51

Николай

преди 11 години

Стигнете вие до финал,но единственото, което можете е да плюете .Жалки сте

50

ткд

преди 11 години

***, кво пишете, като не знаете. Ивет има злато сега от Европейското и не само, освен това отдавна е наречена най-бързата бяла жена в света! На това съзтезание има личен рекорд, да е жива и здрава и да продължава все така!Вие се скрийте по дупките си, знаете само да плюете. След счупване на бедрена кост(най-здравата в човешкото тяло) 1ния и крак е по тежък от другия, отсъства 2 години и въпреки това продължава да бие! Вие само знаете да злосовитеСамо Ивет, гордеем се с теб, обичаме те!

49

тим

преди 11 години

няма какво да се учудваме какъвто е стандарта на държавата такъв е и стандарта на спорта последни на всичко

48

7

преди 11 години

Най-бързата бяла жена не се класира на финал на Олимпиадата.Тя няма от какво да се срамува.Това пишат българските журналисти.Честно казано не мога да разбера какъв е смисълът на това което пишат,а може би означава по български/ ПАДНАХМЕ,НО ФАКТИЧЕСКИПОБЕДИХМЕ/.

47

timi

преди 11 години

най бързата жена в европа защото е европеиска шампионка затова се казва най бързта бяла жена за олимпядата никои не очаквал чудо защото конкоренцията е убиствена там са две школи американска и ямаиска

46

Езиковед

преди 11 години

Не ми е ясно как журналистите "връзват" думите по род: "Нашето момиче (среден род) остана шеста (женски род)". То стана съвсем като при ***: "Децата гладно, жената и той" :)))

45

Анонимен

преди 11 години

Проблемът е, че понеже имаме съвсем малко спортисти, въобще с някакъв шанс даже да се класират на първенства и всяко отпадане ни се струва като огромен провал. Накак си очакваме от тези 4- *** утвърдили се в спортовете си атлети, задължително да вземат медал, защото няма кой друг. На всяко състезание има големи провали и големи изненади, всеки спортист независимо от народността си, има върхове и спадове. Нека уважаваме и подкрепяме, и малкото ни утвърдени спортисти, че след тях май няма кой вече

44

капо

преди 11 години

Толкова разбирате от спорт, смешковци :), отивайте по другите новини да пишете "Костов е виновен".

43

Всичко коз

преди 11 години

Абе, все едно съм в някакъв филм и една и съща сцена се повтарят постоянно, най бързата е защото има най=добро постижение, по принцип, не на олимпиадата, по принцип!!!!

42

Найбързия черен смок

преди 11 години

Днес, защо пишете най-бързата бяла жена като и украинката и рускинята бяха по-бързи от нея на 200 метра ? На 100, където уж е силна пак украинката я издуха. Просто факти, които всеки може да провери.

41

анонимен

преди 11 години

такива като лалка преди 30 години ги имаше по една две във всяко спортно училище

40

110

преди 11 години

Да, да, хайде пусни се на някое европейско, спечели го, чуй химна, и наблюдавай внимателно как търсят българския флаг, затрупан под флаговете на Германия, Русия, Англия, Франция и т.н...държави, които се славят със смешното си ниво в леката атлетика, ще се почувстваш все едно си победил африканци на бобслей!

39

Анонимен

преди 11 години

Браво Ивет!

38

:)

преди 11 години

101, ако и ти станеш европейски шампион и теб ще те хвалим, само че не се сещам да има такава дисциплина- сеене на тютюн с препятствия!

37

Parcuc

преди 11 години

Някой да си е мислил, че ще се класира на финала ?? Надалиии...

36

алекс2

преди 11 години

Ивет е голяма симпатяга да е жива и здрава

35

До 96

преди 11 години

На времето... Излагаш се селянино. Спри!

34

Закон

преди 11 години

Тука някакъв побъркан селянин вилнее и сънува турски коментари. Контрола над наркотиците трябва да се засили, и тъпите *** да се изкарат на мегдана за разтрел.

33

Анонимен

преди 11 години

какво я хвалите толкова.. то беше ясно че няма да се класира

32

do 70

преди 11 години

Къде си бил в Турция? Боли ли още ....?