4

Анонимен

преди 11 години

А дали наистина е умрял или просто го прекриват, както са го прекрили и не са го вкарали в затвора за 27 те килограма хероин с който са го хванали миналата година.При първите статии за катастрофата имаше данни само за състоянията на тираджиите но не и за шофиора на колата.В тая държава всичко е възможно, щом управлява мутра и признати убийци и трафиканти се разхождат по улиците.Разни терористи влизат с раници пълни с бомби, необезпокоявани.

3

osata

преди 11 години

"Михаил Михайлов е бил с отнета книжка, а според свидетели вероятно е употребил алкохол.""Свиленградчанинът бе подсъдим и по дело за трафик на наркотици. Миналата година той бе задържан на ГКПП "Капитан Андреево" да превозва 27 кг хероин на стойност 5 милиона лева в автомобила си."Но си е бил на свобода, а делото за трафик на 27 кг хероин щеше да влачи с години. Правосъдие...Не смея да си помисля колко ли още такива се разхождат необезпокоявани.

2

Сокол

преди 11 години

Добре де, как го хващат с 27 кг наркотици и си ходи на свобода и шофира даже година по-късно?! В САЩ щяха да му лепнат 400 години веднага...баси държавата сме, честно!

1

Анонимен

преди 11 години

Каквото е търсил..................................намерил си го е!Дано да няма други пострадали заради тоя......