112

ГУРБЕТЧИЯ ДО 126

преди 11 години

"Изнасяйте се от страната..." ! Абе как може да си такъв родоотстъпник бе ?! Ади ние допуснахме такава грешка и избягахме ,но вие поне бъдете разумни и останете в Бг. ! Всеки ако започне да бяга от Бг. как ще се запази българщината ,на кого ще ги оставите тези плодородни земи за които дедите ви са си проляли кръвта ?! Я си стойте в Бг. и се борете ,запазете българщината !

111

изнасяйте се

преди 11 години

от страната на подскоци. Семейно, с децата и бабите. Оцеляване няма.

110

Анонимен

преди 11 години

Герб като обещаха средноевропейски доходи, защо четвърта година замразиха доходите на хората? Ама си увеличиха парите и пърпорят непрекъснато с хеликоптери, самолети и джипове с държавни пари. А *** и до Олимпиадата ходи 2 пъти.

109

Анонимен

преди 11 години

И аз мия чинии в Германия и живея 30 пъти по-добре от мизерията, която търпях 10 години в БГ.

108

Средноевроп. доходи

преди 11 години

2009г Герб и бабаитът Бойко (нали такива харесват Ивана, Нелина,Никол и целият народ, а не някакви образовани, учили, защото не им разбирали какво говорят) обещаха СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ доходи и да са гарант за влизането на Турция в ЕС За второто е ясно, единственият приятел и по-скоро наставник на Борисов Ердоган, дава ежедневни наставления на нашия премиер, да не би Б-я да не работи достатъчно за благото на Турция А европейските доходи? Ами Б.Б.и министрите отдавна ги надминаха, а вие само ревете

107

do 119

преди 11 години

на нас по евтини вносни стоки не ни трябват. на нас инфраструктура която още догодина ще отиде в лапичките на цветелинчето бориславова не ни трябва. инфраструктура строена на 5на цена от турци и гърци и черепа също. смърт за националните предатели.

106

Б. раздаде концесии

преди 11 години

Борисов дава злат.находище-Крумовгр.,макар,че е в защитена територия и въпреки протестите на жителите Той раздаде и други златни находища на чужди компании, което е пладнешки обир; освен престъпно ниските такси(но тези, които дават концесиите получават огромни "благодарности") тези компании лъжат и за количеството, което добиват. А редките метали, които са по-скъпи от златото, нашите местни аборигени, още от Ив.Костов изобщо не били вписали в договора. А за българите- даже няма шарени стъкълца

105

Анонимен

преди 11 години

За ГЕРБ прошка няма да има.С 30% увеличение цените на ток, парно, месо, сирене, хляб "не-повече" от 2лв, ще висят министри и депутати по уличните стълбове!

104

гурбетчия

преди 11 години

Гарантирам ви ,че най-късно до 450-500 г. ще се оправите ! Българинът от векове е доказал ,че умее да се справя с трудностите ,доказал е ,че е прецизен в преценките си и може да овладее всяка ситуация ! Гарантирано от *** !

103

Злато за чужденците

преди 11 години

Имаме злато,но канадската "Дънди прешъс метълс" изнася злато и редки ценни метали за милиарди годишно от Челопеч, а ни плаща няколко жалки милиона.Иван Костов им дава концесия при концесионна такса 1.5 % после Шулева НДСВ я намаля на 0.75 % Станишев дълго време не иска да удължи договора заради екологията и иска 30 % конц.такса В Нар.с-е го нападат десните, че спъвал чужди инвеститори, от западните посолства има натиск и договорът е продължен. Борисов даде на същата фирма Крумовград и др златни

102

Анонимен

преди 11 години

До 113Ще ни оправят, искаш да кажеш! По няколко пъти на ден!

101

Студ и мрак

преди 11 години

Чудя асфалта от магистралите дали става за отопление през зимата, че с тия цени на въглищата и дървата или трябва да не ям и да се понагрявам на печката или обратното ?

100

гурбетчия

преди 11 години

Ще се оправите ,убеден съм ! Българинът е упорит човек !

99

men

преди 11 години

бий комунистите бойко. лети с тигрите бойко. давай пари за спортистите бойко. строй зали и магистрали бойко. станишев ти е виновен бойко. аз и цялата ми фамилия и всички мои приятели на куп ще гласуваме за ГЕРП и дори ще се сбием кой да пусне първи бюлетините. много сме стабилни бойко ... муахахахаххахахахаха

98

....

преди 11 години

Не излизайте в чужбина,излизайте на улицата!

97

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ Е РАЙ......ЗА МУТРИ КАТО БОКО И ОЛИГАРСИ КАТО ЦИЦИ ЦВЕТЕЛИНКА...ДЪРЖАВА ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ...ЕКЗОТИКА...!!!

96

до Гурбетчията

преди 11 години

Разбрах само че не миеш чиний в Лондон а в Германска бирария..иначе си прав за политиците

95

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

"Не е нужно да ни го казва човек ,който мие чинии" ! Ами няма да ви го каже някой образован човек или политик я ! Те образованите хора са дипломатични и не казват истината дирекнто в очите ,ами по заобиколен начин ! Разбира се ,че такъв като мене ще ви го каже директно в очите ,ние необразованите хора не говорим със заобикалки ,а директно казваме ! Хаст ду мих гут верщанден ,майн Фройнд ?! Разбра ли ме ?!

94

Анонимен

преди 11 години

Аз съм дискретен ***!- очаквам оферти и от жени...

93

@

преди 11 години

НЕ ЧАКАЙТЕ ПО ХУБАВО НЯМА ДА СТАНЕ ..