80

съдия

преди 11 години

Много бърво ги оневинихте,бе! Ако беше друга далавера, щяхте да я влачите години.Съд и правосъдие в България - смях през сълзи.

79

!

преди 11 години

За милиони няма закони,за кокошка-няма прошка!

78

констатиращ

преди 11 години

От новината следват 2 извода:1.Без факти и доказателства и един министър с празното си говорене и непознаване на НПК става за смях2.Организаторите на аферата с кокаина показват много по високо ниво на изобретателност,интелигентност,образованост и познаване на НПК,от самите разследващи.Ще го отнесът невинните,дребните риби и хората за парче хляб ,оказали се на неподходящото място в неподходящ момент

77

Анонимен

преди 11 години

Ето така се съсипва българската икономика! Сега строителният бизнес съвсем ще замре ,като няма какво да препира!

76

Анонимен

преди 11 години

някой път дали някой ще успее да осъди физкултурника за клевета ? щото както не умее да си държи езика зад зъбите, точно това заслужава

75

Анонимен

преди 11 години

Xa-xa ! Shengen .!. преди 5 минути..следователно няма как да се направи извод, че те представляват организирана престъпна група, посочи съдебният състав.========== Единственото доказателство на прокуратурата за организирана престъпна група бе показанията на анонимен свидетел, служител на ГДБОП. Оказа се обаче, че той не е разпитан по законосъобразния ред и показанията му нямаше как да послужат за доказателство.==== Сигурно и за това съда е виновен, нали?

74

Анонимен

преди 11 години

Анонимен преди 13 минутиKakвo вклчвa безопасността на плаването ?- безопасността на плаването на кораба ne vkluchva li proverki kakvo se kachva v koraba ? Moje da se kachi i bomba. ======= Безопасността на плаването включва годността на кораба - аварийни и противопожарни системи, надеждност на машини и агрегати и спасителни средства. Какво е скрито в товара преди да се качи на кораба - това си е проблем на митницата.

73

Един

преди 11 години

Не искам митничар - искам да ме назначат прокурор или съдия.Къде се подават молбите?

72

Анонимен

преди 11 години

Това не е държава! преди 9 минутиЗ тона *** се превозват, а никой не знае... Хайде бе! Дрогата се продава едва ли не на всеки ъгъл, но в щраусувата ни държава сякаш никой нищо не вижда. ============= Какво да знае - ти да не мислиш че мафиотите бият телеграми до корабособственика, капитана и екипажа какво ще скатаят в офицалния товар? Или го товарят пред очите им? Много филми си гледал ми се струва.

71

Цецо-Крадецо

преди 11 години

Добре дошли в държавата на мутрокомунистите!

70

Това не е държава!

преди 11 години

З тона *** се превозват, а никой не знае... Хайде бе! Дрогата се продава едва ли не на всеки ъгъл, но в щраусувата ни държава сякаш никой нищо не вижда.

69

"Темида по бърг

преди 11 години

И каква беше сумата срещу която престъпниците бяха освободени?

68

мим

преди 11 години

ПАРИ,ПАРИ И ПАК ПАРИ СА В ОСНОВАТА НА ЛИПСАТА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА.ХАХАХАХАХАХА ...ТРИ ТОНА НАРКОТИК АКО НЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВО ,ТО ТОГАВА ТАЗИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.

67

Анонимен

преди 11 години

- Чичо, защо кашляш?

66

vivian

преди 11 години

Хм, да, 75 имаш право. Изводът е, че са намесени хора много на високо, няма друго логично обяснение. Сега да не се окаже, че не било кокаин, ами пудра захар :))))

65

Ами доказателствата?

преди 11 години

Добре де, нямало доказателства от прокуратурата. Ами нали г-н премиера каза, че тази операция е следена от 8 месеца, и всичко се знаело . . . а какво се оказа, организаторите на свобода, изпълнителите ще операт пешкира. . .

64

Ъц

преди 11 години

Не бе, този кокаин е бил предназначен за нуждите на българската фармацевтика, щели да го използват при производството на аспирин, за да се реши проблема с главоболието на ДУПЕтатите в парламента, че трудейки се за народното благоденствие, често имат проблеми с главоболието си!

63

Анонимен

преди 11 години

*** БГ!

62

nikicska

преди 11 години

Това е България,за съжаление никога няма да се живее нормално по нашите гоеграфски ширини!!!Правосъдието са най-големите престъпници....... Полицията са най-не спазващите законите...... НАП източват ДДС ит.н.т по реда.Много ме е яд за близките и приятелите ми в тая ***

61

Анонимен

преди 11 години

пълен смях! Тук и Хитлер да дойде - и него ще обявят за невинен. Какво псувате съда?Я прочетете по-внимателно.Съдията,подкупен или неподкупен,спазва точно описани процедури. В случая мега идиотската бг прокуратура, пълна с протежета на цвъки, дори не е успяла да повдигне обвинение. Как точно съда да не ги пусне, като в делото не е имало нито едно доказателство срещу тях? Това може да се случи само в БГ.Прокуратурата завежда дело, без да има доказателства.Сега тия бандити ще си прикрият следите