12

Анонимен

преди 11 години

дянков и ти имаш деца

11

Анонимен

преди 11 години

как отпада данък от стоки които имат най голям оборот в икономиката. по време на криза само лекарствата са с 10 % ръст и печалби от милиард и половина. отделно фармацевтичния картел и лоби , който си вдига цените както си пожелае

10

Анонимен

преди 11 години

оф да му го сложи слон на дянков .. ако иска наистина да предприеме антикризисна мярка, то това е което трябва да направи - или да отпадне ддс за лекарствата или да намали данъчната ставка. същото се отнася и за хранителните продукти от социално значение - хляб, месо, олио , захар. така парите от ддс вместо да се събират и преразпределят от държавата , ще остават в населението и то ще има по голяма ликвидност , която ще задвижи икономиката

9

БРАВО НА ГЕРБ !!!

преди 11 години

Браво момчета, само така...Догодина пак ще ви изберем.

8

А, не !!!

преди 11 години

Никакво намаляне! На този изродски народ трябва всичко да е само нагоре! Бий, за да те уважава. Като му замрази цените на стоките какво стана? Всички гракнаха, че било нередно. Ами яжте ми скъпия шпек тогава, *** народ, никаква държава!

7

отвратен!

преди 11 години

Икономическата логика на фармацевтичните гиганти няма как да се срещне с икономическата логика на средния българин!

6

оптимист до 7

преди 11 години

Може, може! Почакай до зимата!

5

отвратен

преди 11 години

Туризма - може, лекарствата - не! Правете си изводите сами!

4

Анонимен

преди 11 години

Българският народ удари дъното.Хората възхваляват бивш член на БКП, мутра и политик с изключително беден речник :(!!!А за тия дето наричат противниците на Герп, комунисти, да си пуснат на запис вчера волейболата ни победа над Германия, как почнаха да величаят ББ-то.Аре кръстете един град на него и да се свършва вече !!!

3

Жалка история

преди 11 години

Вижте се бе! Депутати, бизнесмени - 0.4% или 150млн лв. Това са дребни пари и нищожен дял! Толкова ли ви се свиди за 0.4%? А на миналите проверки, като лъснаха лекарства с 300-400% надценка кво стана! ***, да си изхвърлят дипломите тия със "икономическата логика" защото ме обиждат, неразбирайки нещата или поради липса на каквато и да е дългосрочна визия! Да си икономист се иска не само с числа да работиш, трябва поглед - иначе Фърчащи цифри. Боже какви специалисти, нямам думи!

2

Анонимен

преди 11 години

Що се хабите, Деси *** каквото и да каже, няма как да стане.

1

Анонимен

преди 11 години

До сега ГЕРБ само ни ограбваха, сега започнаха да ни убиват.