125

Анонимен

преди 11 години

А пък на нашто премиер жената Пампорово си купи.Кво ми се фукат тия корейци с една чанта,ама ха!

124

Крачола

преди 11 години

Дано успешно завършат ядрената си прорама, да пуснат спътник в орбита, да открият нефт и диаманти, да задминат Швейцария по стандарт и да си останат със затворени граници, че жедовската пасмина да не премине...!!! Местя!

123

.........

преди 11 години

vsi4ko e propaganda da nastroqt naroda na severna koreq sre6tu upravnicite si a negledat 4e v amerika i evropa e sy6toto kapitalisti na vlast i ubiici

122

Непозната

преди 11 години

Не виждам какво точно авторите се възмущават от севернокорейската първа дама, като нашите политици са същите - демонстрират невиждан лукс на фона на беднотията и недоимъка в цялата страна.

121

а

преди 11 години

Как са му позволили на това булче да ходи без униформа, та и на всичко отгоре и без значка?

120

до 129

преди 11 години

севернокорейците не могат да си позволят даже да се накъркат. а и да повърнат обикновено няма какво, щото не се хранят всеки ден...затова се възмущават хората, щото с парите за чантичка на принцесата едно семейство ще яде две години. гледай малко снимки на севернокорейци в гуглето и после си пиши еснафските тъпотии, чалгарче от мола

119

Анонимен

преди 11 години

Много народ у нас милеят за КНДР и искат и тука да е като там.Само не знам как ще възприемат една "трудова вахта"?Сигурно ще вият на умряло и че хвърлят боб за капитализма при който работиш ако искаш,ако не искаш стоиш пред компа и ръсиш простотии цял ден по форумите.

118

До Ганьовците

преди 11 години

Лелееее много злобичка има ганьовеца. Ама леко ***, леко. Ще се пръснеш от злоба и завист. Защо била имала такава чанта? Еми има си момичето. Явно може да си го позволи. Може - позволява си. Ти като не можеш, ще броиш жълти стотинки за хляд. А ти *** седиш безработен у вас, пиян още от обяд и даваш само акъли на тоз и онзи. Вечер припадаш от алкохолният си делириум в собствената си повърня и урина. Ееееххх ***, Ганьооооо......

117

rusnak

преди 11 години

Приятна мома

116

Анонимен

преди 11 години

сигурно е мейд ин чайна

115

sevtus

преди 11 години

Гледам президентската двойка на Северна Корея и я сравнявам с бъдещата такава на приматоподобните сем. Ромни. Е, кажете ми, как да не възкликна като героя - двоен агент, преминал на страната на СССР от онзи чудесен британски фолм "Tinker, Tailor, Soldier, Spy": "Не ви ли се струва, че Западът в последно време стана твърде грозен"?

114

до 123

преди 11 години

Като не ти харесва, мойто момче, фащай за терминал 2. Ще ти съберем секи по 2лв за билет. Препоръчвам ти еднопосочен за Северна кореа.

113

ххх

преди 11 години

абе вие,мръсни ***. Какво сте се заяли със северна корея? Армия 1200000 души. Стадион 80000-100000 зрители ! ЗА какъв глад говорите ? Северна корея е яла попарата на американците през 50-тре години, но и американците си отидоха от там след такъв голям ритник,че няма да го забравят никога. Какво търсеха американците там? Ядоха бой. Северна Корея никога няма да изчезне от картата на света, но една нещастна България си отива като държава и народ заради ***, управляващи я през последните 20 г.

112

До 121

преди 11 години

Не съм 166, но ми направи впечатлението, че имаш невярна информация. Населението на Украйна не намалява поради репресии, а поради т.н. "Голям глад". В годините след революцията, премахват парите, като средство на капитализа за поробване на хората. Също се прилага правилото: Всеки му според потребностите (Но ресурса е ограничен, а човека е лаком по природа). Т.е. изпалнява се идеята за натурална размяна и купони и целият ресурс го взима този който стигне пръв. От глад населението измира.

111

ss

преди 11 години

uffff STIGA STE GLEDALI C KANCHETO NA DRUGIQ !!! V BG nqma hora umirashti ot glad??? Nqma 16godishni pikliuvci s koli za po 300 000 - 400 000 lv? nashta darjava ne mojem da opravim tragnali da mi govorqt za severna koreq pfff

110

до 116

преди 11 години

Само в Украйнна населението намалява от 36 млн. преди революцията до 29 млн. в началото на 30-те години, при това в Украйна е имало доста висока раждамест в този период.........така че Сталиновите репресии съвсем не са измислица и за тях признава дори Брежнев

109

Анонимен

преди 11 години

комунистически ***

108

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея, чиято икономика и земеделие са опустошени след десетилетия на безумно управление и харчене на пари за ядрената й програма, преживява смъртоносен глад след втората половина на 90-те години.Стотици хиляди хора са починали оттогава, сочат данни на неправителствени организации.КОЛКОТО САДАМ ИМАШЕ ЯДРЕНО И ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ.....НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ ОЩЕ НА ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА!?!

107

Анонимен

преди 11 години

Позната история :) едно време и при нас, партиините секретари беха номер 1 в корекомите

106

Анонимен

преди 11 години

"Стотици хиляди хора са починали оттогава..."Това ще излезе като жертвите на сталиновите репресии. Цитират ги от 20 до 50 милиона. А липсват масови гробове. Освен това, като се вземе в предвид какво е било населението на СССР и колко са жертвите през войната, излиза, че не се е мряло от естествена смърт.Че и сега със Северна Корея. Никой не видял, но ни втълпяват това, което искат да мислим.