119

Анонимен

преди 11 години

По голямо от простотията човешка няма.Особено когато е гарнирана с не знание,не компетентност и не грамотност най общо казано.Колко от вас пишещите тук ходиха да гасят пожари в планините ни?

118

А?!

преди 11 години

И КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА КАК СИ МЕРЯТ .......ДВАМАТА ****АЛИ ЦЕЦО КРАДЕЦО И МАЛОУМНИЯ НАГЛЕЦ И СЪЩО ТОЛКОВА КРАДЕЦ ДЯНКО ПИСКУНА

117

Изумен

преди 11 години

Каква техника качихте, че ви се развали ?!И от къде тази стойност 110 000 лв.?!И в целия милиарден бщджет на МВР, не са ли предвидени пари за текущи ремонти на техника, Цветановвв, много си нагъл, да не би да си от комунистическо коляно ?!

116

ДО 141

преди 11 години

НАРОДА ИЗКА ДА ГО ЯЗДИМ И ДА ГО ДОИМ СТАНКО...ХА ХА ХА...И ДА ГО СТРИЖЕМ ХА ХА ХА...ПЪК КОЙТО НЕИЗКА...ПОД НОЖА ХА ХА ХА......НЕ НАРОД,А ***...БЪЛГАРИЯ Е РАЯ НА ЛИЦЕМЕРНИТЕ КОМУНИСТИ...ТАКА НАРЕЧЕНИЯ НАРОД Е САМО ЕКСТРЕМЕНТ НАКОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЛУГИ НА КРЕМЪЛ И НИЩО ДРУГО...

115

Радио Престилка

преди 11 години

до 142Те страшните дни вече са на прага на всяка къща с некъдърното управление на ГЕРБ! А управлението може и точно това да цели, българина да мре от глад, да няма работа и всички работодатели да те принуждават да им работиш на безценица, извинявайки се със световната криза, която според ДянкоФ трябваше да е минала преди 2 години вече! Това с парите си беше малко PR акцийка! Но ако наистина покрай 250 декара гора са го закъсали, не ми се мисли, след летните пожари, какво натискане ще пада!

114

БоСимеонов

преди 11 години

Добре де. В МВР няма ли перо за разходи по ремонти, че Ал Бънди плаче и за най-малкото.

113

Анонимен

преди 11 години

ГЛАСА НА ВСЕКИ ГЛАСУВАЛ ПРОТИВ ГЕРБ ОТИВА ДИРЕКТНО ПРИ ДОГАН,СТАНИШЕВ,ГОЦЕ,РУМЕНОВЦИТЕ,И НАЙ-ВЕЧЕ ПРИ ТРАКТОРА----МАФИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.ГЛАСУВАЙТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА БОЙКО ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ИДВАТ СТРАШНИ ДНИ И ГОДИНИ ЗА ВСИЧКИ.МНОГО СТРАШНИ.

112

Анонимен

преди 11 години

В КОЙТО И САЙТ ДА ВЛЕЗЕШ,ТЕЛЕВИЗИЯ ИЛИ ВЕСТНИК ВОНИ НА ПЛАТЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА,АГИТАЦИЯ И УЖАСНА МАНИПУЛАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО....НАЙ-БЕЗСРАМНО И НАГЛО СЕ ЛЪЖЕ ..И ТО НАЙ-СЪЗНАТЕЛНО.ВРЕМЕ Е БОЙКО ДА СЕ СТЕГНЕ И ДА ИМ ОТГОВОРИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН---ТОВА Е СПАСЕНИЕТО И ЗА ГЕРБ И ЗА БЪЛГАРИЯ.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ИМА ОПАСНОСТ ДА СЕ ВЪРНЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ,А ТОВА Е СТРАШНО...МНОГО СТРАШНО.

111

Анонимен

преди 11 години

Цвъци да продаде един апартамент и готово.Освен това греберистите ще се избият да наддават и може и двойна цена да му вземе,защото е купен с ''честен труд и пестене от закуски''!

110

Кофпомпата

преди 11 години

Така е един учител по физкултура не може да си направи сметката.Отново лъсна голата тиква на ГЕРБ.Ако беше за апартаменчета щеше да намери пари.Нали е бизнесмен и трупа парички, да дари той от неговите авоари 100 000 лв за пожарната. Бълха го ухапала.Tzv.Tzv. е свикнал да взема не да дава. Колко ли е откраднал от МВР-то.Поредният цирк с управлението на ГЕРБПратете SMS на Tzv.Tzv. и подпомогнете в недоимъка

109

Анонимен

преди 11 години

...............................го натиска за 110 000 лева,или защото им харесва се натискат?

108

Додо

преди 11 години

Височка е тарифата за едно натискане, а и не става ясно за един път ли е сумата, за една нощ ли ...

107

Куку

преди 11 години

Цецо иска, Дянков се опъва - въобще Тиквенски циркове за жълти стотинки, дето си ги искат от бизнесмени само за една среща насаме.

106

как вървят апартамен

преди 11 години

Цецо, как вървят апартаментите на пазара?

105

яко

преди 11 години

Стига бе,за 100 хиляди,да занимаваш Дянков..всяка заложна къща ще ти ги даде с/у заложен джип.

104

Алов

преди 11 години

Ще стяга май на шефа първата пожарна.

103

тома неверни

преди 11 години

Аз кога имам да правя ремонт дома спестявам пари,а не мрънкам на съседи и приятели да ми ги дадат,като стане неотложен ремонта.Що не съкрати щата на "клатикуриюетата",що не намали подслушванията(и без това вече знае кои са гейове от опозицията,кои са им любовници на останалите,та още иска

102

Анонимен

преди 11 години

АЗ НАТИСКАМ КОМШИИКАТА ЗА 50 ЛЕВА НА НОЩ...МЪДЯНКОВ МИ Е МНОГО СКЪП...

101

Им да се чете 567

преди 11 години

Ама явно "умните" и "дипломирани" хора съсщо са точно толкова кадърни и способни колкото, аз търтея с гимназиалното си образование дето чакам работа на готово. Нали за тва се издигат кадри над другите хора да могат да ангажират "плебейите". Ми аре чакам, готов съм, ангажирайте ме в нещо в което дори и аз да повярвам, че е смислено и да ми обезпечава мизерния живот. Що не става? Да не би моят среден пръст във вашите дипломи и претенции да е съвсем на място !?

100

Името

преди 11 години

Как и защо да се се копае, кърти и взривява и това е. Аре, Инжинерите да са десет. Изобщо хората по целия проект магистрали които реално се облагодетелстват с пари от труда си по проекта да се раздуят до ... 3 000... аре нека да са 6 000. Тва е нищо, всеки от тия 6 да храни по 2ма, стават 18 000 нахранени Българи от магистралите на Бойко, пак нищо. Тук идват излишните небостъргачи. Един небостъргат че се построи читави сигурно трябват 10 000 човека, почнете по 5 в град и ще говорим... ама