228

Sena

преди 11 години

Ако това е демокрация, не, благодаря. След 21 години, в разцвета на силите си, на 54 г. този убиец ще е свободен, за да убие може още 77 души? След като го дундуркат в затвор, който най-вероятно ще се равнява на 3-звезден български хотел.Боже... В САЩ, където кумулират присъдите, най-вероятно щеще да получи 800 години затвор.

227

Дедка

преди 11 години

Как няма да изслуша с усмивка - само 21 години за 70 души, кой не би бил доволен.. в някои американски щати за това щяха да го изпържат.

226

ДО 316

преди 11 години

Хахахаха....нещо не си подготвен много по темите ми се 4ини! :) За това Евреите държат целия свят в краката си :) Но ...нареждай нареждай....със надежда :)) МОже да идеш в миризливия си Китай да те хрантутят с ориз и да се тъп4еш като стрида в някакви общежития.....при ония нещастници недъгавите....Нали знаеш умния измисля и изобретява, а малоумния само копира и повтаря като папагал ;)

225

ДО 310

преди 11 години

ХАХАХАХАХА Китайците били най-висши?!?!?! Ти 4уваш ли се какви ги дрънкаш ве???? Това е една от най-НЕинтелигентните нации.....раз4итат само на 4исленост и да откраднат / копират някоя технология от някого....и после така я прилагат / пействат 4е направо свят да ти се завие!!! Я ми кажи като са голяма работа дръпнатите колко колонии имат тия нещастници или са имали??? Знаеш ли колко са продажни и страхливи - пълни мижитурки и лиза4и! Аз китаец и за 4истач на *** си няма да взема - некадърниц

224

ES

преди 11 години

Tova e i moqt pozdrav za vsi4ki *** , myusulmani i tehnite poddrujnici-predatelite na Bqlata rasa i Hristiqnstvoto!Poklon i respekt pred deloto na Braivik i posledovatelite mu s tehnite bude6ti dela!

223

тоз пък

преди 11 години

точно тъй ТРАКИЕЦ, ние сме най-висшата раса. Сега млъквай и се нареждай за социални помощи като останалите.

222

zeru

преди 11 години

В Норвегия човешкият живот се равнява на 3 месеца и 2 седмици затвор... браво... Ето ви цивилизована държава отиваш убиваш 77 младежи и за всеки 1 получаваш по 3 месеца и 2 седмици с "добри условия"... Не ми се живее на тая планета вече...

221

Събудете се българи

преди 11 години

Дори и да е имало преврат, дори бил той и нелигитимен, е факт, че Турция е реагирала с войски срещу свой съюзник в НАТО и не е имало кой да я спре. Прецедентите често стават постоянни събития напоследък. При положение, че сме свидетели на управление на една религиозна партия в Турция, премиер, който се смята за новия Кемал Ататюрк - обединителят на всички турци, политика, която е насочена към експанзионизъм спрямо съседите, които явно смятат за турски провинции. Заражда се нова Османска империя.

220

Анонимен

преди 11 години

До петровПетров, ***, ти живееш в държавата, където *** изнасилват жена ти, дъщеря ти и ***, а след това получават условна присъда, ***, прибирай се в азиатската си дупка от където си изпълзял, къде се е чуло и видяло маймуни да коментират по-висши от тях хора. ***, малоценна гмеж, ставаш само за ***

219

Манго-скина

преди 11 години

Тоя е долен бял *** с малка глава.

218

do 302

преди 11 години

Конфликтът в Кипър стана поради нелигитимен държавен военен преврат от гръцка страна,няма кой да ги защитава гърците при положение,че нарушават международни спогодби.

217

Васко

преди 11 години

Имам много познати като тоя,пълни лузъри на по 30-33 год ,а още не са били с момиче без да си плащат,нямат професия и постоянна работа и за всичко са им виновни "нишите раси" голем ариец хихихихих,как се е докопал до винтовка още се чудя явно някой му е помагал....

216

Събудете се българи

преди 11 години

Ердоган: Босна е турска провинция. Ще търпим ли възраждането на турския империализъм? САЩ и Запада няма да ни защитят от най-верния си съюзник. Справка: войната между Турция и Гърция в Кипър, докато и двете страни са в НАТО, резултат: създаването на нелегитимна турска провинция в Кипър. Нуждаем се от силни съседи на Турция - Русия и Иран, за да я има България. Българин, който е против тези страни, които са ни естествени съюзници, разрушава родината си! България е продадена от САЩ на Турция!

215

...

преди 11 години

Ето това е съдебна система! Браво,непоколебими пред критиката и дълбоко убедени в собствената си Конституция и наказателен кодекс,тези хора смятат,че това е правилно и си удържаха на думата ,ето това е държава!21 години 21 години,така е по ЗАКОН там,а както се вижда въобще не смятат да си променята закона заради мненията на някакви анонимници,не само това,но очевидно и присъдата е по вкуса на Брейвик,тъй като бе признат за вменяем,което допринася още да видим справедливостта на съдебната система

214

петров

преди 11 години

тези норвежци са егати смешниците - за толкова убийства - само 21 години??? много са наивни - имат ужасно *** и наивни закони! Изтещяли са отвсякъде - то не че ние сме добре но техните закони са направо ***!

213

Анонимен

преди 11 години

каква крайна десница,така се поздравяват и в Северна Корея ,по скоро е с крайно ляв уклон пича

212

Анонимен

преди 11 години

НЕВИНЕН!!!!!!

211

4око

преди 11 години

21 Години затворен физически ,но свободен духом!!!ПОБЕДА Брейвик!!!! Поздравления от България! Жив и здрав!!!

210

Анонимен

преди 11 години

Обаче снимката от статията е трепач! Вижте как виновно са навели глави адвокатите на Брайвик. Респектирани са от клиента си.

209

Анонимен

преди 11 години

а каква е присъдата за масовите убийци САЩ?Отново 16 убити в Пакистан от ракета от безпилотен самолет... и нищо...