152

tap4o

преди 11 години

abe ***,ostavete pone za suhar na horata stotinki be...mnogo vi e qd 4e drugi predi vas otkradnaha na horata pensiite,ama mnogo...to sini,to 4erveni,to pembeni,ta sega i vie stiga de

151

ГЕРБ- ВЪН !!!

преди 11 години

ГЕРБ и Игнатов- ВЪН !!! Игнатов ти си знаменосец на неграмотността !!! Лидери сте на простащината, неграмотността и злоупотребите- вие от ГЕРБ ! Твоето миниСТЕРСТВО трябва да бъде закрито веднага за гавра с образованието в България !!! Как сътворихте НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за учениците след 7- ми кл. на НВО за последните 22 г., при положение, че ИМАШЕ 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА ТАЗИ ГОДИНА ? Така уредихте тъпите си " герберчета " в ел. у-ща. ГЕРБ- ВИЕ СТЕ МОШЕНИЦИ ! ГЕРБ- ВЪН !!!

150

Анонимен

преди 11 години

Доживях достойни старини.65 годишна възраст, 45.6 години осигурителен стаж и 286 лева пенсия.Сега накъде?Плащаш парно и умираш прав.Достойни старини.Не могат да ме заблудят с нищо .

149

Анонимен

преди 11 години

ПРИ ТОА КРАСИВ И СПОКОЕН ЖИВОТ ШЕ НИ ТРЕБВА ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАСТРАХОВКА ПЕНСИЯ ДРУГАРЕ. САМО ТАКА ШЕ ПРЕИЗПЪЛНИМЕ ПЕТИЛЕТНИО ПЛАН НАМЕСТО ЗА 5 ЗА 3 ГОДИНИ ДРУГАРКИ И ДРУГАРЕ. НАПРЕД КЪМ СВЕТЛОТО БАДЕШТЕ НА КОМУНО ИМПЕРИАЛИЗМО ДРУГАРЕ. САМО ПО ТОА НАЧИН ШЕ ДОКАЖЕМЕ НА СВЕТО ЧЕ СМЕ ЕДНИ ОТ ПРЪВИТЕ СЪЗДАЛЕ НОВО НАЧАЛО НА ГЛУПОСТА ДРУГАРЕ Е ДРУГАРКЕ. НЕМА ДА СМЕ СЕ НА ОПАШКАТА Я. САС ТОА НОВ ЗАКОН ШЕ СТАНЕМЕ ПРЪВЪТА ИЗЧЕЗНАЛА НАЦИА У СВЕТО ДРУГАРЕ. ХА ХА ХА ХА.

148

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Май е време за ново съпротивително партизанско движение,нови боини групи и всичко такова от времето от преди девети. Само дето няма как да стане щото найстина матряла е лош и за нищо не става и в това ВОЖДА е напълно прав и той използва това.

147

селянин

преди 11 години

Кой каза ,че няма да се подобри , ако тези застраховки ги плащат от кабинета.Супер.А *** няма да си мръднат пръста глупаците само *** идеи ръсят и крадат.

146

Анонимен

преди 11 години

е като се застраховах в Доверие що не ми дават процент върху пенсията.,3

145

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ПУШКИ ДЕ СА И АЗ ИСКАМ

144

анонимен

преди 11 години

А..БЕ ЕЙЙЙЙЙЙ..*** МРЪСНИ..ЩЕ ПРЕСТАНЕТЕ ЛИ ВЕЧЕ С ТИЯ "ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ" И ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖИ ПОД ФОРМАТА НА ВСЕВЪЗМОЖНИ ЗАСТРАХОВКИ ОТ КОИТО ХОРАТА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НЕ ВИДЯХА И СТОТИНКА???? ПОТЪВАТ НЯКЪДЕ В НЕЧИИ ДЖОБОВЕ И ПОСЛЕ ПАК НА НОВО ...не си спомням вече колко имам аз самият..пари които никога няма да видя уви

143

Анонимен

преди 11 години

докато не грабнем пушките и ги изтрепаме няма нищо да се промени ,ще продължават да ни крадат и лъжат

142

Българин

преди 11 години

Само че управляващите няма да го разберат това - не и доброволно - и докато тоя народ не скочи и не заколи брадясалият Тотю като прасе на жълтите павета, че и борисов и дянков с него, нещата няма да се променят - ще ни товарят докато се пречупят нашите гръбнаци !!!

141

Българин

преди 11 години

А на г-н Велев ще кажа, че ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ за реформиране на пенсионната система е не вдигането на пенсионната възраст. Нека гой си помисли дали иска в предприятията, ръководени от неговият холдинг, да работят грохнали 70-годишни старци?Единственият път е преминаването към лични осигурителни партиди и изхвърлянето на отвратителните ***, както и другите неплащащи от здравноосигурителната система !!! Колко осигуровки плащат ушевите ***, дето се пенсионират на 45 ???

140

морски

преди 11 години

Още някой лев да оскубе от народа Симеон Дянков,че да има да си раздават бонуси по министерствата.

139

Анонимен

преди 11 години

В механатаТежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!Да забравя край свой роден,бащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен,дух за борба завещаха!Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин, -грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия!Грабете го, неразбрани!Грабете го! Кой ви бърка?Скоро той не ще да стане:ний сме синца с чаши в ръка!Пием, пеем буйни песнии зъбим се на тирана;механите са нам тесни -крещим: "Хайде на Балкана!"Крещим, но щом изтрезнеем,забравяме думи, клетви,и немеем и се смеемпред народни свети жертви!А тиранинът върлуваи безчести край наш роден:коли, беси, бие, псуваи глоби народ поробен!О, налейте! Ще да пия!На душа ми да олекне,чувства трезви да убия,ръка мъжка да омекне!Ще да пия на пук врагу,на пук и вам, патриоти,аз вече нямам мило, драго,а вий... вий сте ***!

138

Българин

преди 11 години

Че то който иска и сега може да се застрахова, дори съветвам всеки да го направи - тъкмо ще ползва и данъчни облекчения !!! Може и доброволен пенсионен фонд да си направи !!!Но да правят това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО означава само едно - престъпните *** на власт признават, че от пенсионните вноски, които хората плащат сега, за тях не остава НИЩО !!! Абсолютно нищо - всичко до стотинка отива или за пенсиите на сегашните пенсионери или за помощи на *** !!! Защото тия помощи ги плаща НОИ !!!

137

Анонимен

преди 11 години

Допълнително, задължително, доброволно/доброзорно/ пенсионно осигуряване, но накрая ни връщат половината пари почти, защото си прибират едни 30% за собствената си издръжка и още едни 10% ДОД. Двойно облагане с ДОД. Скоро и на другите пенсии сигурно ще го взимат. Единствена реална полза от социалното осигуряване имат ръководните кадри на самото осигуряване и ***. Всички останали са на силна загуба.

136

Анонимен

преди 11 години

елегантно се заобикаля темата за личните партиди. Но няма друго решение - и ще стане но след време.

135

Анонимен

преди 11 години

ВРЕМЕ Е ДА ВЗЕМЕМ СОПАТА

134

Метъл, PC, Пиячка

преди 11 години

А наздраве, да го духа тикволандия. Искам да споделя с вас едно четиристишие от една книга (българска)Не сипвайте на гроба ми вода,на онзи свят не искам да се мия,ако възкръстна нявга от смъртта,че бъде само за да се напия.Наздраве :) МЕТЪЛ , КОМПЮТРИ , ПИЕНЕ И ЛЕВСКИ (СОФИЯ) !!!!!!!!!!!!!!!

133

/

преди 11 години

Министри, престанете с тези СИРОМАХОМИЛСТВА и "социална ангажираност"! Чудите се КАК да ни изстискате нАС, които работим и спазваме законите, за да ПОДДЪРЖАТЕ ***, ДЕЦАТА ИМ ( ЗА КАКВО са ни???), да ги лекувате след сечене с брадви и да им плащате глупостта и нахалството- "пътя на боровинките", да им строите къщички.И всичко- на НАШ ГРЪБ.Умни сме, разбираме. Искаме ЛИЧНА ПЕНСИОННА ПАРТИДА, както и ЗДРАВНА ЛИЧНА ПАРТИДА.