98

No Islam In Europe

преди 11 години

Каква е тая азиатска новина в евро сайт ве? Мислите ли че някой го интересуват минимално анадолските *** и още по-малко жените им облечение като нинджи с тънкия мустак под вмирисаното фередже?!

97

азз

преди 11 години

в българия работех с *** и турци-черни и бели!много малко от тях ги желая за съсед!разбираш ли ме?сега работя в франция.от време на време имам за колега ***!имам двама колеги който са турци от турция.те,турците,неможеш ги сравни с българските турци!самите те,турски турци казват за българските турци,че,повечето от тях не са хора!!!защо?ако мислиш че ще има военен конфлик (аз го предполагам) цяла европа ще се обедини срещу мюсулманите-турци!а,колкото до територията на бг,не фантазирай!тъпо е!

96

Миро до 110

преди 11 години

Така и не стана ясно, защо, след като си турчин говориш български толкова добре и ни наричаш "***". Май наистина си един обикновен, беден и объркан мюсюлманин от Македония, дето се е запънал като магаре на мост да доказва сам на себе си, че е турчин. Не мога да разбера защо продължаваш да се напъваш, след като никой в тоя форум не ти хваща вяра. Но продължавай, мен поне ме забавляваш.

95

:)

преди 11 години

До ХитлерчоЩе се срещнем, не бъди нетърпелив. Само да не бягаш под полите на майка си. Тя и поли няма сигурно, то с тези минижупчета сега къде поли...До всички в този форум които искренно желаят още веднъж да премерим сили на бойното поле-ЩЕ СЕ СЛУЧИ, ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕТО, НЕЩАТА ДА ПООЗРЕЯТ...ТА ДА СЕ НАСЪСКАТ ДВАТА НАРОДА ЕДИН КЪМ ДРУГ...МАКЕДОНСКИТЕ БРАТЯ ДА СЕ СБЕРАТ-В ГРЪЦКО И БЪЛГАРСКО И ЩЕ ИМА БОЙ, ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЯМ БОЙ ТОГАВА И КОЙ КОГОТО СВАРИ ЩЕ МУ ГО НАТОВАРИ-НЕДЕЙТЕ МНОГО МЕРАЦИ...ЩЕ БЪДЕ

94

Миро до 110

преди 11 години

Каквото и да сте правили, не сте ни пречупили. А от османската империя и помен не остана. А по повод на парите и бедността, хайде по-полека, а? По-заможните (ако изобщо може да се говори за такива хора в Турция) са в най-западната част на страната. Колкото по на изток отиваш, толкова по-голяма е беднотията. И така е било винаги. Затова всички в Турция гледат да се набутат колкото се може по на запад. Така че средно не сте по-богати от нас, българите.

93

:)

преди 11 години

До ТурчоебачаДа не е било обратното? Защото през чай 1989 година в Делиормана видях много *** български войничета...

92

:

преди 11 години

До Миро До Миро до 96Миро, недей да ми препродаваш моята стока, ще й падне цената...Хахахаха. Миро признай си за себе си поне, че сме ви е`али преди защото сме ви управлявали,е`бем ви и сега защото имаме пари, ще ви е`бем и в бъдеще защото ще си останете все такива въшлясали, гладни ,злобни и бедни и ще имате единственния шанс така да си изкарвате прехраната...Недей моля те да препродаваш моята стока на мене-не струва...dnes.bg/world/2007/09/13/avstriici-bylgarskite-prostitutki-sa-nai-trudoliubivite.41213

91

Миро

преди 11 години

Та жененото туркинче от Турция го таковах в Измир. Много хубаво беше, ама и то миришеше на овча лой като останалите. Иначе като останалите три пускаше по всички дупки. Повтарям, по всички. С българските момичета винаги съм имал някакви ограничения, все имаше нещо, дето не искаха да правят. А турските с готовност пускаха навсякъде, без срам, без задръжки, без "Ама...". Та кои викаш са по-големите ***? :)

90

Анонимен

преди 11 години

Много *** *** влизали в български сайтове за новини ве.Което не е чудно де,като се има впредвид, че над 23милиона турци са емигрирали в Европа откакто се създаде ислямската им дупка

89

азз

преди 11 години

аааа,днешна турция е купена от евреите чрез англия и саш!!планът е междуетнически конфликт в европа!и после пак да има измислици от 1001 нощ за холокоста и тем подобни глупости...всъщност сзборника разкази на шехерезада на мен ми харесват!в последно време масово български псевдомюсолмани за щяло и нещяло се заяждат,обиждат,ругаят....като не ви харесва бг,вървете в турция!ама в развитите държави получавате пари,и дерибействате..това е за 60% от мюсулманите и ***...

88

Турчоебача

преди 11 години

В края на 80 те в казармата в Казанлък, редовно се гаврихме с туркините в околията, а резаната *** от бой се насираше от страх в потурите...*** гнусната и миризлива *** са това ***!

87

Миро до 96

преди 11 години

Уж си турчин, а говориш много добър български. Що така, бе, душо? А защо ни викаш "***"? Я пак си помисли дали си турчин или си македонец. Ама хубаво си помисли, да не ставаш за резил, че beli, beli, разбираш ли?

86

Миро до 96

преди 11 години

Но да си поговорим и за наркотиците. най-голямата магистрала за опиум от Афганистан, от който се прави хероин, минава през Турция. Минава заради голямата корупция в Турция. 100 евро тук, 200 евро там и всичко си минава. Турция е най-големия производител на хашиш, ама това удобно го премълчаваш.

85

Хитлерчо

преди 11 години

Смърт на турската ***, включително и пишещата тука!

84

:)

преди 11 години

До аззА ти в кой квартал живееш та толкова близки наблюдения имаш от турския квартал?Всеки народ може да си изхрани по един брейвик. Всяко действие поражда равно по сила противодествие... Това особенно важи и ще важи още по-вече след около 10 години за скапаното ти изчезващо смръдливо фалшиво племе което е заграбило територий които никога не са му пренадлежали и си е време да си ги върне на истинските им стопани..Това си го втълпи в куха глава и се готви за този паметен ден..И дано се срещнем

83

Анонимен

преди 11 години

abe vıe gledayte vashıte pıyanı jenı nqmatedruga rabota prevejdate 4ujdı tsıtatı... bedna vıe fantazıqta

82

азз

преди 11 години

интересно,защо в хамбург,в квартали населени от албанци и турци,полицайте са с палки?!и ако видят някой да тича,на 30 метър е посечен през краката!първо удрят,после питат!голяма част от турците са като ***!мързеливи,крадци,изнудвачи....не се ли интегрираш,създаваш гето!ще дойде момента когато държави ще си припомнят брайвик!германец ми каза:"-брайвик,не е трябвало да стреля по малолетните си сънародници!а,по мюсулманите!"та,господин гурбедчия,опичай си акъла!ако ние глупавите *** сме толерантно-търпеливи,то другите държави не са!!!

81

:)

преди 11 години

До Ага гейЗа пореден път и ти потвърди мнението на цял свят,че само българинът може да изгари собственното си щастие и собственната си надежда върху смъртта, кръвта, нещастието и сълзите на други. Та бяха убити 70 невинни хора , които нямаха никаква вина, и ти го показваш за пример на бъдеща Европа, знай нехранимайко,че при такъв случай и за тебе и за твоето скапано,крадливо, завестливо,лъжливо,злобно племе също ще настанат тягостни времена..Злодей с тебе злодей ти си един неопределен индивид..

80

Лео

преди 11 години

Добре, че Турция прави дългогодишни *** на САЩ, иначе тази *** невежа е обречена, но и Хамериканците ще се осетят в най- скоро време !

79

:)

преди 11 години

До Ага гейНе се радвай твърде много на това, ще дойде и вашият ред. Преди ви казвах,че терорът няма граници и няма държави застраховани от терора, хилехте ми се и го пожелавахте постоянно на нас, до като идеота от Швеция или Америка не ви вдигна във въздуха на Сарафово.Така,че помисли си какво си пожелаваш..Турчинът и българинът живеят в един и същ квартал в Западна Европа.Аз съм бил там и знам кой кой е и колко пък източноевропейците долюбват.Хахаха.Виж го кокво си пожелава глупакът.Гейчо иска