох

преди 11 години

ТО ПЪК КОГАТО СЪСЕЛА БЕШЕ НА ВЛАСТ СИГУРНО СЕ ПРАВЕШЕ

172

Селянин земеделец

преди 11 години

Най-после се сети някой да каже истината за геноцида правителството спрямо провинцията, по точно селата и малките общини. България, ако някога е била силна, то защото имаше селско стопанство и животновъдство. Продуктите бяха несравними по качество с никоя страна в света.Каквито и магистрали да правим, метро в столицата, спортни арени - за страната и икономиката няма файда. Неможе да имаме конкорираща индустрия с тая беднотия макар, че имаме умни хора, които ги излапа запада. Срам ме е да ям вн.я

171

Левски

преди 11 години

БСП = спинозни червени баби и дядовци!Умрете и света освободете! Овчаров,Виденов,Първанов,Пирински и Станишев направиха мн за другите градове - ограбиха ги!Ууууууууууу!Червени ***!

170

до 204

преди 11 години

Драги "другарю"- не не бяха.Живея в община по малка от Варна и Бургас и съм свидетел какво се направи за нашата община -изпълняваха се обществени поръчки и се създаваше работа на хората,сега това е мит.Ако може общината да отдели средства се прави нещо,ако чакаме на държавата -кучета ни яли.Добре,че се дават малко пари по Европейските програми.Виждам обаче какво се прави в Бургас,София а след изборите в Пловдив.Ние обикновените българи не сме слепи и ние от нещичко разбираме.

169

Анонимен

преди 11 години

Айдееее, във форума пак пълно със спинаджии-бягаааааам

168

qq

преди 11 години

А относно Пловдив "новата" концертна зала е с 550 ?!? места - колкото селско читалище, а спортната зала е в мъглявото далечно бъдеще.

167

Анонимен

преди 11 години

За високите цени на горивата можем да благодарим само на Лукойл и БСП!

166

????

преди 11 години

Абе да ви питам,дали има по света друга политическа партия,която да е сравнявана със СПИН?Аз поне до сега не съм чул за друга освен за БСП!

165

Анонимен

преди 11 години

До 201 -възмутенВие еничарите поне замълчете!бкп,бсп и всички производни откраднахте от българския народ 150 милиарда долара,откраднахте и живота на цели поколения!?

164

ranngell

преди 11 години

До турчин .Да не забравиш да си вземеш вазелин!

163

АЙШЕ

преди 11 години

За ББ София е България , ама не! Замислете се малко ......Но ще се радвам още малко да си повиши рейтинга герберската мафия, че като падаш от по високо- по боли. И хич да не си мислят че следващите избори са техни ......Браво на БСП , че отстоява всички свои позиции, като се замисли човек тя за това е и столетница... кой друг може да поддържа това ниво на съществуване. Съвземете се хора и знайте какво ще правите.

162

превантивно

преди 11 години

От министерството ще се раздават безплатни кондоми за се предпазим от СПИНна БСП!

161

ален

преди 11 години

БСП е СПИН!

160

klod_si

преди 11 години

Здравейте. Прочетох статия и ми се прокрадна мисълта, защо има наистина такава пропаст. Знаете, че преди България да падне под османско робство е била разделена и причината да ни поробят е една и единствена, разделение на българите. Както гледам отново натам върви България. Тази пропаст ще ни затрие този път завинаги. А на мен това не ми се иска. А на Вас?

159

alek

преди 11 години

герб е мафия

158

аватар

преди 11 години

Народе стига вече с това ПОЛИТИЧЕСКО РОБСТВО,да изринем парламента и да въведем гражданска структура !! Колкоато повече се бавим толкова повече ни го ВКАРВАТ !!!!!

157

пиночет

преди 11 години

"Близките до властта ще живеят по един начин, а останалите кучета ги яли"Не бяхте ли Вие авторите на това другари,кво се възмущавате имате си добри ученици,а това за всеки учител е повод за гордост,а не за критика.Нима не създадохте Вие кредитните милионери,банкери и бизнесмени от Вашите си среди,ама те продължават да си живеят по различно и днес.