44

Анонимен

преди 11 години

Аз лично имах сериозно проблеми с айфона! Постоянно го носех на сервиз и накрая реших проблема като си взех Самсунг Галакси С 3. Никога до сега не съм ползвал по добър телефон! Много е по бърз от айфон 4, екрана е голям и много удобен и т.н.

43

До 42

преди 11 години

Твърдиш, че OSX била като шарен Win 3.11? Пич дано не се занимаваш с дизай, щото вкусът ти явно никакъв го няма. ОСХ е система с уникален интерфейс и стабилност на работа, а това ,че твърдиш, че е ограничена показва, че явно не можеш да работиш на нея.

42

Apple user

преди 11 години

До 16:Аз пък направих точно обратното преди 2 години и от както ползвам iphone,просто не ми дал повод да се интересувам от конкурентните продукти.А критика относно "най-важната" функция за повечето юзери "*** той не праща мИлодиЙки и карттинки с блутут"...без коментар.

41

АМАН

преди 11 години

Всеки път, четейки този сайт се шокирам от нивото на завист, злоба и некомпетентност! Разликата между продуктите на ябълката и на Самсунга си е точно толкова голяма, колкото би следвало да е.Оказа се че Аплето е патентовало толкова неща в Иоса, че половиния Андройд ще е орязан.До тук с "гениялния" Андройд.А за визия и хардуер:) Е който го отрича, значи въобще, ама въобще ..нещо не муе наред:)

40

до 41

преди 11 години

някога пипал ли си андроид устройство, че пишеш глупости ? Всеки софтуер (в това число и iOS) си има кусури, тези на андроида не са повече от тези на iOS а като се вземе предвид, че андроид работи на хиляди устройства (iOS само на 2) това си е страхотно постижение. За OSX не ми говори, като застана пред служебния Mac имам чувството, че заставам зад шарен Win 3.11 -тая система е толкова ограничена, че ако не се справяше толкова добре с фотошопа да съм наврял лаптопа в ***@ на шефа до сега 5 пъти.

39

Анонимен

преди 11 години

Та, той затова андроида е толкова нестабилен. Андроид е компютърния еквивалент на Уиндоус - може повечето хора да го ползват, но професионалистите работят на Линукс или OSX, защото това е софтуерът на който може да се разчита.

38

Анонимен

преди 11 години

iOS определено е операционна система за аматьори! Android дава с пъти повече възможности и хората които разбират от техника ползват само андроид!

37

igra4a

преди 11 години

какъв на пръв поглед извод може да направим ако искаме да инвестираме, купуваме акции на фасебока или правим къса продажба на Аple, иначе сме набутани от всякаде, защото на фейсбука ще се качат цените а на Aple ще паднат :) Купувай слуха продавай факта, класическото правило.

36

Анонимен

преди 11 години

Android и iOS са като PC и Apple компютъра. Епъл винаги са първи и накрая губят битката защото не могат да произвеждат евтино и системата им е затворена.

35

///

преди 11 години

Епъл е балон при това яко напомпан - миналата седмица излезна новина, че андроид е No:1 на мобилния пазар а тая седмица чуваме, че акциите на епъл са се повишили :) това няма как да стане :) просто няма вариант компания, която само копира добре забравени стари идеи и ги слагат в устройство с бял корпус, което е на цена $499.95 да струва толкова скъпо. Скоро обаче балона ще се спука и тогава много хора купили си техни акции ще изквичат на умряло.

34

Гост

преди 11 години

Като знам каква операционна система кара Галаксито, тва за класите нещо не ти се вързах :)))До Hitar_potar Да нямаш предвид Сасмунг, щото те не доставят дисплеи нито за iPad, нито за iPhone, ама понеже сме си свикнали да си баем едни и същи простотии от 100 години си караме по инерция, нали?

33

Анонимен

преди 11 години

Преди два месеца смених айфона за Самсунг Галакси 3 и определено съм много доволен. Като дизайн не ме кефи толкова, колкото айфона, но всичко друго е с класи по добро!

32

Hitar_potar

преди 11 години

Абе кой им доставя на Епъл дисплеите за телефоните и айпадовете? :)

31

д

преди 11 години

айде обясни ми, кое иновативно измислят другите фирми, а Епъл не... "внедряването на Сири", "използването на клауд технология", каквото си купиш или свалиш се качва на всички устройства, "ретина дисплея", стабилизатора на видео при айпад (новия), улекотения софтуер и гладкостта на работа, "унибоди", охладителната с-***, дизайна, Айтюнс, внедрен айМесидж, фейстайм .... знам.. не е достатъчно!

30

Анонимен

преди 11 години

И как реши, че продуктите на Самсунг еднозначно бият тези на Епъл. Почети малко по темата и ще разбереш. Самсунг Галакси 3 например доста превъзхожда като хардуер Айфон 4 и в момента вече Епъл почва да следва Самсунг, а не обратното! Трябва да си много перверзно мислещ за да купиш много по слаба машина, на по висока цена, само защото първата била уж по изпипана, но какво точно и е по изпипано никой не казва!

29

До 26

преди 11 години

И как реши, че продуктите на Самсунг еднозначно бият тези на Епъл. Или и ти си от тези, които говорят за параметри, при положение, че таблетите им са на практика неизползваеми. Другите са твърде далеч от изпипаността на продуктите на Епъл.

28

до 9

преди 11 години

Да, и когато фалира следващата голяма банка в САЩ, от пазарната им капитализация ще можеш да задраскаш 3-4 нули, а в същото време Русия ще продължава да има най-големите залежи на природни ресурси и да ни цака със скъп газ, без да им пука кой направил пирамида и кой не. Доста плитко мислиш. Вече се видя, че американският капиталистически модел не работи. Затова сме на този хал в момента и целия бял свят се чуди какво да прави

27

do 30

преди 11 години

точно за това говорим.Никой не говори за реални сделки, а за потенциални. Истински пари няма обаче. И после като трябва да се яде - ядец. По същата логика аз мога да нарисувам нещо на хартийка и да кажа, че това е новото изкуство и да го оценяв на 5 трилиона долара

26

Анонимен

преди 11 години

Като я купи някой на тази цена ми се обадете:):):)Просто си спекулират с акциите играчите на борсата!

25

Анонимен

преди 11 години

Цялата тази финансова Пирамида се крепи само на айФончето. АиПадите са далече след него и губят почва. А разни макове са с незабележимо финансово влияние.Пак , разни тарикати ще се нагушат , знаейки за фанатизираната зомбиада