246

Анонимен

преди 11 години

тотален абсурд, уж гладуват а се размножават като ***, в природата на това му се вика процъфтяване, нормално като няма условия за изхранване на биологичен вид, той да се сведе до брой, способен да се изхрани, не стига че ядем храна за птици и пак не стига, просто сме много

245

азз до 282

преди 11 години

те затова ли са си построили подземни градове,с автономно захранване...да съхранят елита,учени,работна ръка,размножителна "ръка"...щях да забравя,и сър томас и марио+-√6*3....ще се намерят хора който да се адаптират към отровната среда-мутации.тях ще ги обявят за антисемити,и ще ги растрелят...дали ако стане масова война по-рано от предвиденото,няма да ги изненада ме лошо? find and destroy!!

244

Анонимен

преди 11 години

ami niama da sa plodite kato tarteite da ne mrete ot glad,kato xlebarkite ste ,posle gladni bili paraziti s paraziti.

243

281

преди 11 години

Това не е изследване, а е констатация !

242

до Томас

преди 11 години

То не става със правене на 20 *** и да искаш някой европеец да ти слугува и да ти праща храна *** се пръскат със Райд.

241

селянин

преди 11 години

Да станат комунисти и да си построят заводи фабрики комини консервни предприятия училища детски градини и т н или да станат демократи и банкери и да ми ядат кредитната карта и мола проблема си е лично техен.

240

Томас

преди 11 години

Слепци са дали минус на коментар 282, но именно това се случва в света - една шайка от психично болни хора имат за цел да намалят драстично броя на населението на земята. И именно чрез храната ще контролират хората по света - не случайно монсанто са патентовали над 11000 растения и животни - включително и прасета. Още преди 2000 години в Библията е писано, това което сега се случва - и за възродената римска империя ес е говорил Даниил и за белязването на хората и за белязването на хората на челата и дясната ръка е писано че който няма този белег няма да може да купува или продава. Но който приеме белега на звяра на дясната ръка или челото ще погуби душата си и върху него ще бъдат изляти язвите на Божия гняв хората с белег ще се хранят, но няма да се насищат. Сега разни слепци пак ще дават минуси, но скоро един хиник жито ще е един динарий.

239

sss do 275

преди 11 години

Ей, ***. Изразил съм собствено мнение. Това, че глупавата ти глава мисли само за едно и също нещо не означава, че не можа да има хора, които могат просто да коментират нещо, което няма нищо общо с *** ти фантазии и поръчкови тъпанарщини..., аман от *** вече.

238

Анонимен

преди 11 години

Докато продължава спекулата с цените на хляба ще има шепа много богати и милиарди умиращи от глад. Например България е страна износителка на хляб, но българите плащат и купуват най-скъпия хляб в Европа.

237

до 278

преди 11 години

Ми сега какви работят в ЕРП-тата бе ??? пак българи работят, данъци къде плащат пак в България, осигоровки къде плащат пак в България................а що се отнася до цените, те са високи заради липсата на конкуренция, там където няма конкурениця има високи цени :) това е.А това колко хубаво са живяли при Кадафи и Асад го подминавам с усмивка, защото е комично и смешно

236

Анонимен

преди 11 години

Забелешката ми е до 272 нали знаеш какво е казал един виден другар от миналото: Който не работи не трябва да яде!Пари давам само при свършена работа

235

До 273

преди 11 години

.. като те е грижа върви си осинови 10 такива.Нашите *** са същите...

234

до 276

преди 11 години

Да изкарали са си пари и имат право да избират какво да сложат на трапезата ! проблеми нещо имаш ли с това ?

233

до 273

преди 11 години

А бе я се ебби у стата бе, нали знаеш какво е казал един виден другар от миналото: Който не работи не трябва да яде!Пари давам само при свършена работа

232

sss

преди 11 години

Зависи от гледната точка , самозабрава може да го наречеш. Желание за развитие също може да го наречеш. Ти избираш

231

sss

преди 11 години

Няма по-лошо нещо от самозабравата. Да изгубиш чувство за мярка и насита, да искаш още и още. Колко по-зле трябва да стане за да се променят нещата, мамка му.

230

Анонимен

преди 11 години

Ето ви сайт чрез, който можете да помагнете давайки купичка храна само с един клик THEHUNGERSITE .Освен това, за няколко други добри каузи. Кликайте всеки ден, изглежда истинско и ако можете дайте идеи за популяризирането на този или вие го направете.ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

229

do 270

преди 11 години

Predlojenieto ti e - neka silnite da se suberat s slabite na 1 masa i da si razdelqt resursite. Silnite vkarvat 10 dolara , slabite 2 dolara i vsi4ki si trugvat s po 6 dolara ?!?!?! ne , ne e realno !

228

до 268

преди 11 години

Глупости говориш, сравни Либия с друга страна богата на петрол например Норвегия :)))всяка диктатура ранно или късно пада и пада свалена от собствения си народ, така е и в Либия

227

Анонимен

преди 11 години

Сегашният световен ред не е в състояние да разреши проблема с глада.А напротив задълбочава се.Формулата"мир от позицията на силата"Според по вечето политици, международните отношения,това са процеси на силата.Формулата "от позиция на силата"означава на практика "борба за власт"-борба за господство,за власт над другите.А съревнованието трябва да се води в друга посока.Силните държави да съдействат за повдигане на слабите,а не само да се стремят за завладяване на природните им богатства.