146

Анонимен

преди 11 години

Плоския данък не решава проблема,при официално май беше около 600 лв жизнен минимум е престъпление спрямо конституцията да въвеждаш данък върху 280 лв!А за укриването на данъци имаме данъчни,полиция,и не знам още колко агенции и агенцийки,но така е по-лесно,вместо да се размърдат и да си свършат работата,те въведоха убийствения за повечето мизерстващи хора десятък.Има механизми ,дори и в момента,минималните прагове за отделните професии нали ги въведоха точно за това,за да няма осигуряване на ми

145

Вангелия Гущерова

преди 11 години

Раволюция му е майката.

144

Анонимен

преди 11 години

165, много си прав . с въвеждането на плоския данък от 10 % се извършва пладнешки грабеж на най бедните. защото преди имаше таблица за данък общ доход която беше много по справедлива и освобождаваше най бедните от данък. колкото по голяма сума беше декларирана, толкова по голям беше % на данъчната ставка + определена твърда сума . но 90 % от работодателите в частния сектор осигурвяаха персонала на минимална заплата която беше необлагаема и нищо не отиваше в бюджета. затова въведоха плоския данъ

143

Време е разплата

преди 11 години

Всички Пъпчовци, Софиянски, Доневци, Костовци, Кобурга, ББ, ЦЦ, Лъчо Мозъка, Андрей Иванов Дебелата от Монтана и много други нагли крадци в затвора

142

Анонимен

преди 11 години

162, лафа ти не е много точен - Цезар попитал сената - какво ще правим - ще строим палати или къщи за бедните ? и сената казали ще строим палати , да го духат бедните

141

Анонимен

преди 11 години

България 10 % данък,и върху 280 ,и върху 280 000,резултат 90 % от парите в 5 % от населението.Във Франция 3/4 не плащат данък,при нас всички плащат,България боксува,Франция върви напред,извод сами си направете,не може да изтупваш брашнения чувал,накрая ще изпадат само трици,а ония,които седят върху ограбеното от народа,да се задавят дано!

140

Цеца Бориславова

преди 11 години

Да го духат всички прошляци. Ние с Бойко след мандата отиваме в Ница

139

Анонимен

преди 11 години

Оставете богатите! Опасността идва от иранците, руснаците, комунистите, турците и най - вече от ромския жилищен район!

138

Анонимен

преди 11 години

Има един много точен израз от един филм,разговор между римски сенатори мисля че беше"'КАКВО ЩЕ ПРАВИМ С БЕДНИТЕ --ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ"-според мен и сега ще се случи същото.

137

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

136

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

135

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Дон Балон Решил един скучен летен ден да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд и извикал Своя малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 23г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя Лесно се подобрява, много е просто Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация.А Тя, ако я Има, няма нужда от подобрения.Дон Балон се замислил дълго, навел глава на една страна, скрил ръцете си в предните джобове на панталониТЕ си и погледнал тъпо обувките си ... и Разбрал - едната обувка била Лява, а другата Дясна!

134

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.Правото на "Свобода на Словото" е над Всичко! Политическата партия ГЕРБ ще съществува и управлява - Докато Спазва, Защитава и Осигурява, Винаги това Основно Право - "Свобода на Словото" - това е Началото! Искаш ли да стигнеш до някъде, но няма път - Прокарай го.Докогато това е истина,това ще е Истината! Най-добрата Позиция - да не си в опозиция, най-добрата Поза - въпрос на поезия или проза.

133

$!

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.Правото на "Свобода на Словото" е над Всичко - защото това е Началото и след това идва Действието, а след него Резултатът.Гражданите Управляват чрез своите политици, а не Обратно! Следователно за да е Вярно това твърдение, трябва да има Обратна Връзка и Проверка - Задължително над политициТЕ трябва да има Пълен, Постоянен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите - в противен случай Демокрацията е БезсмисленНа! Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

132

Анонимен

преди 11 години

Но това че твоят личен живот не е вървял, да не би другите да са ти виновни?! ------------------- А на тебе кой ти е виновен, че сега личният ти живот не върви? На много хора сега им върви, на други е вървяло и тогава и сега (като мен), на трети никога няма да им върви. Сигурен съм, че изобщо не си бедна, но много си харесваш да мрънкаш и някой да те съжалява.

131

Анонимен

преди 11 години

Всеки ,който малко е слушал в часовете по история знае,че когато един обществен строй достигне апогея си следва друг.А кой обществен строй идва след комунизма-социализма.Така че силно развити капиталистически държави прекрачват границата и тръгват към нов етап на развитие.Дано е към по-добро.

130

Така, така

преди 11 години

Земното кълбо не е чак толкова голямо. Тръгне ли бедната ***, на богатите ще им е все по трудно да се крият.

129

да няма бедни искам!

преди 11 години

Никой не се бунтува срущу богатите! Не ми пука колко са богати и дали имат тоалетни чинии от злато! Не искам да има БЕДНИ- това е въпроса! Всеки човек има право да живее достойно! А държавата е длъжна да осигурява работа и благополучие на гражданите си, а не само да събира данъци и такси!

128

до 155

преди 11 години

Никой не твърди ,че всичко е било идеално. Но това че твоят личен живот не е вървял, да не би другите да са ти виновни?! Никога не сме били богати, били сме 3 деца, но родителите ми живееха в сговор, правеха си сметка на парите, майка ми беше перфектна домакиня и животът си вървеше. Изучиха ни и всеки си пое пътят. Животът на българите като цяло се обърка в "демократичните" времена.

127

Анонимен

преди 11 години

Знаете ли колко милиони хора има, които живеят по-зле и от вас, ходят голи и боси, за да имате вие обувки, компютър, 30-годишна лада. Помислете за своите грехове първо.