46

Къро

преди 11 години

То па тия, дето се тъпчат с разни мършляци, ако мислят, че това е месо... Да му мислят мършоядите! Аз от 10 г. не съм вкусвал месо и всеки ден тичам по 10 км. Два дена в седмицата плувам по 3 км. кроул и съм на 58 г. Когато се тъпчех с месо, на 45 г. вече ме ноляха разни стави, имах високо кръвно и наченки на диабет. То не е лошо и малко да намалее населението на земята - много *** се наплоди напоследък!

45

nerven

преди 11 години

nemoga da rAZbera kade e toq nedostig na hrana i voda.kato vlezna v nqkoi hipermarket kato BILLA mi okapvat ligite ot tolkoz mnogo so4ni mryvki,za syjalenie oba4e nedostiga e samo v djoba mi....ta misalta mi e 4e i sled 500 godini da e koito ima pylen djob 6te ima i sit stomah,kvo se opitvat tuka da ni promivat mozacite samo s vreli nekipeli

44

Анонимен

преди 11 години

холестерола беше демомизиран преди 20 години, всеки с 3 гр мозък поне, не вярва на тая тъпотия вече, най-евтино е да се хранят *** (размножаващите се хора) със семена - от царевица брашно, олио и фруктозен сироп, от пшеница брашно, от соя олио, и всичко това ГМО, а пък после ще им вземем парите с лекарства и лекари, все повече пари ще даваме за здравеопазване и все по-болни ще бъдем

43

Анонимен

преди 11 години

хем гладни хем се множат като хлебрки, как става тоя парадоксвегетариянството за съжаление е вредно в дългосрочен план, или по-скоро веганството, парите ще отидат за здравеопазване - до 2030 г САЩ ще харчат 300% от днешния БВП за здравеопазване - главно диабет и ССЗ, от храненето с царевичен сироп, пшеница и разстителни масла във всякакви химически комбинации, просто населението трябва да намалее 10 пъти, не знам като е толкова трудно как се размножаваме толкова успешно

42

Анонимен

преди 11 години

Да не ни плашат , ние за 23г. преход свикнахме на лишения , глад и мизерия. Да му мислят богатите страни които са свикнали на охолен и разпуснат живот.

41

Анонимен

преди 11 години

ДО 42:АМ НЕ ИЗЛИШНИ СТЕ САМО ВИЕ И ВАШИТЕ ДРУГАРИ ХАМЕРИТАТА.... ЗАРАДИ ВАС НЕДОСТИГА ХРАНАТА МАМКА ВИ.......

40

Иван Пешев до 45

преди 11 години

Добре бе пичага мислиш че някой ще го чете това всичкото ако искаш да те чуят кажи нещо кратко и ясно ,ако искаш да пишеш много - стани писател

39

Иван Пешев

преди 11 години

В това сигурно има доза истина , обаче никога няма да повярвам, че като мощен страничен ефект от вегетарианството не се цели да се живее по-дълго например средно по 90 години от които 83 без сериозни болести - понеже на политиците не им излизат сметките за здравното и пенсионното осигуряване. Същите *** ни ги пробутаха и за щастливите кокошки и "играещите прасета", някои иска да живеем по-дълго по-здрави като намалим "масовия" холестерол от яйцата и свинското, за да можем да бачкаме по-дълго.

38

Анонимен

преди 11 години

АЗ КАТО СМЯТАМ ЧИСТО МАТЕМАТИЧЕСКИ,ПОТРЕБЛЕНИЕТО Е ЗА 8,5 МИЛИАРДА В МОМЕНТА!

37

Евреин

преди 11 години

Значи са излишни милиард китайци и още толкова индийци!?

36

Анонимен

преди 11 години

лъжат,мама им ...,чифутска.

35

Анонимен

преди 11 години

А Бойко като каза да садите картофи се дуехте, нали?Човека ви даде приятелски съвет, послушайте го.

34

Капка

преди 11 години

Не знам от какво е заплашен света, но понякога идва в повече на бременните жени, които неволно виждат такива снимки.. Имайте милост :)

33

антрополога

преди 11 години

До славянин след 65-те си години тялото ти ще усети липса на вещества но ще е късно/природата си знае работата/

32

Мръвка

преди 11 години

Дания е страната със най голяма консумация на месо в света средно по 146 килограма на човек на година. САЩ - 125 кг. на човекБългария - около 45 кг.

31

тихата_стъпка

преди 11 години

Винаги съм се дразнел от мрачните прогнози за бъдещето, където питейната вода винаги е в недостиг и това предвид, че 70% от земната повърхност е покрита от соленоводни океани...Оставяме настрана факта, че солената вода може да бъде превърната в питейна чрез обработка, което в световен мащаб може да е скъп процес, но с напредъка на технологиите този проблеми може да бъде решен.

30

славянин

преди 11 години

Щом човек не желае доброволно да стане вегетарианец ще бъде принуден насила да го направи - НЕБЕТО си знае работата!

29

AFRIKA

преди 11 години

Крадци - АМЕРИКА и ИЗРАЕЛ .....Да се унищожат за да има храна за всички

28

Анонимен

преди 11 години

Пфффффу че лицемерие! Все едно и сега не пукат хората от глад... Следователно след време ще е по-голямо "числото" и пак толкова ще им пука!

27

Анонимен

преди 11 години

Какво ли преяждане и изхвърляне на храна ще падне на конференцията в Стокхолм по този случай :))))