240

Анонимен

преди 11 години

Докладът на КЗД наистина е посегателство срещу националната сигурност на България, което народа нарича по-простичко - национално предателство. Не се ли полага смъртна присъда за национално предателство? Кога ГЕРБ ще се задвижат и дадат на съд авторите на доклада? Да не се окаже, че авторите на доклада също са членове на ГЕРБ?

239

Писна ми от ГЕРБ!

преди 11 години

Докладът е от 2011 година, т.е. от времето на ГЕРБ - 2 години след като ГЕРБ взеха властта в България. Какво пак ми се оправдават с предишните?

238

ама че народ

преди 11 години

До ОрлинВсъщност казах, че Путин е мафиот... ти приятелю пращиш от знания и разсъждения и аз ти свалям шапка, но не си мисли, че си роден с монопол върху истината. Оффф, все ще се намери някой който знае повече. То затова и псевдонима ми е такъв де...

237

възмездие

преди 11 години

Че КЗД се изгаври с националните ни символи,с историята ни,със самочувствието ни го разбрахаме дълго преди вие да го осъзнаете.България беше възмугена,огорчена и взривена от кощунството,каето си позволиха добре платени за наша сметка ***,сега е редно да си получат заслуженото-закриване на нищо смислено не вършещата КЗД и даването на съд на виновните.Сами признахте,че националната ни сигурност е застрашена.Тия ,които я застрашиха трябва да бъдат ефективно осъдени за да има справедливост

236

orlinpetkov

преди 11 години

До ЕланаАбсолютно вярно Елана. Тия сами създават проблеми за да ни показват колко дейни са и как имат отговор на въпросите които сами си задават.

235

orlinpetkov

преди 11 години

До ама че народАйде бе, много правилен тоя Путин, а?Репресии под нова форма, оскверняване на миналото.Свободата на словото означава свобода, а не двоен стандарт. И нашите герой, ако трябва да използваме включително и днешните стандарти са престъпници. Всеки сепаратист и терорист е герой за свобода и така ще бъде до тогава докато се стремим да дефинираме територии и държави.

234

orlinpetkov

преди 11 години

До Айде бе герберастиИ КРС трябва да бъде уволнена, както и куп политически партии, най-вече защото те определят политиката на държавата идвайки на власт

233

ама че народ

преди 11 години

Едно само ми е интересно, как така всички плюем Путин, но човека в момента в който някой дръзна да оскверни историята на Русия и взе много строги мерки. При нас само хвърлят прах в очите на хората, а ние се вайкаме като стари баби. Значи може да си и мафиот и пак да мислисш не само за парите си. А нашите управници кога ще го разберат това ? Ниокога! Просто мисловните процеси на българина са тотално извратени!

232

Елана

преди 11 години

Този евтин пиар си го спретна сам Бойко- никаква комисия не е предлагала това, срещу което "гневно" въстанаха Бойко и Игнатов. Комисията е цитирала едно психологическо проучване, поръчано от Европейския съюз за нагласите на българите и междуетническото равновесие и източници на насаждане на нетърпимост.Никакви промени на учебници не са предлагани никога. Просто пиарите на Бойко видяха удобен момент да го изкарат велик българин

231

лимонад

преди 11 години

то както и Левски, така и Волен Сидеров трябва да стане герой на България. Само вижте колко общо има между 2мата - и единия прави комитети , и другия. и единия иска да избави Б-я от турците и другия (даже балабар с ромите). Даже способите на Волен са малко по-законосъобразни. Иначе и единия прави възстания и другия (прави протести пред парламента)

230

българин

преди 11 години

Ще се намерили един съвременен български възрожденец, милеещ за България, който да финансира издаването на малка книжка за деца със стихотворения за Ботев и други български възрожденци, както други българи преди 100 години градили със собствени средства училища и църкви. Надявам, че има такива сред тези даващи пари само за любовници и луксозни имоти и коли. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

229

EU citizen

преди 11 години

Волен Сидеров за разлика от другите политици няма нищо общо с чужди посолства. ------------------- Волен Сидеров е най-мръсният руски лакей, съществувал някога.

228

Айде бе герберасти

преди 11 години

КОГА ЩЕ БЪДАТ УВОЛНЕНИ КЗД ?!ЩЕ БЪДАТ ЛИ ПОДВЕДЕНИ ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ?!КЪДЕ Е ДАНС И ЗАЩО НЕ ЗАЩИТАВА НАЦИОНАЛНАТА НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ПРОВОКАЦИИ И ГАВРИ С НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ГЕРОИ ?!

227

orlinpetkov

преди 11 години

Нашите герой са си престъпници от всякъде. Да се отрича този факт си е престъпление само по себе си. Нека обаче да не се забравя, че благодарение на такива престъпници днес имаме държава, която други престъпници да експлоатират и да потребяват блага с пълни шепи. Все пак за един народ е по приемливо да бъде експлоатиран от родни деребей отколкото от завоеватели. Никой не скача срещу своето си, нали? Интересно нашите управници пред кого се отчитат, ммм?

226

Юрииина

преди 11 години

Когато пазарувате гледате ли какво купувате... аз винаги гледам къде е произведена стоката онзи ден гледам едни мокри кърпи-турски и БГ естествено взимам БГ така плащам на БГ работника...

225

dan

преди 11 години

Само чета и слушам за дискриминирани турци,***,*сти и всякакви други твари,но за дискриминиран българин-нищо! К'ва е тая комисия?!! Човек от вън ще си каже,че малцинствата са ни едни мирни,тихи и ние само ги тормозим!

224

tomahawk

преди 11 години

Вън ДПС от парламента !Да се забранят етническите партии !Да постъпим както в Турция постъпват с Кюрдската партия - обявяваме ДПС за терористична организация !!!

223

анонимен

преди 11 години

ми съдете го, щом се гаври, има съд

222

Анонимен

преди 11 години

БОТЕВ,ЛЕВСКИ ,КАРАДЖАТА БИЛИ СЕ ЗА СВОБОДАТА ,а след георги димитров -САМО ***

221

Анонимен

преди 11 години

Първо се казва няма, а после го правят без дори да ни казват... подготвят ни за това което идва... надявам се да неуспеят да ни разрушът.....