51

Еминем

преди 11 години

53-ти, приятелю не си наясно със себе си. Музиката отваря всички врати, а ти си задавай ши*ания въпрос още дълго време, докато се скапеш от посредственост.

50

arrogance

преди 11 години

Мила Mila_pld, от името на един абориген от Бургас ти казвам да ти седиш на твоя Г*З и да не подскачаш толкова от злоба. Голямо лаене, голямо нещо бе момиче. Недей завижда толкова. Айде с мир

49

Анонимен

преди 11 години

Pomorie e nai hubavoto mqsto za letuvane! Ako ne be6e Spirita nikoi nqma6e da ide v smradliviq burgas pri malqkite.

48

Mila_pld

преди 11 години

Интересно как се оправят тези хора, като местните аборигени в Бургас не знаят английски? Те и български не знаят. ;)

47

за ДРИСКО

преди 11 години

Криско е гей, в училище в Габрово беше редовно чукан от своя най-добър приятел в дупенцето в тоалетната.

46

Анонимен

преди 11 години

Така сега във песните се пее,че без Бургас Поморие бледнее,Но в старо време край града Анхиало,село Бургас в колиби е живяло. В Поморие разказват, че, когато преди години Недялко Йорданов чул тези стихове, подскочил от ярост, че любимият му Бургас е поставен в сянката на градчето наблизо. Истината боли, естествено, затова реакцията на поета е обяснима.

45

miro mainata

преди 11 години

Tezi burgaski geyove sa mn smotani 4udq se kak imat pari za net kato sa ***?Nqma da vi hodq na skapaniq kincertAko gi nqma6e mutrite ot Lukoil nqma6e da go ima burgas qsno li vi e!pozdravi ot dreven PLOVDIV!!!!

44

расти

преди 11 години

Пия бира,ям домати и клатя мръсната си коса с расти.Аз съм гражданин а всички други не струват.А ако някой ми изпере и дънките направо ще съм неотразим ........ .А да знаете не ползвам парфюм,просто така миришат л*йната в гащите ми.Все пак разберете ме,не мога и да пия и да ходя по нужда по отделно,правя ги двете неща заедно.Ще се изпера до година пак на феста в морето.Аре от мен до ................кат отрезнея някога!

43

до 46

преди 11 години

Много хубаво, няма ги *** от Студентски град. :)Точно пък бурГъзлий да говорите за София е смешно!Много завиждате и искате да сте Варна и варненци, ама не сте. Морската столица е една и тя не е бургадидас.

42

Анонимен

преди 11 години

на турския (лале)бургас му се прииска да е варна.

41

Анонимен

преди 11 години

И тази година фестивала е супер. Браво на Бургас!!! Плаж през деня, капанчета, биричка, а вечер страхотно парти и готини момиченца :)А в миризлива софия как е? Много ли е горещо? :)

40

до рапъра Криско

преди 11 години

ЕЙ КРИСКО, СМОТАНО ГАБРОВСКО НИЩОЖЕСТВО, ВИЖ КАК СЕ ПРАВИ МУЗИКА И СЕ УЧИ.

39

Mila_pld

преди 11 години

Село бурГЪЗ не заслужава фестивал.

38

до 31

преди 11 години

Не пя никой, но много свириха, проститутките от Студентски град. Те сега са във ваканция, но доста са на поправителни. Нали са селски ку*вички с интелект на чехълче.

37

Анонимен

преди 11 години

Хубаво, но такива фестивали не трябва да се правят по селата като бургъз, мястото му е в морската столица на България - единствената и неповторимата Варна!

36

Ксеркс

преди 11 години

Какви са тия *** чалгари и *** които си дават неадекватните селско-балкански мнения тук? Хората се забавляват по фестове и концерти, а вие *** в лай.а и лайте в нета.

35

Анонимен

преди 11 години

А ти обичаш май всички освен себе си. Дрогирани алкохолици с расти.

34

Жалки сте

преди 11 години

Жалко същество си ти, жалко и малко, което мрази всикчо и всеки....

33

Мик Джагър

преди 11 години

"Култовите англичани оставиха без дъх феновете на SPIRIT of Burgas"...Защото те и без това са мъртъвци и не дишат.

32

Анонимен

преди 11 години

Леле,вчера разни косясали и брадясали фенове,пияни и дрогирани се търкаляха по плажа,къпеха се с дрехите в морето и ревяха неразбираемо по плажа.Грозна гледка.А как бяха ос*али и опикали морската градина.Навсякъде мокри кърпички,бутилки от бира и ква ли не мизерия.Алоооо,вие си тръгвате а ние си оставаме в града,Пазете го чист.