22

наблюдател

преди 11 години

Абе я освен фирмите домоуправители и частните такива да минават на лицензионен режим щото иначе ще има неравнопоставеност :))). А и да се наложи данък домоуправител, както и задължително обучение, полагане на изпит пред камерата на домоуправителите, задължително членство в синдикат на домоуправителите. А лицензиите да са шест месечни и да се подновяват след заплащане. А и да не забравим, че трябва и една Агенция за домоуправителите да се направи, че да има кой да контролира дейността им.

21

Входа

преди 11 години

"Той поясни, че е необходимо и налагането на застраховка за професионална отговорност в случай на нанесени щети при изпълнението на задълженията."-Няма проблем ще съберем пари и за служебна кола и телефон!!!Жените ще му въртат св..и.Даже и като се изходи и ду..о ще му избършем!!Д..... в...... м..... д.....!!!!!!!!!!1

20

Койчо

преди 11 години

На другаря му пречи конкуренцията и иска държавата да я махне

19

Анонимен

преди 11 години

Тоя на снимката е симпатяга - bend forward baby ...

18

..ети

преди 11 години

Фирма "Мезон България" да получи лиценз, в който изрично да е упоменато "само мезонети". Защото в някой "по-приветлива" сграда да речем в Надежда, която вече е в режим на етажна собственост може да им се наложи да правят мин***ти.

17

Анонимен

преди 11 години

Доилка за пари ... ПОРЕДНАТА

16

Анонимен

преди 11 години

Професионалните домоуправители са допълнителна мярка за мутризацията в личния живот на хората

15

ВинетуБГ

преди 11 години

Рзбира се че според Симов фирмите трябва да бъдат поставени на лицензионен режим, за да се гарантира качеството на услугата. Лицензирането ще се прави само и основно на база партийна принадлежност, от което ще зависят и съответните такси. Фирмите, чийто управители имат роднински връзки в с. Банкя ще бъдат освободени от лицензионна такса, за всеки случай освободени ще са и собствениците на футболни клубове.

14

Анонимен

преди 11 години

Аз пък ще ви кажа,че в Студентският град има няколко блока с такива домоуправители и тревната площ и блоковете изглеждат като във Франция. Всичко е чисто и много подредено. но това не е за оцеляващи като нас.

13

ха-ха-ха

преди 11 години

Айде поредния ***, който иска да си загради ъгълчето, че да няма конкуренция :))). Най-добрият и лесен вариант е просто да се въведе облекчен режим за прекратяване на договорите. Не ти харесва - прекратяваш. Всичко друго са глупости.

12

Анонимен

преди 11 години

Професионалните домоуправители - още един риск от мутризация и продажба на информация - кой къде живее, какво има и т.н.

11

Кратун

преди 11 години

Аз предлагам да се въведе също така лиценз за чистачки, портиери, пиколи, разносвачи на пици, аранжори на цветя, както и други подобни обществено значими професии. Така де, държавата трябва да гарантира сигурността на гражданите....

10

Анонимен

преди 11 години

Не ни трябват никакви професионални домоуправители!!!Аман от клатик.рци в тая държава!!Вземете та измислете нещо умно не само простотии.

9

Анонимен

преди 11 години

Нашият домоуправител краде без да му пука, защото на никой от стадото съседи не му се занимава. Отвратен съм, каквато ни държавата ,такъв ни и входа. Никой не може и не иска да го бутне или да му направи ревизия.

8

Анонимен

преди 11 години

Типична българска простотия - всеки, който се появи на пазара почва да милее за държавна регулация, която да му осигури монопол... Това е антипазарна икономика. А и домоуправител не толкова стратегическа длъжност, за да е необходима специална намеса на държавата "за защита на интересите на клиентите"... Поредният ***...

7

доносници

преди 11 години

Професионалните домоуправители са доносници на полицията!

6

ля ля

преди 11 години

това е **а си далаверата тия дето са го направили това! пак лъжат хората! а кофтито е че нашите съседи са си избрали точно един като тоя *** за домоуправител и нищо не става ама как да им обясниш...

5

Анонимен

преди 11 години

Ох...червените форумни и тук компетентни...

4

Анонимен

преди 11 години

В нашия вход хората пари за хляб нямат, да плащаме на домоуправител да не говорим

3

нема да стане тая

преди 11 години

Професионален домоуправител - мошеник , джебчия и рекетьор в костюм.