54

Еlektra

преди 11 години

Защо скрихте коментарите? Да не би да има заповед от заинтересованите да гушнат още европейски пари? Щом се говори против братята "роми" темата е табу.

53

Еlektra

преди 11 години

Защо е нужно да се картографират гетата? Направо картата цялата на България и гетото е на лице. И то с малко средства. Ще спестим пари на европейския данъкоплатец.

52

недоумявам

преди 11 години

Що за безумие? Нима не знаете къде са гетата? Прочетете постовете и ще разберете как евтино и ефикасно да ги картографирате.Знаете прекрасно и какви са им проблемите,но какво значи че ще разберете и с какви пари ще ги решите.Това пак нашите пари ли са,бе? Защо на мен,редовния данъкоплатец,дал 36 трудови години на държавата давате унизителните 210 лева от моите пари като пенсия,а на маргиналите ,които не са имали един трудов ден-в пъти повече.Кажете,кой е за интеграция аз или смучещия пари циг

51

!!!!!

преди 11 години

И всяка каруца с GPS. Кой усвоява европарите? Мутри - ***, нагли и безочливи?

50

Анонимен

преди 11 години

Вместо да ги съборят, с тези карти ще ги узаконят и Борисов ще им построи апартаменти и магистрали.

49

Анонимен

преди 11 години

По-добре ги изтрийте от картата на земята. Кво ни грее нас тази карта на тия...

48

недосегаемите роми

преди 11 години

Колко души живеят в Захарна фабрика на адрес Суходол3? Там,където убиха професора и няма нито един ром наказан

47

Анонимен

преди 11 години

Докога ще се толерира педофилията на тия роминги

46

Анонимен

преди 11 години

Тия гета са писти за АлКайда. Никой не знае кой се укрива там

45

лимонад

преди 11 години

кви карти ва аланколуу, пуснете си 1 справка през социалното министерство къде се раздават помощите - там където е най-гъсто - там са гетата. хората си имат и адреси и лични карти и т.н. или ще пуснем сега 1000 човека с GPS-и да ходат да маркират територии да отчетем пак едни пари :)

44

ФАШИСТ

преди 11 години

гетата да се превърнат в КОНЦЕНТРАЦИОННИ ЛАГЕРИ ! чиста работа и евтино !

43

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Абе щом е с европари значи българите пак ще откраднат парите отпускани за дейности свързани с *** !!! Тези кражби на пари отпускани за *** са на мода в България ,то не бяха купени скъпи яхти ,имоти в САЩ и пр.! Абе кво да ги правиш ,ВАРИ ГИ ,ПЕЧИ ГИ ,БЪЛГАРИ ,ВСЕ ТРЯБВА ДА ОТКРАДНАТ ,АКО НЕ МОГАТ С РЪЦЕТЕ СИ ,ЩЕ ОТКРАДНАТ С КРАКАТА СИ !!!

42

Анонимен

преди 11 години

Почти всички деца от малцинствените групи имат формално личен лекаробаче какво е да родиш на 12 -13годишна възраст

41

Еlektra

преди 11 години

Плана ,за заличаването на българите работи отлично. Хвала на всчки политици,които се" наричат" българи дето продадоха за жълти стотинки род и Родина.

40

Дияна

преди 11 години

Какво картографиране на гетата! Че тя цяла България е едно гето! По селата *** се самонастаняват в чужди собственост без да питат и изнасят с чувалите всичко от околните къщи, щото нямали. По-добре използвайте парите за нови затвори и стерилизация на ***, че до 5 години ще е СТРАШНО. Що не идете малко на запад, да видите как се бие *** посред бял ден от полиция в Германия, щото решил да краде или 2-метровите стени, зад които са затворени, в някои други тамошни държави

39

gomor

преди 11 години

Щом става въпрос за харчене на пари по *** програми сме на първо място. Никои не иска да направи анализ имали ефект.Няма лошо, даже не да ги картографират ами да ги сканират гетата. Няма да е зле и живущите там твари да се чипират, кастрират и обезпаразитят.

38

Ува

преди 11 години

Пак проекти,пак оценки...и никаква практическа работа по проблема!Просто лапане на парички от едни непотрбни никому НПО-та,които по цял ден щракат компютри,пият кафета и нищо полезно не вършат`

37

Алекс2

преди 11 години

Ууууууууууууууу...просто западнярите видяха какво значи истински печки и дават мило и драго да ги държат далеч от техните държави...рано или късно ще се появи някой като тоя от Норвегия запомнете ми думата . Това /интегриране/ до там ще доведе

36

Вагнер

преди 11 години

Еврейски пари за техните братя.

35

kiko

преди 11 години

KAK SE INTEGRIRAT PLEVELI S SVETIA ?????