148

ДА

преди 11 години

ЕТО СЕГА ФРАНСЕТАТА КАТО ОБУЧАТ НАШИТЕ *** И *** ТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ И ЩЕ НИ ПОКАЖАТ КАКВО СА НАУЧИЛИ - ЩЕ ИМАМЕ ХУДОЖНИЦИ , СКУЛПТОРИ ,АРХИТЕКТИ , ПИСАТЕЛИ И МИСЛИТЕЛИ И ТЕЗИ МАНГАЛЕТА ЩЕ НИ ПОМОГНАТ НА НАС ДЕТО НЕ СМЕ ДОСТАТЪЧНО ЕВРОПЕЙЙЙЙЙЦИ СПОРЕД ТИЯ ПАЛЯЦИ ДЕТО ХУБАВО НЕ ВИДЯХМЕ ОТ ТЯХ .............

147

Анонимен

преди 11 години

"Трябва да ги помолим да приемат неколкостотин хиляди от нашите граждани за няколко години и да се опитат да ги научат на европейска култура. Ако успеят, ние ще ги приемем обратно", заявил Вона.."Напълно го подкрепям

146

коментар от друг

преди 11 години

дано измислят генетичен вирус да ви поразява мигновено барабар с парцалите и само златните Ви зъби да остават да напълните гетото с усмивки!

145

Анонимен

преди 11 години

Ксенофобията и национализма е признак на изостаналрост и несъзвучие със теченията във съвременният живот,които предопределят едно глобализирано, мултикунационално общество в което все повече отслабват силите на държавата и на границите ,също и значението на нациите. Това е вървеж към миналото и поход срещу историята. Разбира се неуспешен,миналото няма да се върне,а историята върви напред безспирно,тя е вектор.

144

Анонимен

преди 11 години

Тия май с бясна сила изкт да излязат пот ЕС. Време им е!

143

Анонимен

преди 11 години

За евреи и *** - само кастрация

142

Анонимен

преди 11 години

всеки знае кви са турците и *** но всеки си прави негова сметка . една Германия разчита на това ,че е далече от азия и % е по малък Англия е на остров Америка е на другият край на света .

141

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен202-da tryabva da gi priemat ,ama s balgarite zaedeno.

140

Анонимен

преди 11 години

""Трябва да ги помолим да приемат неколкостотин хиляди от нашите граждани за няколко години и да се опитат да ги научат на европейска култура. Ако успеят, ние ще ги приемем обратно", заявил Вона.."Добре казано!

139

120-те

преди 11 години

Днес в Техеран се открива конференция на 120-те необвързани страни,очакват се да присъстват генералния секретар на ООН,египетския президент и М.Абас между другите.Човек би очаквал,че световната преса веднага ще отрази събитието но не би,що ли и кой контролира пресата в крайна сметка.

138

Анонимен

преди 11 години

podkrepiam VONA PRAV E UNGARIA IMA BADESHE SAMO AKO IZLEZE OT EVROPA BALGARIA TRIBVA DA POSLEDVA PRIMERA I

137

ЕТО ГИ

преди 11 години

БРАТЯТА УНГАРЦИ , НАЩЕ ПЛЕМЕ СА ТЕ ..............

136

do 197

преди 11 години

ти за какво мислиш ,че ти говори за турската армия да сее страх те не са войвали от 1вата световна война каква армия е това ? но когато ти говори те обсебва ,че видиш ли била непобедима .

135

Анонимен

преди 11 години

Турската армия не знам колко е на брой, ама са едни войници.С години не могат да се справят с едни кюрди.Така че плашете гаргите с турската армия.

134

коренът...

преди 11 години

Нулева толерантност трябва да се покаже към организации и закони,които позволяват паразитния начин на живот.Това е корена на проблема.

133

Ъц

преди 11 години

Абе, на унгарците им е лесно, ами какво да кажем ние , като си имаме за съсед Турция - с втората по големина армия в НАТО, а ние останахме без армия и без защитата на СССР и Варшавския договор!Мнозина ще кажат, да, ама ние сме член на НАТО, е попитайте Гърция за окупирания Кипър, а за разлика от нас те имаха сериозно лоби в Западна Европа, а нас, същите тези западняци ни имиат за втора,че и трета категория преоценена стока!

132

Анонимен

преди 11 години

"Трябва да покажем нулева толерантност към ромската престъпност и паразитния им начин на живот." Браво!!!"Трябва да ги помолим да приемат неколкостотин хиляди от нашите граждани за няколко години и да се опитат да ги научат на европейска култура. Ако успеят, ние ще ги приемем обратно"И пак БРАВО.

131

Анонимен

преди 11 години

ДО 190:ХАХ ДА ДЕ НАЛИ ТЕБЕ ТЕ ПРИЕХА ТИ СИ ОТ ИНДИЯ ХАХА И КВО ТРЯБВА ДА СЕ ХВАЛИШ ЛИ ЧЕ СИ В УНГАРИЯ СЕГА?

130

Анонимен

преди 11 години

Ромското малцинство в Унгария, с население 10 милиона души, наброява между 500 и 700 хиляди души, посочва Ройтерс------------------пореднаата светла мисъл...

129

Анонимен

преди 11 години

OSVEN ZIGANSKIAT PROBLEM MNOGO HORA OT BALGARIA NE ZNAIAT UNGARZITE SA PRENUDENI DA PRIEMAT AFRIKANSKI I AZIATSKI IMIGRANTI BILI POLITICESKI I TRIABVALI DA IZPALNIAVAT EVRONORMITE A TE SA DA GI OSIGURIAT S VSICKO BEZPLATNI JILISHA,RABOTA,PARICNI POMOSHI CHAO USA I EU ISKAME RUSIA VIE NI IZLAGAHTE