41

Анонимен

преди 11 години

Да отидат и до Ривиера да видят как са наредили чадърите - на минимум 80% от плажната ивица. Най - вероятно знаят предварително, че ще има проверка на плажовете им понеже посред юли махаха десетки чадъри и на другия ден ги пренареждаха отново на същите места. На скиците са нарисували доста свободни зони, а като отидеш да си сложиш твой чадър там и веднага идват охранители да те пъдят...

40

вижте

преди 11 години

В Лилето виждам преродената Мона Лиза ..1/1

39

Атомна бомба

преди 11 години

И нещо наистина важно:Някоя друга нация да е бомбардирала с АТОМНА БОМБА????Само САЩ!!!!!!!!!!

38

Рубенс

преди 11 години

Лиляна си върши си работата добре, плюс това е и хубавка - нищо ,че е едра. Но това е жена, а не ходеща "закачалка" !!

37

До 36

преди 11 години

Ае ти нормален ли си ве? Независимо какъв е търговският обект се издава касов бон! Ти нормален ли си бе? За какви бандероли ми говориш? Като си купиш шише бандерол ли ти дават или касова бележка? Я *** се гръмни някъде. И взел да ми се прави тука на много отворен. Билет в киното като си купя кво ти дават бе шматка? Дават ти билет и касов бон! *** се застреляй някъде!

36

optimist

преди 11 години

Евала Лили, така се прави!

35

Анонимен

преди 11 години

Лили, не ги оставяй на мира. Проверка на всички концесионери и който нарушава договора да си обира крушите. Окупирали са брега, събират парите на хората и се чувстват недосегаеми.

34

гг

преди 11 години

медицински апарати за удавяния...сиреч апарати, които давят хората :D

33

Анонимен

преди 11 години

Koq e taq debelana v oranjevo ----Орамжевото сигнализира за извънгабарите товар : ))) Апропо, искам да я видя тая по бански, че да се посмея от сърце...

32

анонимен

преди 11 години

Крайно време беше някой да сложи юздите на алчните концесионери!Това го няма в белите държави!

31

Пепи

преди 11 години

Концесионерите САМО събират пари, друго нищо не правят!

30

Плажуващ

преди 11 години

Концесионерите обикновено заемат 2/3 от плажната ивица,а народа се блъска в останалата част,почти хавлия върху хавлия.Безумноскъпите им чадъри и шезлонги остават празни,защото се оказва,че на места тези удоволствия струват по-скъпо и от нощувката.

29

Иван

преди 11 години

Най-после да дойдат на власт хора които си заработват заплатите.Всички искаме да заприличаме на белите държави но не става с балканската ми психика.станал концесионер,дере по две кожи на почиващите а насреща нищо - освен това което посочва министърката абсолютна мръсотия навсякъде.Ние поначало сме си мръсно племе - между блоковите пространства са като сметища - всеки хвърля където му е удобно само не и в контейнерите но пък завиждаме като гледаме как е чистичко в чужбина.Браво на ГЕРБ.Велики са

28

до 31

преди 11 години

...продължение....вместо да се обадиш на контролните органи и да сигнализираш за нарушението ти пишеш тук и се оплакваш.Какво очакваш държавата да седи на главата на всеки търговец и да следи дали лъже.Да виновен си защото си платил на мошеника,а можеше сега част от твоите пари да отидат за облагородяване на плажа и околността му.Благодаря за невежеството ти.

27

до 31

преди 11 години

Отново ти казвам,дано да го разбереш.На плажа,за чедър или шезлонг срещу твоите пари се дава само и единствено БИЛЕТ или ТАКСА ВХОД,със съответните атрибути от Министерството на Финансите,както и бандеролите на бутилките с алкохол, а не касова бележка,както ти очакваш.Ти попита ли човека,на който му даде парите,защо не ти дава документ?Явно не си.Имаш интернет,а поинтересува ли се какво трябва да получиш в замяна на парите си?Явно не си.Ти просто си спонсорирал поредния мошеник....продължава..

26

БоСимеонов

преди 11 години

Боко, събирай пари за референдума...не се офлянквай.

25

Приятел ;)

преди 11 години

Тя е спасителката, тя е спасител-ка-та на плажаааааа!!! ;))))

24

user

преди 11 години

nai-dobrite ministri i deputati vinagi sa ot BSP, te sa umni i hubavi i nikoi ne moje da im nameri kusur :))))

23

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

до 27.Мисля, че достатъчно ясно се изразих уважаеми 27. Не се издават нито касови бележки от мобилни касови апарати, каквито липсват, нито билети, нито какъвто и да е друг доказателствен материал, че си заплатил сумата за ползване на чадър и/или шезлонг.А по отношение на грамотността, съдейки по това, което сте написали - може да спорим за Вашата грамотност.

22

сандо

преди 11 години

кака Лиляна е убавица